Det kommer til å være en fantastisk måned på Natural8

Juni er planlagt til å bli en flott måned for Natural8-spillere på ggpoker-nettverket, med spennende nye kampanjer som Rush & Cash Daily $ 33.000 Leaderboard, Spin & Gold Weekly $ 100.000 Race, All-In or Fold Daily $ 10.000 Flipout og Short Deck $ 5.000 Daily Leaderboard. Det er en iøynefallende kombinasjon på omtrent to millioner dollar i promo gaver.

Ny og forbedret første innskuddsbonus

Enten du er ny i spillet eller en high-league high roller, tilbyr Natural8 en fantastisk første innskuddsbonus som kan skilte med en rask klarering og ingen utløp. Bonusen på 100% første innskudd er gyldig for innskudd helt ned til $ 100 og opp til $ 600. Bonuser blir gitt ut i trinn på $ 5 for hver $ 20 rake, så jo mer du spiller jo mer får du! Ikke bare det, du kan ta deg tid til å låse deg opp til full bonus da det ikke er noen utløpsdato.

Rush & Cash daglig $ 33.000 Leaderboard

Rush & Cash-topplisten er tilbake, denne gangen med $ 33 000 dollar for hver dag. Spillere kan nå også velge mellom Hold’em og Omaha-spill, med separate toppliste. Det er den vanlige 65% forventede cashback i form av kontantfall og Natural8s “Fish Buffet” lojalitetsprogram.

Spin and Gold Weekly $ 100 000 løp

Spin & Gold har også sitt eget toppliste, denne med 100 000 dollar garantert hver uke. Spillerne tjener poeng ved å spille Spin & Gold og samle “gull” basert på hvordan de rangerer. Med 7 buy-in-nivåer, inkludert innføringen av $ 0,25-innsatsen, vil spillerne bli bortskjemt med valg. Det er også et insentiv til å spille i helgene, med et betydelig 1,5x poeng løft på lørdager og 2 ganger på søndager.

Alt-i eller brett daglig $ 10.000-flipout

Den forrige All-in Or Fold Daily Challenge blir erstattet av den spennende nye Daily $ 10.000 Flipout. 10.000 dollar vil være i stand hver dag, med et utvalg av pengepremier, turneringsdollar og søte turneringsbilletter.

Spillere som spiller 100 AoF-hender, blir automatisk registrert i en av fire daglige Flipout-turneringer. Spill på flere områder, og du kan muligens få inngang til alle fire flipout-turneringer. For å utjevne felt og belønne deltakelse, vil premier deles ut tilfeldig. Det betyr at en spiller som plasserer først og en spiller som plasserer 100th begge har en lik sjanse til å vinne store premier!

Short Deck $ 5.000 daglig rangering

Natural8-spillere som elsker et spill Short Deck Hold’em (6+), kan glede seg fordi vi legger til et $ 5.000 Daily Leaderboard. Spillerne tjener poeng for hver hånd som spilles, med doble poeng tildelt i Happy Hour (22: 00-24: 00 Pacific Time UTC-7).

HotKeys tilpassede konfigurasjoner og grensesnittforbedringer

Spillere fra hele verden har bedt om hurtigtastfunksjonen og Natural8 svarer på samtalen. Spillere vil snart kunne konfigurere hurtigtaster for bedre spill. Når du har slått på hurtigtastfunksjonen, vil du kunne tilpasse dem etter din smak.

Ytterligere kampanjer kun tilgjengelig på Natural8

Natural8 er Asias ledende online pokerplattform, og i tillegg til garantier for over $ 20 millioner i månedlige turneringer, tilbyr det også innovative spill som Rush & Cash og Spin & Gold, samt oppslukende sosiale interaksjoner som turnering i spillet der du kan føle deg som hvis du er der ved et bord.

Har du ingen konto på Natural8 ennå?

Registrer deg akkurat nå på Natural8 via YourPokerDream og nyt våre eksklusive kampanjer og de høyeste VIP-rakeback-tilbudene. Du finner hos Natural8 og i gg-nettverket generelt 24/7 handling på alle grenser. Det spiller ingen rolle Texas Holdem, Pot Limit Omaha eller turneringer, du vil finne alt du trenger som online pokerspillere.

Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race