GGPoker har som mål å vise reelle navn ved high roller-bordene i nettverket sitt for å forhindre multikontoer

Det pågår planer i GGPoker Network, som i fremtiden vil vise de virkelige navnene som kallenavnet for alle spillere som spiller på høye rullegrenser for å gi mer sikkerhet og for å iverksette tiltak mot multikontoer. VIP-bordene – fra $ 25 / $ 50 persienner – vil være tilgjengelige for spillere på GGPoker og Natural8. Tilbakemeldingene i scenen er forskjellige, men flertallet av spillerne ønsker denne endringen velkommen. Noen spillere verdsetter anonymitet, men kan definitivt forstå dette trinnet og vil også godta det. Så langt har bare noen kontroller blitt utført på noen spillere, og deres virkelige navn ble vist ved bordene etter vellykket kontoverifisering. I henhold til vår informasjon er det planlagt at alle high-rollers som gradvis mottar en e-post, må bekrefte spillerkontoen sin, og at etter vellykket bekreftelse, vil det virkelige navnet vises som et kallenavn på de virtuelle bordene.

Info: Denne endringen er bare planlagt for høye rulletabeller og påvirker ikke de normale grensene der de anonyme kallenavnene til spillerne fremdeles vises. GGPoker-nettverket vokser fremdeles, og selvfølgelig kommer sikkerheten alltid først.

PartyPoker hadde nylig ekte navn ved online pokerbord

PartyPoker hadde startet, og på årets Powerfest, som nylig ble avsluttet, introduserte virkelige navn på alle live-satellitter og turneringer som ble flyttet til de virtuelle bordene på grunn av koronaviruslåsen. Super High-Roller Bowl denne uken, hvor Justin Bonomo vant, ble også gjennomført med ekte navn.

Selvfølgelig er det litt uvanlig for mange som er vant til anonymitet i online poker -men for ekte store stjerner i scenen, er det flott at det virkelige navnet på spillere vises, noe som allerede var tilfelle da alle spilte på full-tilt poker. Det virker som om trenden dukker opp, og virkelige navn etablerer seg gradvis ved high-roller-bordene, spesielt med alle live-begivenheter som er blitt flyttet til online-hendelser på grunn av coronavirus-situasjonen.

Har du ingen konto på GG Network ennå?

Registrer deg akkurat nå på GGPoker eller Natural8 via YourPokerDream og nyt våre eksklusive kampanjer og de høyeste VIP-rakeback-tilbudene. Du finner i gg-nettverket generelt 24/7 handling på alle grenser. Det spiller ingen rolle Texas Holdem, Pot Limit Omaha eller turneringer, du vil finne alt du trenger som online pokerspillere.

Hvis du bestemmer deg for å registrere deg på GGPoker, bruk vår bonuskode: YPD og du vil motta vår eksklusive vip rakeback-avtale!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race