888 normal

888Poker har gjort en overraskende strategiendring, men den vil ikke ha stor innvirkning

YourPokerDream bestemte seg nylig for å lansere 888Poker pokerrommet som et partnernettsted. I lang tid var vi det eneste store pokerforbundet som konsekvent nektet å jobbe med 888. Det var mange grunner til dette, og det vil ta mye tid å forklare det igjen i detalj.

Siden forskjellige ting i bakgrunnen er endret og nå 888 var villige til å legge et rimelig tilbud på bordet, bestemte vi oss for å prøve det igjen med 888. Under ingen omstendigheter vil vi promotere 888 som en premiumpartner, fordi det ville være moralsk uakseptabel og pakken med 888 er ganske enkelt for svak sammenlignet med andre nettsteder. Det er rett og slett mye bedre tilbud på markedet for pokerspillere, spesielt når det gjelder rakeback og antall spillere.

Forvirring angående innskuddsmetodene som tilbys

Det virkelige problemet hvorfor 888 ikke kan lykkes, selv med endring av strategi for tilknyttede selskaper, ligger i innskuddsmetodene som tilbys. Du forventer ikke 20 forskjellige innskuddsmetoder nå, men den normale standarden som Neteller, Skrill, ecoPayz og Visa / Mastercard burde faktisk være der. Ikke på 888, hvor bare MuchBetter, Trustly og bankoverføring er tilgjengelige for spilleren. Det etterlater deg målløs når et merke som 888 seriøst har tenkt å konkurrere med hvem som helst.

888Poker burde vite det, så det er desto mer overraskende hva bakgrunnen er og hvorfor spillerne praktisk talt ikke har noen innskuddsmetoder tilgjengelig.

Hva har 888 i det hele tatt å tilby spilleren?

Mange betalingsalternativer er ikke slik vi nettopp har beskrevet. Antallet spillere er heller ikke spesielt høyt, og de er på nivå med Winning Poker Network (WPN) og iPoker. Når du spiller Texas Holdem er antall spillere fortsatt tilstrekkelig, men med alle andre varianter blir det veldig tynt opptil 4-5 timer om dagen.

En stor fordel er definitivt det myke spillerfeltet. Siden 888 har en 0% rakeback-policy som ligner på PokerStars, holder mange faste seg unna 888, og det er faktisk mange tilfeldige spillere. Store kampanjer og rake løp slik du kjenner dem fra tilbydere som GGPoker eller PartyPoker / Bwin er dessverre også sjelden i starten. Det hele er virkelig fokusert på tilfeldige spillere.

For programvaren er det absolutt dårligere på markedet, men definitivt også bedre

Selv om spillerne er veldig myke, kan 888Poker definitivt ikke følge med den samlede pakken med de store pokersidene på markedet. Omtenking av å jobbe med tilknyttede selskaper kan ikke endre det. Hele pakken er bare for dårlig, og vi bør nevne dette ærlig hvordan det er.

Hvis du fremdeles vil prøve lykken og ta din egen vurdering, kan du selvfølgelig gjøre det. Vi sier ikke at 888Poker ikke er spillbar i det hele tatt, men bare at andre online pokersider fra totalpakken faktisk er bedre. Men meningene er ofte forskjellige.

Logo 888Poker
400$ Bonus/VIP System + Freerolls
4.7/10