Med neste programvareoppdatering 28. september begynner nye kampanjer og rake-løp.

Oktober vil igjen gi mye glede for alle spillerne på GGPoker-nettverket. Totalt 4,3 millioner dollar vil bli tildelt i form av forskjellige rakeløp / kampanjer. Som allerede spekulert, gjør det populære rake-løpet for Spin & Gold-spillere også comeback. Dette ble stoppet i september av et smart trekk av GG.

Men fra og med 28. september blir det fullt igjen. Det er 5 forskjellige rake-løp som venter på deg, i tillegg til den populære kampanjen for bryllupsreise for alle nye spillere, og som alltid er det mye mer for alle AoF-spillere. Selvfølgelig deltar også alle spillerne i det nye Fish Buffet-programmet, som nylig ble revidert og tilbyr alle spillerne enda mer rakeback.

Her er en kort oversikt over alle kampanjene i oktober:

Kort omslag – $ 230 000 – Daglig leaderboard
Rush & Cash – $ 1.000.000 – Daglig lederstyring
AoF – $ 1 000 000 – Direkte pris
Holdem – $ 650 000 – Daglig leaderboard
Omaha – $ 650 000 – Daglig lederstyring
Spinn og gull – $ 650 000 – Daglig leaderboard
Bryllupsreise – $ 150 000 – Direkte pris

Fra nå av vil det også være NL2 og PLO2 cash game bord

Gode ​​nyheter for alle spillerne som er i mikrogrensene. Den neste programvareoppdateringen introduserer nye Pot Limit Omaha (PLO) og Texas Holdem (NLH) bord, med et maksimalt buy-in på $ 2, spesielt for nybegynnere og de som foretrekker å spille for mindre beløp.

Har du ikke en spillerkonto på GG-nettverket ennå?

Velg en av våre to GG-partnere og nyt våre eksklusive kampanjer og tilbud. Vi tilbyr de beste GG VIP-tilbudene som vil øke inntektene dine!

På GG-nettverket finner du 24/7 handling på alle grenser og i alle mulige varianter. Uansett om du liker å være ved de vanlige kontantspillbordene, om du liker å spille fartsfylt poker eller den veldig populære super turbo Spin & Gold SNG-jackpotten. Du kan finne alt du vil spille poker for å få en uforglemmelig spillopplevelse.

Selvfølgelig er det også et fantastisk utvalg av turneringer. GG er partner i WSOP og var nylig vert for den aller første WSOP online-serien. Det er også mange andre flotte arrangementer, med millioner av garanterte premier.

Registrer deg hos GGPoker med bonuskoden: YPD og motta automatisk vårt eksklusive VIP-tilbud!

Det er ingen spesiell bonuskode på Natural8!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race