WTP Online Borgata Series

WPT Borgata Online Series ble avsluttet for noen uker siden i partnerskap med partypoker New Jersey. WPT Borgata og partypoker tildelte totalt $ 917 300 i premiepenger. Det ble også spilt omtrent ti arrangementer, inkludert $ 1060 Main Event.

Det var mye spenning og action i serien, og den tiltrakk totalt 2500 bidrag. Det var bare en turnering med litt overlegg, noe som kunne skyldes arrangørene.

World Poker Tour uttalte gjennom sin offisielle Twitter-side: “Takk til alle spillerne i New Jersey som støttet det rekordstore Main Event for å skape den største premiepotten i @partypokerUS-historien på $ 432 700, inkludert 44% av bidragene fra satellitter ! Følg med for kveldens live stream klokken 20.00 ET. ”

Borgata Online Main Event skaper historie

Borgata Online Main Event skapte historie ved å være den største premiepotten for en enkelt turnering i partypoker USAs historie.

Det er viktig å vite at Main Event var sentrum for tiltrekningen av Borgata Online Series, og den fant sted 21. september. Turneringen tiltok bare 440 bidrag, selv om det var en ganske bratt buy-in på $ 1060 og ingen garanti. Main Event genererte en heftig premiepott på $ 432 700.

Tony ‘ToNiSiNzz’ Sinishtaj var vinneren av arrangementet, og han tok hjem tittelen og førstepremien, som er verdt $ 77 349 etter å ha beseiret Kenny “kapstikker” Huynh på finalebordet som tok mer enn to timer i en heads-up kamp.

Det er også viktig å vite at Huynh også lette etter sin andre store seier i året etter å ha hevdet et gullarmbånd i en av WSOP Online-begivenhetene, men han ble nektet, og han gikk på andreplass. Huynh dro hjem med $ 56,900 som premiepenger. En annen kjent spiller som kom seg til finalebordet var Mukul Pahuja, som endte på 4. plass og gikk hjem med $ 33.101 som premiepenger.

Det er et spennende faktum at omtrent 44 prosent av spillerne i Main Event tjente sin plass i Main Event gjennom satellitter.

De fleste arrangementer overgikk garantiene

Borgata og partypoker NJ sørget for forsiktige tilnærminger til serien, og dette sannsynligvis på grunn av det faktum at de ikke visste hva de skulle forvente i oppmøtet. På slutten av dagen oversteg nesten alle begivenheter i turneringen garantiene.

Den første begivenheten i WPT Borgata Online Series, som er en av hendelsene med den største garantien, festet til $ 1000. Den inneholdt et buy-in på $ 215, en garanti på $ 100.000, og det endte med ca 495 bidrag. Partypoker måtte gi opp noe av Raken for å oppfylle garantien. Imidlertid tok en spiller under aliaset ‘treetrap’ $ 18 080 dollar.

Ting gikk greit under arrangementet. $ 535 PLO-arrangementet tiltrakk mange deltakere til å møte og overstige $ 25.000-garantien. Det totale antallet bidrag på slutten av registreringsperioden nådde opptil 97, noe som gjør premiepotten $ 48 500. Vinneren av $ 535 PLO-arrangementet, Eric “alltid flytende” Vanauken, tjente totalt $ 14 255.

Kickoff-turneringen og Main Event var de mest betydningsfulle turneringene når det gjelder feltstørrelse. Kickoff-turneringen hadde rundt 495 bidrag og Main Event 440 bidrag. Dessuten var $ 215 $ 20k PKO-arrangementet den tredje største i serien, og den genererte en premiepott på $ 60.600. Daniel “leinad” Buzgon vant PKO-arrangementet og til sammen $ 13.550.