Hvor raskt blir uttak behandlet i pokerrommene

I denne artikkelen sammenlignet vi de store pokerrommene med hverandre når det gjelder hastigheten på utbetalingene. Forutsetningen er selvfølgelig at spilleren har riktig bekreftet spillerkontoen sin og at du bruker samme metode som for innskuddet.

Hos de største leverandørene er det standard at en spillerkonto må verifiseres fullstendig før du kan be om en større utbetaling. Dette betyr at spilleren sender et gyldig identifikasjonsdokument, for eksempel et gjeldende bevis på adresse, til leverandøren for å bekrefte dataene. Med svært små beløp og avhengig av betalingsmåte, kan utbetalingen også gå gjennom denne måten, men sjelden.

Det er også vanlig å bruke den samme betalingsmåten som du brukte for å gjøre innskuddet. For eksempel, hvis du har betalt inn med Neteller, kan du bare betale på Neteller og ikke på ecoPayz.

Sammenligning av utbetalingstider i pokerrom

1. plass: Definitivt PartyPoker / Bwin! Avhengig av når du ber om betaling, vil du ha den på kontoen din etter noen 4-6 timer. I alle fall, hvis du bruker e-lommebok-leverandørene: Neteller, Skrill og ecoPayz. Spesielle VIP-spillere har til og med øyeblikkelige utbetalinger uten ventetid!

For alle andre betalingsmåter tar det 1-3 virkedager!

2. plass: GGPoker er også utrolig rask og trenger faktisk aldri lenger enn 12-24 timer hvis du trekker deg via e-lommebok eller Bitcoin. Også skinnene fra chico-nettverket fortjener å være på andreplass sammen med GGPoker, for også her har spillerne pengene sine i 12-24h maksimum.

3. plass: Skins av Betsson Group: Betsson, Betsafe, NordicBet. Igjen blir alle uttaksforespørsler behandlet etter 12-24 timer.

4. plass: Natural8 fra GGPoker-nettverket svinger alltid litt når det gjelder utbetalingsvarigheten. Hvis du bruker en e-lommebok-leverandør, kan du ha utbetalingen på konto etter litt under 12 timer, men det kan også ta rundt 48 timer. Bitcoin er vanligvis den raskeste, og alt blir behandlet innen omtrent 24 timer.

5. plass: BestPoker fra iPoker-nettverket er faktisk veldig rask og behandler alle utbetalinger hver dag fra kl. klar minus.

6. plass: PokerKing fra WPN-nettverket. Alle som bruker BTC har pengene sine på kontoen 24/7 innen 24 timer. Uttak av e-lommebok tar noen ganger litt lenger tid, men egentlig ikke mye.

7. plass: Dessverre er Unibet heller ikke en av de raskeste leverandørene når det gjelder hastigheten på utbetalinger, og du må planlegge minimum 24 timers ventetid. Egentlig mer som 48 timer, spesielt hvis det er en helg i mellom.

8. plass: BlackChipPoker og Americas Cardroom tilbyr bare Bitcoin og ecoPayz som betalingsalternativer i nesten alle land. Dessverre tar forespørsler om uttak vanligvis 36-72 timer, selv om du er heldig og har det etter 24 timer.

9. plass: 888Poker er med rette på siste plass. Med en gjennomsnittlig ventetid på 3 til 4 dager, kan du bare komme sist. Veldig trist for et så stort navn.