Kampen mot hjelp i sanntid fortsetter for GGPoker

GGPoker bekreftet sin forpliktelse til å tilby et rettferdig og ærlig pokermiljø med en kunngjøring 30. september om at de hadde utestengt 40 kontoer for å ha brutt tjenestevilkårene sine ved å bruke forbudte programmer mens de spilte. Ytterligere 40 kontoer ble også gitt advarsler for muligens brudd på nettstedets vilkår ved bruk av RTA-programmer (Real Time Assistance).

RTA er definert av GGPoker som ethvert program eller enhet som hjelper spillere med å ta en beslutning mens et pokerspill er i spill. Mens de fleste spillere kanskje er klar over heads-up-skjermer, den vanligste typen tilgjengelig RTA, er disse spesifikke tilfellene litt mer kompliserte og involverer bruk av “løsere” eller programmer som gir den riktige avgjørelsen for en spiller basert på Game Theory. Optimale (GTO) prinsipper. GTO gir spillere en uutnyttelig pokerstrategi som ikke kan motvirkes av en motstander, og som er sterkt fokusert på statistikk i stedet for en tradisjonell pokerlese.

Bruken av disse programmene har alltid vært forbudt av GGPoker’s Security and Ecology Agreement, men dette er det første offentlig kjente tilfellet av spillere som blir utestengt og midler konfiskert. Med $ 1,175,305 konfiskert fra de forbudte kontoene, vil spillere som var i spill mot jukserne være glade for å vite at midlene vil bli delt mellom ofrene som gir dem litt trøst for tapet.

Fedor Kruse-skandale antydet i GGPoker-utgivelsen

Nyhetene om forbudene ble utgitt på GGPokers blogg og inneholdt en henvisning til en nylig “høyprofilerte RTA-sak (som) ble brakt frem.” Pokersamfunnet er enig i at dette refererer til den nylige utgangen av den tyske pokerspilleren Fedor Kruse av vennene hans for å bruke en sanntids pokersolver han kalte “drømmemaskinen” mens han spilte.

Fedor Cruse

Kruse gjorde seg bemerket det siste året med sin klatring fra å spille $ 1 / $ 2 No-Limit Hold’em kontantspill og deretter raskt gå videre gjennom rekkene for å sitte på de høyeste kontantspillnivåene på $ 200 / $ 400 blinds. Mens en økning i denne raske tidvis har blitt sett før, var en rekke vanlige pokermestre mistenkelige for resultatene hans.

Etter å ha falt sammen med to venner som var klar over jukset hans, sendte begge til PokerStars og GGPoker skjermbilder av samtaler der Kruse innrømmet å bruke RTA og åpenbart innrømmet at han ville bli “ødelagt av faste” uten ulovlig hjelp fra løseren. Bilder av hans pokeroppsett som viser en egen datamaskin som kjører RTA-løseren, var også inkludert.

En rekke andre høyprofilerte pokerspillere er nevnt som inkludert i forbudet; inntil en bekreftelse er mottatt, vil imidlertid YourPokerDream unngå å skrive ut navnene. Fortsett å sjekke tilbake for oppdateringer.

Dataanalysenøkkel for å oppdage juks

Mange pokerspillere lurte på hvordan GGPoker var i stand til å avdekke disse kontoene siden Kruse så ut til å ha sluppet unna med jukset til han ble informert om av vennene sine. I følge blogginnlegget som kunngjør konfiskasjonene, er “enorm økning i dataanalyse” nøkkelen til å avdekke juksere. Ved å bruke både algoritmer og innsikt fra erfarne pokerspillere blir mistenkelig oppførsel undersøkt og synderne avdekket.

GGPoker har gjort det klart at fremover vil det ikke være noen advarsler, og spillere som finner fordel av et RTA-system vil møte et øyeblikkelig permanent forbud og inndragning av midler. Spillere vil nå til og med få muligheten til å rapportere direkte til sikkerhetsteamet eksempler de finner på mistenkelig spill. Enten under selve spillet eller etter gjennomgang av håndhistorikk via GGPokers proprietære Pokercraft-håndsporings- og replayer-programvare, kan spillerne flagge hender som skal gjennomgås av en rekke årsaker, fra bruk av RTA til mer vanlige typer juks, som for eksempel samarbeid mellom to spillere. Ta en titt på skjermbildet for å fylle ut en rapport.
cheating report GG Poker

Selv om det tydeligvis er sjokkerende hvor mye penger som er involvert i dette siste eksemplet på juks, gir det faktum at GGPoker tar skritt for å forhindre ytterligere juks, og kompenserer de berørte spillerne, definitivt mer bevis på at de er det valgte pokernettverket. Hvis du ikke allerede har en konto hos GGPoker, kan du vurdere å sjekke deres prisbelønte programvare og registrere deg via YourPokerDream hvor du får tilgang til vårt eksklusive og markedsledende rakeback-program via lenkene nedenfor.