Trump vs. Beiden

Bookmakere godtar ikke valgresultatene enstemmig

Å satse på bookmakere til presidentvalget i USA har blitt et diskutert tema i pengesamfunnet.

Mange av gamblingoperatørene ga muligheten til å satse på kandidaten sin i det kommende valget. Oddsen var forskjellig, men Biden virket mest populær ifølge de fleste bookmakere.

Online bookmakere som er eid av iPoker-nettverket er ikke noe unntak. Mange av dem har allerede begynt å utbetale pengepremier til vinnerne, uten å vente på den offisielle kunngjøringen av resultatene.

Dermed har bookmakere som William Hill, Betfred og Bet365 allerede utbetalt premiepenger til vinnerne, basert på de foreløpige resultatene som er kunngjort i media. Den australske bookmakeren for sportsbet har allerede erklært Joe Biden som vinner av løpet og betalte dessuten 23 millioner dollar i gevinst til spillere som satset på den demokratiske kandidaten.

Imidlertid har Betfair, Coral og Ladbrokes ikke hastverk med betalingene, og siterer det faktum at det ikke var noen offisielle resultater ennå, ettersom noen problemer med omtalingen av stemmer fant sted.

“Vi må vente på klarhet om det nåværende valget, fortellinger og eventuelle potensielle juridiske spørsmål. Vi vil betale ut premiepengene så snart resultatet er offisielt bekreftet, ”sa en representant for Betfair.

Resultatene av disse valgene kan ha en betydelig innvirkning på spillingen så vel på hele gamblingindustrien. Spillesamfunnet diskuterer aktivt store innsatser for det nylige valget, for eksempel et massivt spill på $ 5.000.000 som ble gjort av den britiske forretningsmannen på Trumps seier i presidentvalget. Denne satsen har allerede blitt den største av alle politiske satser i historien.

Den ukjente britiske statsborgeren satset 1,29 millioner dollar på Bidens seier i det amerikanske presidentvalget

Dette er den tredje største innsatsen som legges på Betfair online bookmaker-plattform. Spillet ble registrert av verdens største online bookmaker Betfair. I henhold til amerikansk spillelov har amerikanske spillere ikke lov til å satse lovlig på valg. Britene er imidlertid ikke begrenset av dette forbudet, og antall spill på valg i Storbritannia økte raskt.

Identiteten til spilleren som satset 29. oktober er ukjent. Etter hvert som hans spådom ble oppfylt, vil han tjene 540 tusen pund ($ 696,170) og returnere sitt første spill.

Innsatsen på 1 million pund var den tredje største i Betfair-historien, etter en innsats på 1,1 millioner pund på tennisspilleren Rafael Nadal i French Open i 2010 og litt over 1 million pund på Floyd Mayweather Jr. mot Conor McGregor (2017).

Alle de ti største innsatsene i bookmakernes historie viste seg å vinne.

Betfair estimerer det totale spillet på det amerikanske presidentvalget for £ 400 millioner, noe som er et dobbelt beløp satset i 2016.

Før det var den største politiske satsingen på Betfair satsen på £ 555 000 på Trumps seier i 2016. Satsingen fant sted etter stenging av valglokaler, men før resultatene ble kunngjort.