Forklaring på YPD-poengene i brukerkontoen din, våre kampanjer / tilbud og betalingene

Siden vi mottar henvendelser fra spillere hver dag og vår støtte er desperat, er det nå et spesielt innlegg som forklarer alt igjen i detalj.

Når du spiller ved pokerbordene vil du motta YPD-poeng hvis spillerkontoen din er opprettet av oss ved hjelp av våre spesielle registreringskoblinger eller en bonuskode. Disse poengene kreves for vårt interne VIP-system og våre eksklusive kampanjer.

Det er imidlertid to forskjellige tellemetoder:

  • 1 $ brutto rake = 1 YPD-poeng (gjelder alle pokerrom unntatt GGPoker og Unibet)
  • 1 $ Netrake = 1 YPD-poeng (gjelder bare GGPoker og Unibet)

Brutto rake er den normale raken som telles av pokerrommet / nettverket og videresendes til YourPokerDream. Så hvis du ser 10 YPD-poeng i kontoen din, betyr det at du har generert $ 10 rake. Vi bruker disse YPD-poengene for 25k Main Rake Race, King of the Road-kampanjen og alle våre VIP rakeback-tilbud.

Nå er det unntak som GGPoker eller Unibet. På GGPoker deltar for eksempel alle våre spillere i GGPoker Rake Race. Netrake er avgjørende for denne spesielle kampanjen og ikke den vanlige raken. Vi har også noen spesielle VIP-tilbud for Unibet-spillere som er basert på Netrake.

I noen tilfeller er også Natural8-spillere inkludert i GGPoker Rake Race, og også for dem vil netrake vises i ypd-kontoen.

Det beste du kan gjøre er å lese “Hva betyr Netrake?” artikkel.

Hvor kan jeg se YPD-poengene mine?

Logg inn på YourPokerDeam, og klikk deretter på “Oversikt”. Der finner du YPD-poengene dine og all annen viktig informasjon

Samler jeg på hvert YPD-partnernettsted for YPD?

Nei, hos Betsson, Betsafe, NordicBet og BestPoker ikke på grunn av vår VIP Flat Rakeback-avtale!

Hvor ofte oppdateres YPD-poengene mine?

Vi oppdaterer vanligvis alle poeng hver 24. time. Selvfølgelig avhenger dette av om pokerrommet sender oss nye data. Tidene her er veldig forskjellige, og for ett nettsted kommer dataene tidlig om morgenen, for et annet først klokken 16:00. Så snart vi har mottatt data, laster vi dem opp 1: 1 til YPD-kontoen din.

Hvorfor ser jeg 0 YPD-poeng?

Det kan ha flere grunner. For første gang er det viktig at du har angitt brukernavnet ditt på YPD-kontoen din i det respektive pokerrommet. Hvis vi ikke har et brukernavn fra deg, kan vi ikke laste opp data og heller ikke sjekke om kontoen din er merket til oss.

Hvis brukernavnet ditt er angitt riktig og du fremdeles ikke ser noen YPD-poeng, er ikke spillerkontoen din knyttet til YourPokerDream. Det hjelper ikke å bare skrive inn et brukernavn fra en eksisterende konto som ikke ble opprettet via de spesielle registreringskoblingene / bonuskodene til YourPokerDream. Som et resultat kan du ikke delta i våre eksklusive kampanjer og motta ingen ekstra rakeback.

Hos Betsson / Betsafe / Nordicbet / BestPoker får spillerne ingen YPD-poeng på grunn av en veldig spesiell avtale.

Viktig for alle spillere på GGPoker: Som vi forklarte i begynnelsen, vises Netrake i GGPoker-brukerkontoen, siden dette er viktig for VIP-jakten vår, og prisene blir betalt basert på Netrake. Netrake kan også være negativ, noe som vil bety at vi som tilknyttede selskaper til og med må betale pokerrommet noe. I begynnelsen er Netrake ofte i rødt. Her igjen referansen til vår Hva betyr Netrake? “artikkel. Der forklarer vi igjen nøyaktig hvordan alt beregnes.

Likevel et kort grovt eksempel fordi dette spørsmålet oppstår veldig ofte, spesielt hos GGPoker. La oss si at en ny spiller bare setter inn og får $ 100 i WSOP-billetter. Den første dagen genererer spilleren $ 20 rake og mottar $ 5 rakeback fra fiskebuffeen. Imidlertid er hans netrake $ -85, og spilleren vil se 0 YPD-poeng på YPD-kontoen sin til netraken er på et tidspunkt i pluss.

Hvis en spiller har en negativ nettrake, vil den også overføres til neste måned!

Hvorfor har jeg færre ypd-poeng i går?

Dette er bare mulig for spillere som Netrake er viktig for en spesiell avtale eller kampanje. Som nevnt tidligere kan netraken endres daglig.

Også her et grovt eksempel. Du spiller på GGPoker og i går hadde du 500 YPD-poeng som betyr 500 $ Netrake. Vel, i dag telles $ 100 rake, og du mottok $ 250 fra Fish Buffet. Det betyr -150 $ Netrake og selvfølgelig -150 YPD-poeng. Så etter neste oppdatering vil du bare se 350 YPD-poeng i YPD-kontoen din.

Hvorfor kan jeg ikke se passordet for YPD-turneringen på GGPoker?

Passordet vises automatisk på kontoen hvis du har tjent minst 1 YPD-poeng i den gjeldende måneden. Hvis du har 0 poeng, vil du dessverre ikke motta passord.

Kan jeg ha en VIP-avtale og delta i 25k Main Rake Race?

Nei, alle spillere som har en spesiell VIP-avtale er ikke lenger kvalifisert til å delta i 25k Main Rake Race eller andre YPD-kampanjer og vil ikke motta en premie, selv om brukernavnet er oppført på poengoversikten. VIP-avtalen vår har en mye høyere verdi enn vårt 25k-løp. Spillere med spesielle VIP-tilbud deltar heller ikke i vårt vanlige VIP-system.

Hvorfor har VIP-avtalen min hos PartyPoker / Bwin blitt kuttet litt?

Alle våre VIP-tilbud hos PartyPoker / Bwin er basert på at en spiller ikke mottar mer enn 40% rakeback. Hvis en spiller mottar mer rakeback gjennom visse rake-løp eller omlastingsbonuser, kan det hende vi må justere avtalen avhengig av den ekstra rakebacken han mottok og plasseringen til spilleren (skattemessige årsaker) slik at ingenting glir i det røde.

Årsaken til dette er at vi blir betalt etter en spillers netrake, og vi må betale for hver bonus en spiller mottar. Jo mer en spiller mottar direkte fra Party / Bwin, jo mindre er inntekten vår.

Som spiller hos PartyPoker / Bwin, hvorfor har jeg bare lov til å delta i de eksklusive YourPokerDream-kampanjene / tilbudene i 3 år?

Etter 3 år kuttet Party / Bwin tilbudene for alle spillere / tilknyttede selskaper i verden. Ingen kan gjøre noe med det, og derfor er alle tilbud og kampanjer fra tilknyttede selskaper begrenset til en varighet på 3 år etter registrering.

Når betaler YourPokerDream ut prisene på eksklusive kampanjer / løp / tilbud?

Betalingsdatoene er veldig forskjellige. I noen pokerrom kan dette allerede være den 01-05 i en måned, mens andre den 15.-20. De omtrentlige betalingsdatoene finner du i YPD-kontoen din under “Oversikt” litt lenger nede.

Så snart en måned er over, laster vi opp alle bonusene den 01-03. Til YPD-kontoen din. Du ser der enn hvor mye du får, fra hvilken kampanje det er og statusen er “Venter”. Så snart alt er utbetalt, endres status til “Betalt” og også datoen.

Betales premiene alltid direkte til spillerens konto?

Vanligvis ja. Her får du også all viktig informasjon i YPD-kontoen din under “Oversikt”. Hvis det ikke er mulig å betale til spillerkontoen, må du inkludere en Neteller-e-post (€) eller en BTC-lommebok i YPD-kontoen din slik at vi kan betale deg ut.

Jeg har ikke mottatt betalingen min. Hva kan jeg gjøre?

Hvis den angitte betalingsdatoen har gått, må du først sjekke om du spiller i et pokerrom der betalingene skjer direkte til spillerens konto. Kanskje du må skrive inn en Neteller-e-post eller BTC-lommebok?

Hvis alt er i orden, og vi ikke har publisert noen nyheter om at det ikke er forsinkelser, kan du skrive til backoffice@yourpokerdream.com på engelsk hvis mulig, og teamet vårt vil sjekke det.

Viktig for alle GGPoker-spillere: Du må bekrefte e-posten din i kassen. For å gjøre dette, logg inn, klikk på Kassereren, så ser du hva du må gjøre. Du vil motta en e-post med en kode, som du deretter må oppgi i GG-kontoen din. Når du har gjort det, kan du motta betalinger fra oss.

Husk at du alltid må bruke alle fiskebuffet til maks 30. / 31. i en måned for å motta ekstra penger fra YourPokerDream! Hvis du ikke gjør det og sparer noen spinn, har du ikke rett til å motta en betaling, og alt vil være på vent.

Viktig for alle PartyPoker-spillere: Alle beløp under $ 10 blir samlet inn da vi ikke kan sende bonuser under $ 10. Dessverre er det en regel fra PartyPoker.