Har du flere bord når du spiller online poker?

Hvis du ikke gjør det, gjør du sannsynligvis en urettferdighet. Da pokerrom på nett gjorde det å spille mer enn ett bord samtidig til en helt normal ting å gjøre, lyktes det å treffe en grunnleggende forskjell mellom den ‘nye’ høyteknologiske versjonen av poker og dens eldre, mer begrensede tilbud om murstein og mørtel. Det var allerede åpenbare fordeler for pokerfans i å kunne spille hjemme, når de likte og, viktigere, mer enn bare et par dusin hender i timen. Å gi spillerne muligheten til å åpne to, tre, fire eller flere bord var en av funksjonene som hjalp til med å etablere online pokerboom.

Som det viste seg, førte internettpokereksplosjonen til slutt til at det samme skjedde i ‘live’ poker, hvor de to verdenene kom sammen for å gi spillerne sjansen til å kvalifisere seg til store pengefestivaler over hele verden, de uvirkelige tallene i WSOP indikerer spillets popularitet.

Multi-tabling betyr multi-rakeback!

I dag er flertabell mindre partytrik og mer akseptabelt tidsfordriv for den gjennomsnittlige online pokerentusiasten. Teknologi betyr at vi ikke lenger trenger en vegg av skjermer for å spille flere bord samtidig – det kan nå gjøres på en telefon!

Antagelig, nettopp det at du leser denne artikkelen på YourPokerDream-nettstedet, indikerer at du vil få mest mulig ut av tiden din med å spille online poker; og du kunne ikke ha funnet et bedre sted, ettersom YPD er full av gode rakeback-tilbud og andre eksklusive tilbud, inkludert VIP-rakeback! Gitt at rakeback er et must – ellers nekter du deg selv gratis kontanter! – det følger at hvis du for eksempel kunne øke volumet når det gjelder hender som spilles per time, så ville du selvfølgelig gjort det. Og det er her flertabell kommer inn.

For å hjelpe deg på vei til vellykket multi-tabling – og multi-rakeback – her er noen tanker verdt å vurdere om hvordan du kanskje vil justere spillet ditt. Det kan være overraskende, gitt at å legge til tabeller i sin tur legger til den generelle oppgaven, for å lære at det til og med er praktiske fordeler å ha …

Først skal vi være realistiske og huske at det å være en vinnende spiller på bare ett bord kan være en vanskelig nok oppgave. Hvis vi ikke har nådd det punktet ennå, ville det være dumdristig å ta utfordringen med å spinne plater i form av to, tre eller fire bord. Først mestrer ett bord før du trapper opp et utstyr.

Hold det enkelt

Evnen til å lese om opposisjonen og analysere hvordan hender (inkludert de vi ikke er involvert i) spiller ut avtar tydeligvis etter hvert som antall bord øker. Dette er selvfølgelig bare naturlig, uavhengig av evne, men i stedet for å presentere en uoverstigelig hindring, krever det i stedet en annen grunnleggende strategi. Med dette i bakhodet nødvendiggjør flertabellering en vektendring til en mer rettferdig, såkalt ABC-tilnærming. Hold det enkelt. For eksempel, med mindre informasjon (og mindre tenketid!) Er det mindre begrunnelse for å bløffe.

Fjern distraksjoner

Ikke overraskende er konsentrasjon nøkkelen hvis vi spiller for eksempel fire bord. Hvis vi er vant til å se på TV eller surfe på nettet mens vi spiller, må disse potensielt dårlige vanene klemme i knoppen.

I mellomtiden … En viktig god nyhet er at å spille to, tre eller fire bord samtidig ikke er to, tre eller fire ganger vanskeligere enn å fokusere utelukkende på bare et enkelt bord. Faktisk kan oppgaven med flertabell være til stor hjelp for å fokusere bedre enn vi noen gang hadde klart før. For eksempel har valg av starthånd en tendens til å avta når flertabell. Vi kan slutte å kaste bort penger med de dårlige spekulative lekene med svakere beholdninger som ligger langt utenfor vårt utvalg, men som vi går med av og til – ofte på grunn av utålmodighet over å måtte vente. Det venter ikke mer med flere bord på farten – det blir ikke tid til å kjede seg!

Enten vi vil stramme inn eller det blir påtvunget oss, er resultatet likevel det samme – det å være forsiktig og selektiv skaper tillit og strømlinjeformet konsentrasjon når vi befinner oss ordentlig i strid i en hånd. Ikke mer dårlig før-flopp-spill som plasserer oss i vanskelige situasjoner etter floppen.

Konklusjon

Hver online pokerspiller bør alltid være på utkikk etter å maksimere tiden ved bordene, og multi-tabling gir muligheten til å gjøre nettopp det ved å øke vår evne til å generere rakeback optimalt. Belønningen er rett og slett for stor til å ignoreres, så det er absolutt verdt å tenke på og prøve. Selv om ett ekstra bord er så behagelig som det blir, er det fortsatt dobbelt så mye rakeback! Det kan til og med stramme opp spillet ditt …

Ha det gøy!