King of Instagrams 40-årsdag bash planlagt mandag 7. desember

Dublin, Irland (3. desember 2020) – GGPoker kunngjør i dag at Dan Bilzerian har sluttet seg til Team GGPoker som en merkevareambassadør. En av verdens mest gjenkjennelige pokerspillere og sosiale medierpåvirkere, med over 32 millioner følgere på Instagram, vil “Blitz” representere GGPoker live og online.

For å feire nyhetene vil online pokerrom være vert for en spesiell 40-årsdagsselskap for ‘King of Instagram’ 7. desember i form av en $ 100.000 Birthday Freeroll poker turnering.

Hva: Dan’s $ 100.000 bursdagsfreeroll

Når: Mandag 7. desember kl. 17:00 UTC

Hvordan komme inn: Registrer deg ved hjelp av koden YPD, sett inn minst $ 10, så får du sjansen til å vinne en av fem billetter for å delta i freerollen og få selvfølgelig også tilgang til vår eksklusive 500 $ velkomstfreeroll og vår GGPoker VIP Rake Chase.

Turneringsprispott: $ 100.000

  • Vinneren vil motta en førstepremie på minst $ 10.000, og i tillegg motta et innkjøp på $ 3000 som skal brukes i en heads-up-serie én gang i livet vs Dan!
  • Minst 50% av feltet vil vinne pengepremier

Ekstra premiepriser:

Slå Dan ut for å vinne en all-cost betalt tur til Las Vegas sommeren 2021 for å feste med ham

Slå på en hvilken som helst annen Team GGPoker-spiller (ambassadør eller GGSquad-medlem) eller en av Dans spesielle gjester (sjekk GGPoker på Twitter for en full liste) for å vinne en Spin & Gold-pakke ($ 200 verdi) eller $ 1000 i kontanter for en heldig vinner

“I disse vanvittige tider er GGPoker det beste alternativet for å få poker på meg – de imøtekommer fritidsaktørene, og det er fremtiden til poker, ikke en gjeng matematiske nørder,” sa Dan Bilzerian. “Jeg har kjempet mot gutta fra $ 2 buy-in til $ 200,000 buy-in-bordene på GGPoker, og vil jobbe med GG for å gjøre cash game-bord enda bedre for den gjennomsnittlige spilleren der ute.”

“Dan blir en enorm seier å bli med i Team GGPoker! Ingen i poker har større rekkevidde enn Dan, ”sa Daniel Negreanu, GGPoker-ambassadør. “Han har vunnet millioner i kontantspill og er ikke redd for å komme inn i miksen mot haiene i high-stakes gatene på GGPoker!”

Nye GGPoker-spillere er også berettiget til å gjøre krav på pokerroms velkomstbonus, tjene enda flere belønninger med Honeymoon for Newcomers-kampanjen og automatisk bli med i GGPokers lojalitetsprogram for Fish Buffet, med vanlige pengepremier som tilbys.

Om GGPoker

GGPoker er et av verdens ledende pokerrom på nettet, med en voksende global spillerbase. Den tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som den patenterte Rush & Cash-poker, All-In eller Fold, Spin & Gold, integrert stakingplattform, SnapCam-videomeldinger, muligheten til å klemme på hullkortene, PokerCraft og Smart HUD, alt designet for å forbedre spillopplevelser og gjøre poker morsommere enn noensinne. I løpet av november og desember 2020 er GGPoker vert for både WSOP Main Event og WSOP Winter Circuit-turneringsserien.

Ingen spillerkonto i GGPoker ennå?

Registrer deg via YourPokerDream og GGPoker og nyt våre eksklusive kampanjer og tilbud. Vi tilbyr de beste GG VIP-tilbudene du kan finne på markedet, og du kan også nyte vår eksklusive $ 500 første innskudds freeroll-turnering.

I GGNetwork får du 24/7 handling på alle grenser og alle mulige varianter. Uansett om du liker å spille ved de vanlige kontantspillbordene eller rask fold poker, er den populære super turbo jackpotten Spin & Gold SNG, GGNetwork det rette stedet. Du finner alt du vil spille poker på GGNetwork.

Registrer deg hos GGPoker med bonuskoden: YPD og motta automatisk vår eksklusive VIP-avtale!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10