Den store sammenligningen mellom dine individuelle vinnende pokerskinn

WPN Network har vært en konstant innen online poker i mange år. Som alle nettverk er det forskjellige skinn her, og YourPokerDream jobber med de tre største skinnene i dette nettverket. I denne artikkelen gjorde vi arbeidet for deg og sammenlignet skinnene med hverandre slik at du kan bestemme hvor fordelene og ulempene er.

I utgangspunktet, som med alle pokersider i et nettverk, er forskjellene minimale. Alle leverandører får tilgang til samme spillermass, det er de samme kontantspillbordene og de samme turneringene. Så det spiller ingen rolle hvilket nettsted du registrerer deg på. Velkomstbonusen er også den samme overalt, og kampanjene som tilbys er også 95%.

Nesten alle land er tillatt for skinnene til WPN-nettverket, og bare noen få land er ekskludert. WPN-nettverket er også det eneste nettverket som tar imot spillere fra USA i mange år.

Logo PokerKing
2.000$ Bonus/ 25k YPD Rake Race
7.8/10
Logo BlackChipPoker
1.000$ Bonus / 25k YPD Rake Race
7.7/10

Hvordan er WPN-skinnene forskjellige?

Americas Cardroom (ACR) og BlackChipPoker (BCP) skinn er 1: 1 identiske og tilhører også det samme selskapet. Fra velkomstbonusen på 100% opp til $ 2000 til VIP-systemet eller muligheten for å motta 27% flat rakeback, er alt det samme. Begge skinnene er de eneste på markedet som har godtatt spillere fra USA og mange andre land som Sveits som ikke kan spille ved de virtuelle bordene i andre pokerrom i mange år.

Alle skinnene deltar i de mange nettverkskampanjene, inkludert det populære ukentlige Beast Race for alle pengespillspillere og Sit & Crush for de som liker å spille SNG. Siden ACR og BCP er de største skinnene, er det noen ganger noen kampanjer du bare kan finne her.

PokerKing er et annet selskap, og bortsett fra å være på samme nettverk, har det ingenting å gjøre med ACR og BCP. PokerKing i seg selv har ikke lov til å ta imot spillere fra USA, men som spiller på PokerKing kan du fremdeles spille mot spillere fra USA, ettersom det er samme spillerpool. VIP-systemet skiller seg litt ut fra hva ACR / BCP tilbyr, men bare minimalt. Den eneste store forskjellen er at det ikke er noe alternativ å velge 27% flat rakeback-avtale på PokerKing.

Når det gjelder betalingsalternativene, ber alle WPN-skinn om forskjellige kryptovalutaer som Bitcoins og e-lommebok-leverandøren ecoPayz som standard. Disse to alternativene tilbys spillere fra nesten alle land. Situasjonen er en annen hos de populære e-lommebok-leverandørene Skrill og Neteller. Disse tilbys bare sporadisk, avhengig av land og hud. Tilbyderne gjør forskjell her. For eksempel er Skrill ikke tilgjengelig som betalingsalternativ på Americas Cardroom for spillere fra Tyskland, men det er hos PokerKing.

Avhengig av land tilbys også innskudd med kredittkort, men gebyrene på 10% er rett og slett opprørende, så vi anbefaler å bruke kryptovalutaer eller e-lommebøker.

Vår anbefalte betalingsmåte for spillere som vil spille med et WPN Skins er helt klart e-lommebok-leverandøren EcoPayz! Hvis du bruker registreringskoblingen vår, vil vi oppgradere kontoen din til gull umiddelbart etter bekreftelsen. Definitivt den beste og raskeste betalingsmåten for spillere fra Sveits å sette inn og trekke seg fra et pokerrom.

YourPokerDream håndterer de enkelte WPN-skinnene

Alle spillere som registrerer seg på et av skinnene via YPD deltar automatisk i vårt eksklusive 25k Main Rake Race. Spillere som genererer minimum $ 1000 rake per måned, har muligheten til å avtale en spesiell VIP-avtale med oss.

E-post: info@yourpokerdream.com
Skype: vip-yourpokerdream
Telegram Messenger: https://t.me/Yourpokerdream
Uenighet: YourPokerDream.com # 4572