Den svingeste uken i utfordringen gir Negreanu håp

Heads up poker regnes som en av de reneste pokerformene med to spillere som kjemper for å vinne hverandre. Så naturlig nok er det det perfekte stedet for to spillere som ønsker å avgjøre en poengsum. Og når det ikke er en tilfeldig online spiller hvis ess nettopp ble knekt og skrek HU4Rollz i chatten, og i stedet to av de profesjonelle pokerverdenens største rivaler, gir det også underholdende poker og ganske ofte fyrverkeri.

Daniel Negreanu og Doug Polk er i hjemmestrekningen av High Stakes Feud, men med handling i løpet av den siste uken, denne utfordringen ser ut til at den er inne for en berg-og-dalbane-avslutning. Han valgte å fortsette å spille i stedet for å dra nytte av rømningsklausulen ved halvveis når han var nede på $ 770 254 for Polk, og Negreanu sørget for at skinnfuglene var i godbit da han prøvde å kjempe seg tilbake.

Polk knekker fortjenestemerket på 1 million dollar

Økt 30 begynte med at Negreanu kom av en tapsserie med fire økter og lovet å snu ting – ringte skuddet sitt og forutsi en seier på $ 228 000. Dessverre for ham hadde Polk et løp med kort som stablet Negreanu i et par tidlige myntflipp før denne hånden kom opp.

Elva brakte en verden med smerte da Polk endte med å skaffe $ 300 000 potten etter å ha truffet de fire ytre. Mens Negreanu gjenopprettet litt av tapene senere i økten da Polk ble fanget og bløffet inn i Negreanos vendte rett, endte hans forventede seier med et tap på $ 298 984 og tillot Polk å endelig krysse en million milepæl etter å ha flørtet med den et par ganger i løpet av utfordringen.

For den kanadiske pokerproffen var imidlertid Polks flaks litt for mye og førte til mange eksplosive ladede rants gjennom hele sendingen som kulminerte i denne perlen i et intervju etter økten:

              “Jeg antyder ikke at jævla programvare er rigget, men mann, det føles som det. Det føles bare ikke ekte, og jeg har spilt poker for – hva er jeg, jævla 46? – Jeg har spilt poker i 27, 28 år. Dette føles ikke mulig. Jeg vet at det er mulig, og jeg vet at jævla avvik er en ting. Men det føles ikke mulig. Det føles bare ikke jævla mulig. “

Tatt i betraktning den forventede verdien (EV) av alt sitt i spill, er Negreanu i et dypere hull enn han kunne forvente å være, men å få GGPoker-ambassadøren til å snakke om at spillet blir “rigget” viser virkelig innvirkningen denne kampen har på Negreanus psyke.

Fra Kid Poker til Comeback Kid?

Etter å ha tatt natten fri for å rydde hodet, var Negreanu tilbake ved bordene og håpet på et bedre resultat i neste økt. Hope er en kraftig motivator, og han så ut til å treffe alle kortene han klaget over, savnet bare et par dager før. Pocket Jacks var nattens hånd for Negreanu med et sett med fiskekroker som toppet Polks to par, og senere en $ 116 000 pott som tok seg over bordet til Kid Poker med lommeknektene som holdt ut mot lommeåtterne.

På slutten av kvelden ble fans behandlet med den største seieren av økten med Negreanu opp en massiv $ 390.000 seier og tok vinden ut av Polks seil etter hans imponerende seier dagen før. I motsetning til dagen før manglet vinneren seiers-tweet den “rigget” faktoren.

Mandagens økt var en av de kortere, ettersom begge spillerne sannsynligvis ønsket å unngå den sprø action fra de to siste kampene. Negreanu endte opp med å fullføre $ 48 000 og hakke underskuddet som bare noen få dager tidligere hadde vært over en million til en mer håndterbar $ 572 000.

Handlingen forventes å fortsette, og med de to som fortsatt har litt 5000 hender igjen, fortsett å sjekke tilbake til YourPokerDream, så holder vi deg oppdatert på utfordringen. I mellomtiden, hvis du vil prøve lykken på noen heads-up poker, er GGPoker hjemmet til Daniel Negreanu, og med trafikk 24/7, har du ingen problemer med å finne en motstander å starte din egen feide med.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10