Amerikansk vennlig kortrom lanserer banebrytende programvareoppgradering

Americas Cardroom har hevet seg i den pågående kampen mot juks med sin siste oppdatering som retter seg mot to av de største problemene innen online poker i dag – bots og bruk av sanntidsassistanse.

I følge online pokerrom og deres sikkerhetsteam vil Americas Cardroom hoppe foran bransjen med en pokerplattform som gjør det umulig for noe dataprogram, eller bot, å lese skjermen automatisk. Uten denne evnen kan ikke en bot eller noe annet beslutningsprogram se spillerkortene, så det er effektivt ubrukelig.

Hva er pokerbots uansett?

Pokerbots er programvareprogrammer designet for å gjennomføre en forhåndsplanlagt pokerstrategi basert på matematikk og spillerhistorie. Der et heads-up-visningsprogram som PokerTracker vil vise spillhistorien til en pokerspiller, er det opp til den enkelte spiller å bestemme om han vil heve, ringe eller kaste ut fra den informasjonen. En bot automatiserer alle avgjørelsene, og lar spilleren bare lene seg tilbake og se den vinne … eller tape.

Mens mange år siden var disse pokerrobotene rudimentære og ofte kunne være en fortjeneste for en anstendig spiller, men de siste fremskrittene innen botteknologi har gjort det igjen lønnsomt for disse robotene å kjøres – til stor skade for den vanlige fritidsspilleren.

Utestengt av praktisk talt alle nettsteder, spillere som bruker roboter – eller noe annet program som tilbyr sanntidsassistanse til en spiller som tar en beslutning – står overfor å få utestengt kontoer og bankruller konfiskert. Selv med denne risikoen, vises det noen få år påstander om hemmelig samarbeid og forskjellige botringer på pokerfora. Generelt kommer disse til syne etter analysen av tusenvis (og millioner) hender fra andre pokerspillere.

Vender oss til spilleropplevelse for å kjempe mot maskinene

Etter å ha tatt kritikk på en rekke nettfora om botringer på nettstedet deres, henvendte Americas Cardroom seg til Randy “Nanonoko” Lew og utnevnte ham til deres sikkerhetskonsulent og spillekspert. Lew har legitimasjon og historie for å utfordre dette problemet etter å ha blitt beskyldt for å være en bot selv. Nanonoko multibordte regelmessig opptil 24 bord på PokerStars og tjente over $ 2,5 millioner i volum ved lave innsatser. Han laget berømt Guinness Book of World Records for de fleste online pokerhender i en 8-timers periode med totalt 14 548 hender.

Lew brakte sitt vell av pokererfaring til sikkerhetsteamet, og i tillegg til å være en ressurs teamet kan gå til når de undersøker samarbeid, forklarer han i videoen nedenfor hvordan “dynamisk pikselering” av pokerbordene, forskjellige hver gang en spiller setter seg ned , vil motvirke robotenes evne til å lese kortene.

Americas Cardroom signerer old school online pro

Sikkerhets- og programvareoppdateringer var ikke de eneste nyhetene som kom ut av Americas Cardroom i forrige uke, da de også kunngjorde signeringen av deres nyeste teamproff, Jon Van Fleet. Innfødte i New York City, som spiller online under skjermnavnens apestyles, blir med i den nylig signerte 2003 World Series of Poker Main Event-mesteren Chris Moneymaker på en utvidende pro-liste. Det kommer på en tid da mange andre nettsteder kutter ned på sine påtegninger og sponsede proffer.

Van Fleet har vært en fixtur i pokerscenen i 15 år. Han ble kjent som en hard turneringsmølle, og steg til en karrierehøy tredjeplass på Pocketfives globale rangliste i 2007. I motsetning til mange fra de første dagene fortsetter Van Fleet å male på nettet og tok ned sin største turneringsseier i 2017, bank i overkant av en $ 1 million i $ 5300 buy-in partypoker MILLIONS online turnering.

Selv om det er en del av det opprinnelige partiet med online pokerproffer, har apestyles utviklet seg med tiden og forbedret både spillet hans og tilpasset seg teknologiene i endring. I samarbeid med Americas Cardroom vil Van Fleet ta med seg det store Twitch-samfunnet som stiller inn de fleste helgene for å se ham streame søndagens store.

Med Bitcoin som innskuddsalternativ, en voksende spillerbase og turneringsplan, ser det ut til at Americas Cardroom gjør de riktige grepene i 2021. Hvis du ønsker å ta et skudd på Moneymaker eller Van Fleet, kan du ta en titt på vår anmeldelse av siden først ved å klikke i ruten nedenfor, og husk å registrere deg via YourPokerDream for de beste rakeback– og bonustilbudene.