Vinn en billett til YPD 2.000$ GGPoker Welcome Freeroll

Vi er glade for å kunngjøre at vi har en veldig spesiell kampanje for deg med vår partner GGPoker for å gjøre det nye året veldig spesielt og ikke kjedelig. I en eksklusiv $ 2000 freeroll-turnering 01.07.2023 klokken 21:00.

Hva må jeg gjøre for å få adgang til $ 2000 Welcome Freeroll Turnering?

Opprett en ny spillerkonto hos GGPoker med vår bonuskode: YPD og gjør ditt første innskudd på minst $ 50.

Viktig: Ikke glem å opprette en konto hos YourPokerDream, skriv inn e-postadressen din i det tomme feltet “GGPoker brukernavn” og trykk deretter på lagre. Dette er den eneste måten vi vet at du eksisterer og at vi kan sjekke registreringen din.

Hvordan finner du YourPokerDream 2.000 $ Freeroll Turnering?

Du finner turneringen i lobbyen hvis du går til “Turneringer” og deretter velger “Privat”. Navnet er Private tournament  0302010 * Se skjermbilde nedenfor som et eksempel. Turneringen skal vises rundt 1 uker før start i lobbyen *