10 spørsmål og svar om GGPoker og GGNetwork

Igjen og igjen får vi mange spørsmål om pokerrommet GGPoker. I denne artikkelen vil vi svare på de 10 vanligste spørsmålene som spillerne stiller oss.

Hvis noe fremdeles er uklart, står vi selvfølgelig til din disposisjon når som helst.

Finnes det rakeback-tilbud hos GGPoker?

Enkelte flate rakeback-avtaler, som de som er tilgjengelige i noen pokerrom, er forbudt i hele GGNetwork. Partnere er også strengt forbudt å tilby faste avtaler som garanterer spilleren en viss prosentandel av rakeback.

Det hele går gjennom det interne cashback-programmet kalt Fish Buffet. Gjennom dette har alle spillere muligheten til å motta opptil 60% cashback ukentlig. I tillegg er det en rekke forskjellige kampanjer, for eksempel de daglige rake-løpene, som gir hver spiller sjansen til å vinne mye ekstra penger.

YourPokerDream tilbyr også et eksklusivt GGPoker Rake Race på $ 41.000, som bare er tilgjengelig for spillere i samfunnet vårt.

Er spillere som vinner utestengt permanent?

Selvfølgelig ikke! Hver spiller er hjertelig velkommen så lenge de følger husets regler og spiller rettferdig. Det spiller ingen rolle om du taper € 200.000 eller vinner € 500.000. Vi har jobbet med GGPoker i lang tid og har et stort antall spillere som liker å spille ved de virtuelle bordene der. Inkludert noen høyruller og ingen hadde noen problemer så langt og ble utestengt.

Kan jeg åpne flere spillerkontoer?

Nei, som spiller kan du bare ha en spillerkonto. Mange spillere vil gjerne bli lenket til YPD på et senere tidspunkt for å dra nytte av våre eksklusive kampanjer og turneringer. Vi forstår dette fullt ut, men hvis du allerede har en konto, er det ingenting mer vi kan gjøre.

I unntakstilfeller kan vi ha muligheten til å koble en eksisterende konto til oss hvis den ikke har et tilknyttet selskap og nylig ble opprettet. Hvis kontoen din allerede er noen uker gammel, kan vi dessverre ikke gjøre noe i dette tilfellet.

Hvorfor tillater ikke alltid GGPoker en påfølgende link til YourPokerDream?

Svaret er relativt enkelt. Arbeidet til et tilknyttet selskap består hovedsakelig av anskaffelse av nye kunder. GGPoker har ingen fordel i å koble eksisterende spillerkontoer til oss som tilknyttet selskap. Det er helt forståelig, hvilken bruk har et pokerrom når det flytter eksisterende spillerkontoer fra A til B. Visst, dette er en flott ting for spilleren og tilknyttet selskap, men for selve ppoker-rommet gir det ikke fordeler.

Selvfølgelig er det absolutt unntak i visse tilfeller. Som regel er det imidlertid klare retningslinjer for påfølgende sammenkobling av eksisterende spillere.

Målet er å unngå at spillere som alltid leter etter de høyeste bonusene / kampanjene / tilbudene hopper rundt mellom tilknyttede selskaper og skinn. Dette er ikke gunstig for den generelle spillermassen og nettverksøkologien.

Kan jeg ha flere kontoer med forskjellige GGNetwork-skins?

Det er ingen offisiell regel om at spillere kan lese et sted, så de fleste vet ikke om det. Det er ment at en spiller bare har en spillerkonto i GGNetwork og ikke forskjellige kontoer med flere skins. Så hvis du har en konto hos GGPoker og bestemmer deg for å åpne en annen spillerkonto med en annen hud i nettverket, kan det hende at denne spillerkontoen lukkes umiddelbart etter åpningen, og du blir bedt om å bruke kontoen du opprettet først for å fortsette å spille .

Igjen, årsaken er relativt enkel. En spiller som åpner flere spillerkontoer hos forskjellige nettverksleverandører, forblir den samme spilleren. Det eneste som endres er at spilleren får en ny velkomstbonus eller andre fordeler ved å registrere seg hos en annen leverandør. Det er spillere som leter etter akkurat det og som liker å registrere seg hos alle mulige leverandører av et nettverk og ta bonusene med seg. Fra et forretningsmessig synspunkt kan det egentlig ikke være lønnsomt for GG-nettverket.

For å unngå noe sånt har alle skinnene til GGNetzwerk de samme reglene. Alle deltar i fiskebuffeen, det er de samme rakeløpene og nettverkskampanjer, jackpotter, etc. Det er vanligvis bare forskjeller i velkomstbonusen, muligens i individuelle turneringer, betalingsmåter og landene som aksepteres.

Selvfølgelig er det noen spillere som har forskjellige spillerkontoer i GGNetwork, og det er ingen hemmelighet. Ofte tolereres det, eller de merker det ganske enkelt ikke. Det kan imidlertid også skje at den nye kontoen lukkes umiddelbart etter registreringen eller når den blir sjekket i fremtiden.

Kan jeg åpne en ny GG-konto under et annet navn og bruke den til å spille via YPD?

De samme reglene gjelder her som i alle andre pokerrom i verden. En spiller kan bare bruke sin egen konto og under ingen omstendigheter spille under et annet navn. Dette er selvfølgelig vanskelig å verifisere, og vi, så vel som GGPoker, vet selvfølgelig at mange spillere fremdeles bruker slike metoder. Det er ikke slik at pokerrommene vil tolerere det, det er like godt som umulig å finne ut av. Men det betyr ikke at det er tillatt. Hvis det kommer ut, vil det resultere i en nettverkslås.

Det skjedde på Winamax da vinneren av WSOP-armbånd i 2019, Ivan Deyra, ble utestengt for flere kontoer. Han ville nok ikke ha lagt merke til om han ikke hadde vunnet et stort arrangement, men det gjør ikke noe heller. Selv om sjansen for å bli fanget er veldig liten, bør du være oppmerksom på at det er et brudd på GGs vilkår og betingelser.

Kan du gjøre noe med PVI?

Nei! PVI er en integrert del av GG-nettverket og påvirker alle skinn, spillere og tilknyttede selskaper. Ingen kan gjøre noe med det og endre eller påvirke det. Les vår artikkel om PVI, og du vil være oppdatert med oss.

Hvis du vil spille på GGPoker, må du godta PVI.

Er GGPoker det viktigste skinnet i nettverket?

Ja, GGPoker er hovedsiden og eieren av nettverket og aksepterer også spillere fra nesten alle land i verden. Dette har også å gjøre med at GGPoker har offisielle lisenser i forskjellige land som andre skinn på nettverket ikke har. U.K. spillere og Tyskland, for eksempel, kan bare spille på GGPoker, for å nevne to eksempler.

Kan YPD hjelpe med problemer?

Selvfølgelig er vi alltid her og prøver å megle i tilfelle problemer. Våre valg er imidlertid begrenset, og på grunn av databeskyttelsesgrunner får vi naturlig nok ikke informasjon om alle ting.

Spesielt når det gjelder å verifisere spillerkontoer, eller øke grenser og sånt, er det en ting du må diskutere direkte med GGPoker. Hvis du har andre problemer, kan du selvfølgelig kontakte oss når som helst, hvis du ikke kan løse problemet direkte med støtten, eller hvis du tror at du blir behandlet feil av en eller annen grunn, er vi selvfølgelig alltid tilgjengelige for deg.

Vær oppmerksom på at dette ikke betyr at alle de små tingene løper over oss. Vi er selvfølgelig glade for å forklare kampanjene og forskjellige andre ting i forhold til GG, men selvfølgelig kan vi ikke si noe om utbetalinger, kampanjer eller andre ting, da vi ikke har innsikt eller informasjon om slike ting og dine kontoer.

Hvorfor svarer ikke støtten?

For å få svar så snart som mulig, bør du skrive på engelsk, hvis mulig, og hver kontakt skal alltid gjøres via din registrerte e-post. Det er også mulighet for å få live support via Discord, men veldig spesifikke spørsmål kan bare besvares via e-post.

Noen ganger tar det bare litt lenger tid. Gi støtten 24-48 timer, så bør du ha svar på hverdager. Det meste av tiden er det veldig raskt.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10