Dessverre er respekt blant kolleger ofte et fremmed begrep selv blant tilknyttede selskaper

Dessverre skjer det igjen og igjen at andre tilknyttede selskaper er misunnelige på YourPokerDream. Det ble ofte sagt at andre tilknyttede selskaper var foran oss, at vi ikke ville jobbe seriøst eller at våre kampanjer ikke ville bli utbetalt. Det vil sikkert ha vært spillere som ble satt ut på grunn av dette!

Vi vil her nevne at dette bare er noen få unntak, og heldigvis faller ikke flertallet av våre kolleger ned til dette nivået. Imidlertid er det 2-3 tilknyttede selskaper – det ene er ganske stort – som dessverre ikke viser oss denne respekten. Fantasien deres kjenner ingen grenser her. Folk snakker dårlig om oss med spillere, de prøver å stille spørsmål ved oss ​​med anonyme henvendelser, og klager til pokerrom om at vi har så høye tilbud / kampanjer og turneringer. Trist men sant!

Vi har ikke noe sånt. For det første ville vi aldri bruke navn og si dårlige ting selv om vi hadde en grunn til det. Det er bare ikke den ferdige tingen. Og vi gir også alle suksess. Vi trenger ikke å avhøre noen, snakke dårlig eller være sjalu. Det er også pokerrom der konkurransen har bedre tilbud enn oss, og det vil være av en grunn, og det er helt greit.

Årsaken til at YourPokerDream er så populær og vellykket, er ikke at vi jobber tvilsomt, som noen gjerne hevder. Det er fordi vi gjør jobben vår riktig og rett og slett har uslåelig service, er oppdatert og 100% gjennomsiktig. Vi trenger ikke bruke all vår kreft for å lokke spillere til oss med ulovlige avtaler eller falske løfter. Visst, industrien vår har det vanskelig, de gyldne dagene er for lengst borte, men det betyr ikke at det skal degenerere til en krig for å lokke spillere fra hverandre. Hvis en spiller ønsker å komme til oss, er vi glade, og hvis ikke, så er det helt greit.

YourPokerDreams tenkning og strategi er forskjellig fra konkurrentene

Selvfølgelig kan vi ikke gi presise detaljer om vår strategi, men vi kan forklare vår måte å tenke nærmere på. Mange spillere tror at vi er en av mange rene rakeback-tilknyttede selskaper. Dette er helt feil! Ja, vi har også gode rakeback-tilbud for profesjonelle spillere, men fokuset vårt er på noe helt annet. Målet vårt er å appellere til alle typer pokerspillere, spesielt de som det er en hobby for – ikke bare high rollers. Det handler ikke bare om å få haiene som trekker mye penger ut av systemet hver måned, men også å ha spillere som bare liker spillet og også betaler penger inn i systemet fra tid til annen. Dette er en av grunnene til at alle pokerrom elsker å jobbe med oss, og hvorfor vi vanligvis har bedre tilbud og kampanjer. Trafikken vår er bedre!

Vi skiller oss også sterkt fra andre tilknyttede selskaper når det gjelder kundesupport. Hastighet og best mulig – og ærlig – råd kommer først! Vi utelukker heller ikke det lille skrift, og vi adresserer ting som de er. Selvfølgelig er hver spiller viktig, men ikke for enhver pris. Tilfredsheten til spillerne våre er vår høyeste prioritet, og selv om vi ikke kan behage alle, prøver vi i det minste.

Avslutningsord

Til alle kolleger som leser denne artikkelen (og vi vet at du gjør det) – Du bør konsentrere deg om deg selv i stedet for å se på oss. Alle kan ha en bit av kaken på en respektfull måte. Tenk på hvordan vi kan forbedre bransjen vår, hvordan vi kan øke trafikken, og ikke bare hvordan vi kan tiltrekke oss spillere og flytte dem fra A til B.

Hvis vi alle konsentrerer oss om det som er viktig, nemlig anskaffelse av nye kunder og ærlige og gjennomsiktige nyheter og anbefalinger, så har vi alle fordeler.