For første gang i historien til YourPokerDream ba vi om å slette en spiller fra vår tilknyttede konto

En ekstraordinær situasjon, men på Winning Poker Network (WPN) er mange ting litt ekstraordinære. Vi har rapportert om det mange ganger at WPN faktisk ikke har stor interesse for å samarbeide med tilknyttede selskaper, og grådighet er i forgrunnen her. Hvordan ellers kunne du forklare at WPN gir de laveste tilbudene i hele scenen til tilknyttede selskaper, og det hele økes bare med de opprørende 7% transaksjonsgebyrene som gjelder for hver enkelt transaksjon?

Ja, du hørte det riktig, et tilknyttet selskap blir trukket 7% for hver transaksjon. Spilleren betaler $ 5000 og $ 350 trekkes direkte, deretter betaler spilleren $ 5000 og ytterligere $ 350 blir trukket. Det er allerede -700 $, og spilleren må først generere rundt $ 1000 i rake, slik at tilknyttet selskap er på 0 og ikke gir minus. Ingen i bransjen er så opprørende som WPN. 80% av transaksjonene på WPN behandles i forskjellige kryptovalutaer, noe som betyr at kostnaden bare er noen få dollar.

Nå kom det til at vi hadde slettet en spiller hos Americas Cardroom fra kontoen vår. Et mirakel at dette i det hele tatt ble akseptert.

Tallene for denne spilleren så slik ut:

Måned Rake VIP Program/ Bonus Transaksjonsgebyrer Net Gaming Kommisjonens YPD Bonuser betalt til spilleren av YPD
Oktober 1.410$ 210$ 2.100$( 8k deposit/23k withdraw +900$
November 5.305$ 2.100$ 315$(4.500$ withdraw) +2.880$
Desember 1.615$ 330$ 735$(10.500$ withdraw) +655$
Januar 4.700$ 900$ 1.000$ (15.000$ Deposit) +2.800$
Februar 2.375$ 1.700$ 1.610$(23.000$ withdraw) -935$
Mars 95$ 225$ 1.470$(21.000$ withdraw)  -1.600$
15.500$ -7.230$( 23k Deposit/82k withdraw +4.700$ +1.300$ 1.750$

Det er et grovt estimat for denne spilleren over en periode på 6 måneder, og selv om spilleren genererte $ 15 500 i rake, klarte vi å slå minus 450 dollar. Den avgjørende faktoren her er transaksjonsgebyrene som faktisk gjør det umulig for et tilknyttet selskap. å tjene noe fra en spiller som betaler mye inn / ut.

Spilleren har alltid brukt Bitcoin som betalingsmiddel og gjort transaksjoner verdsatt til $ 105.000. La oss nå sette blockchain-avgiftene høye, så vi ville være på $ 150. Men WPN trekker svimlende $ 7,230 i transaksjonsgebyrer. De andre $ 7000 vil gå i lommen til WPN!

Du trenger ikke å være en matteprofessor for å forstå at dette er alt annet enn lønnsomt for tilknyttet selskap, og det er nettopp derfor tilbudene og kampanjene du kan tilby på WPN også er veldig dårlige sammenlignet med de andre pokerrommene.

Grådigheten til administrerende direktør i WPN er utenfor beskrivelsen, og det er ingen forbedring i sikte. Det er mange leverandører som er aktive i mange regulerte land, betaler høye lisenskostnader og avgifter, gir bedre avtaler til tilknyttede selskaper, men tar bare 1-3% transaksjonsgebyrer. WPN gjemmer seg derimot bak et offshore selskap og ser bort fra nesten alle lover og retningslinjer. Spillere fra alle land aksepteres, selv om de ikke har lisenser. Du gjør bare hva du vil, og nøyaktig det samme skjer med tilknyttede selskaper.

Vi i YourPokerDream har bare WPN i porteføljen vår. For spillere som ikke er kvalifisert til å spille med andre leverandører, er vi langt fra enige i WPNs forretningspolitikk. Det er faktisk synd fordi nettverket i seg selv ville ha et stort potensiale hvis noen ting skulle endres, men dessverre vil det sannsynligvis aldri skje. Hvis det amerikanske markedet av en eller annen grunn skulle få ensartet regulering og det var leverandører som kunne akseptere spillere fra alle stater, ville lysene plutselig slukke hos WPN. 80% av spillerpoolen er basert på spillere fra USA, 10% fra land som ellers er ekskludert nesten overalt, som Romania, Australia eller Sveits for å nevne tre eksempler og de resterende 10% fra resten av verden.

WPN er for tiden veldig populær blant spillere fra Tyskland

Den nye tyske spilleloven skal tre i kraft i juli i år. Mange store leverandører har allerede trukket seg fra det tyske markedet, de andre må overholde strenge krav, for eksempel € 1000 månedlig innskuddsgrense, spill maksimalt 4 bord samtidig, panikknapp, noen leverandører har til og med fjernet VIP-programmet / rakeback fra programmet og aksepterer for øyeblikket ikke nye registreringer fra spillere fra Tyskland før lisensene er utstedt.

WPN bryr seg ikke om noen av disse tingene. Du fortsetter som alltid som om ingenting noensinne hadde skjedd. Hvis du er interessert i lover hos WPN! Helt klart en flott ting for spilleren ved første øyekast, og derfor blir flere og flere tyske spillere tiltrukket av WPN-nettverket.

Hvis du vil ta en titt og teste bordene, anbefaler vi vår partner PokerKing, siden vi har den høyeste avtalen der, og vi kan også gjøre innskudd / uttak gjennom oss som agent for å spare de sprø transaksjonsgebyrene.

Logo BlackChipPoker
1.000$ Bonus / 25k YPD Rake Race
7.7/10
Logo PokerKing
2.000$ Bonus/ 25k YPD Rake Race
7.8/10