Hver måned tilbyr YourPokerDream en rekke eksklusive turneringer til en verdi av flere tusen USD på GGPoker

Vi er glade for å kunngjøre at vi avholder en eksklusiv turnering hver uke for kun YourPokerDream-spillere. Så du kan gi bankrollen din litt ekstra push ved å delta i de private YPD-turneringene.

Turneringene er vanligvis alltid på lørdagskvelder mellom 20:00 og 21:00. Du finner dem i lobbyen under “Turneringer” og “Privat”

For å delta i turneringene er det visse krav du må oppfylle.

Skjermbilde Lobby

$ 500 freeroll + $ 2000 GGMasters for første gangs innskudd

For alle nye spillere som registrerer seg som tilknyttet GGPoker via YPD, er det fortsatt en veldig spesiell freeroll-turnering til en verdi av $ 500. Alt du trenger å gjøre er å opprette en ny spillerkonto og foreta et innskudd på minst $ 100. Du vil da automatisk motta en billett til denne turneringen, som alltid finner sted den siste fredagen / lørdagen i måneden klokken 21:00.

For alle nye spillere som foretar et innskudd på minst $ 250, er det også vår fantastiske $ 2000 GGMasters Freeroll, med en hovedpremie verdt $ 1.050

Du kan alltid finne turneringene 1-2 uker før start i lobbyen under “Turneringer” og ideelt sett klikke på “Privat”.

Info: Billettene krediteres alltid 1-2 dager før turneringsstart

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10

Ukentlig bankroll booster-turnering for hele YPD-samfunnet til en verdi av $ 1000-3000

Våre populære YPD Saturday Sprint-turneringer finner sted på lørdager hver uke. De første 3 turneringene har en premiepott på $ 1000, og den siste turneringen i måneden har svimlende $ 3000.

I tillegg til de private turneringene våre, er det også vårt YPD Masters Leaderboard på $ 4000 for å gi ekstra handling i det hele. Så du kan tjene penger på våre private GGPoker-turneringer og samle poeng på vårt toppliste.

For å motta en billett til våre ukentlige turneringer, må du oppfylle visse vilkår. Vi har holdt dette veldig lite, slik at alle har sjansen til å få en gratis billett. For å få en billett til våre 3x $ 1000 turneringer, må du tjene minst 5 YPD-poeng hver uke.

Hvis du også vil motta en billett til vår $ 3000-turnering, må du ha tjent minst 10 YPD-poeng (GGPoker) opptil to dager før turneringens start. Vær oppmerksom på at bare spillere vil motta en billett til 3k-turneringen vår hvis de ikke er plassert i topp 100 av vår $ 50.000 GGPoker-rake 2 dager før turneringens start.

Info: Billettene krediteres alltid 1-2 dager før turneringen starter!

Alle spillere som har tjent minst 1 YPD-poeng på GGPoker i den nåværende måneden vil få vist passordet for turneringene på deres YPD-konto og kan kjøpe seg inn i turneringen og delta direkte uten billett. Dette anbefales ikke bare på grunn av de høye overleggene i turneringene, men også på grunn av vårt 4k YPD Masters Leaderboard.