Vi har analysert i detalj hvor lønnsomt det er å spille hos GGPoker

Det spiller ingen rolle om du spiller av og til som en hobby eller om du er en profesjonell pokerspiller – ideelt sett vil du tjene penger på slutten av en online pokersesjon. Selvfølgelig vil du ha det gøy, men jo sunnere bankrollen din er, jo mer moro vil du ha!

GGPoker er det nettbaserte pokerrommet som tok bransjen med storm i fjor, med en av flere grunner til at World Series of Poker valgte nettstedet til å være vert for WSOP 2020 ettersom hendelsen fant seg å gå online på grunn av COVID-19 pandemi. Populariteten til GGPoker har fortsatt raskt i 2021, med spillerpuljen som fortsetter å vokse etter hvert som flere spillere blir med på baksiden av online pokerboom i 2020, og andre har bestemt seg for å hoppe fra andre online pokerrom som noen mener har stagnert og mislyktes for å holde tritt med den fremtidsrettede, spillervennlige GG-tilnærmingen.

På grunn av det stadig større spillerbassenget som samler pokerfans fra hele verden, kan du finne fulle bord døgnet rundt, og til alle grenser. Enten du foretrekker tradisjonelle Texas Hold’em Cash-spill Pot Limit Omaha eller spenningen ved turneringspoker, er det mye action, med alle preferanser og bankruller ivaretatt. Det er viktig at GGPokers hjemmetilbud som Rush & Cash eller de spennende Flip & Go-turneringene har vist seg utrolig populære.

Så langt så bra – vi vet nå at det ikke er mangel på handling hvis du ønsker å hoppe inn i en morsom online pokersession når du vil. Men hva med det viktige spørsmålet: Er det et lønnsomt potensial å spille på GGPoker …?

En lønnsom spillopplevelse for alle typer spillere

GG har oppnådd noe som bare veldig få online pokersider har klart, nemlig en sunn blanding av fritidsaktører og seriøse, såkalte haier. Dette er fordi nettverket er veldig forsiktig med at nye og uerfarne spillere ikke etter å ha blitt med, befinner seg i den dype enden, og sliter i det grumsete vannet omgitt av hardt erfarne spillere som leter etter enkle mål. Ved å implementere visse regler som er på plass for å gi nykommere til spillet og svakere spillere et beskyttelsesnivå, har GGPoker skapt et rettferdig spillemiljø rettet mot å utjevne spillereglene og sikre et mer balansert, sunt online poker-økosystem som ikke er nødvendigvis tilfelle med noen andre leverandører.

Med dette i tankene kan profesjonelle spillere forståelig nok tro at disse tiltakene gjør at spill på GGNetwork ikke lenger er lønnsomt, men det er absolutt ikke sant. GG-innsats kan godt være rettet mot å generere et “allmennmiljø”, men resultatet er likevel et der ikke bare de mer seriøse aktørene er mer enn velkomne, men de kan også trives. Det er mange, mange spillere som gjør det veldig bra ved å spille på GGPoker, fra de som prøver å forbedre spillet sitt til heltidsansatte som GGNetwork er deres favorittsted for å tjene penger på. Å følge denne eller den regelen hos GGPoker utelukker ikke i det hele tatt en spillers evne til å konsekvent tjene der!

Tallrike spillere fra YourPokerDream-samfunnet spiller veldig lønnsomt på GGPoker, og de er mer enn fornøyde!

Hvis du er en uformell spiller, kan du selvfølgelig godt se ting litt annerledes enn de profesjonelle. Prioritetene vil ikke nødvendigvis være i samme rekkefølge, og det primære fokuset vil være å ha det veldig gøy. Hvis det til og med er et lite beskyttelsesnivå mot haiene, så er det desto bedre. Det er ikke å si at nye og fritidsspillere vil sitte ved bord som befolkes utelukkende av deres samtid – det kan like gjerne være mer herdede lurere, men i det minste gir en rettferdig blanding pokerfans like spilleregler å nyte spillet på.

Uformelle spillere har andre insentiver til å bli med GGPoker i form av spesielle kampanjer som Honeymoon-kampanjen, disse er designet spesielt med tanke på fritidsaktører, poenget er at denne gruppen vanligvis ikke vil generere mye rake. Dette er detaljene som GGPoker gjør så bra, og er vitnesbyrd om nettverkets økende popularitet.

Bruk vår bonuskode: YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å nyte vår eksklusive VIP-avtale. Delta i vårt 50.000 $ GGPoker Rake Race og få tilgang til våre 2.000 $ GGMasters og 500 $ Welcome Freeroll Turnering.

Vi har også 6.000 $ i private YPD-turneringer og vårt fantastiske 4.000 YPD Masters Leaderboard!

Eksklusive kampanjer verdt millioner av dollar hver måned

Hver måned er det mange kampanjer der flere millioner dollar deles ut i form av pengepremier eller turneringsbilletter. De daglige rake-løpene er veldig populære og er tilgjengelige for alle typer spill og grenser.

Det er også andre interessante kampanjer og freeroll-turneringer, og det er verdt å merke seg at disse er skreddersydd for alle typer spillere.

Det er for øyeblikket ikke noe annet pokerrom i verden som har så mange kampanjer som GGPoker. Mer lønnsomt kunne det ikke være!

Flott rakeback / cashback-program

Når det gjelder rakeback / cashback, er GGPoker’s Fish Buffet helt klart et av de beste tilbudene rundt. Opptil 60% tilbakebetaling per uke er tilgjengelig for spillere med høyest VIP-status. Det fine med Fish Buffet er at selv spillere som ikke spiller regelmessig og derfor ikke genererer mye rake, fremdeles får muligheten til å tjene ekstra penger.

I mellomtiden, for de mer seriøse og profesjonelle spillerne, tilbyr GGPoker absolutt et flott medium å hente fortjeneste på, uavhengig av hvordan noen kan se PVI ugunstig.

Kommentar fra YPD re PVI

Til alle profesjonelle spillere som ikke er fornøyd med PVI og ønsker et annet oppsett – vi foretrekker også et alternativ, men det er en del av GGPoker, og alle må akseptere det.

Som profesjonell spiller vil du ha fulle bord 24/7, en pool av spillere som består av mer enn haier, veldig lav rake, god programvare, ingen bots og, for å fullføre det, 100% rakeback …

Men det er ikke noe pokerrom som kan eller selvfølgelig ønsker å gjennomføre alle disse (og andre) ønskene som heltidsspillere ønsker. Hvis vi analyserer det store bildet objektivt og sammenligner GGPoker med andre online pokerrom, kan vi erkjenne at dette nettverket nærmer seg og håndterer de fleste aspekter av online poker mer vellykket – og med større bekymring for å opprettholde et sunt miljø der alle komfortabelt kan samarbeide eksisterer – enn konkurransen. Dette er grunnen til at vi er vitne til et voksende spillerbasseng hos GGPoker.

Imidlertid vil det alltid være mennesker som er misfornøyde og ulykkelige; dette er tilfelle av forskjellige grunner i det hele tatt i PokerStars, PartyPoker, 888, iPoker Network, Unibet … og GGPoker er ikke annerledes ved at det vil være spillere som foretrekker at visse forhold blir justert eller mer grunnleggende endret. Hos PokerStars er raken lav, men det er nesten ingen rakeback og support er forferdelig; på PartyPoker er det ingen PVI, flott rakeback, og produktet og dets mekanikk er beundringsverdig gjennomsiktig, men trafikken er lav og spillerbassenget er for tøft. Unibet, derimot, har et veldig mykt spillerbasseng, men samtidig er det lite, og det kan være tider når det ikke er så mye action, mens rakeback er lavt og programvaren kan være bedre. iPoker tillater bruk av HUD, rakeback-tilbudene er gode, men der bots, trafikken er lav og opposisjonen er tøff. 888 har myk motstand, men programvaren er dessverre dårlig, det er nesten ingen rakeback, og trafikken kan være liten og begrenset når det gjelder innsatser, mens kundesupport er en katastrofe.

Dette var bare noen få eksempler, men poenget er klart: det vil alltid være denne eller den andre funksjonen eller regelen som denne eller den andre spilleren – inkludert profesjonelle! – er ikke fornøyd.

GGPoker er et paradis for turneringsspillere

Turneringstilbudet på GGPoker er rett og slett i verdensklasse. Hver uke deles det ut millioner av dollar i premiepenger, og over et stort utvalg av turneringer. Gjennom hele dagen, blir det tatt vare på alle spillertyper, fra hobbyister som det er mindre innkjøp til, til ekte high rollers med store bankruller som leter etter store buy-in turneringer.

Det er forskjellige turneringsserier som holdes flere ganger per år av GGPoker, som også er de utvalgte online vertene for WSOP. I tillegg til høye priser kan ekte WSOP-ringer og armbånd vinnes! Dette er en bemerkelsesverdig fjær i hetten for GGNetwork.

Ingen konto på GGNetwork ennå?

GG er oversvømmet med et imponerende utvalg av ofte unike funksjoner. Du kan beskytte hånden din mot dårlige slag med All-In Insurance, polere spillet ditt med deres gratis interne analyseverktøy, PokerCraft, eller skryte av vennene dine om en flott hånd du vant med GGs hjemmelagde Hand Moments-programvare som lar spillere dele nøkkelhender enkelt via sosiale medier. En annen kul funksjon er Tournament Staking, hvor du kan kjøpe en del av favorittspillerens handling eller til og med selge din egen.

Du vil finne 24/7 action ved Cash-spillbordene, og det er noe for alle, fra Micro-Limits til neseblodede High Stakes-spill. Det saftige Fish Buffet rakeback / cashback-programmet er utmerket, med store belønninger pokerfans fra rekreasjons- til profesjonelle kverner.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10
Logo Natural8
1.000$ Bonus / YPD 70k Rake Race