Fire-økts high-stakes-utfordring begynner 5. mars

GGPoker avslører i dag detaljer om den kommende high-stakes heads-up-serien som skal spilles mellom Fedor Holz og Wiktor ‘Limitless’ Malinowski.

Polens Malinowski, kjent i hele pokerverdenen som ‘high stakes end boss’, ga opprinnelig en åpen utfordring til sine jevnaldrende i august 2020. GGPoker-ambassadør Holz, som er Tysklands pengevinner all-time med godt over $ 30 millioner i inntjening, aksepterte utrop, slik at heads-up-kampen kan organiseres.

Firesesjonsserien er den første kampen i den nye GG Face-Off Challenge, som stiller verdens beste pokerspillere mot hverandre, med mye penger og profesjonell stolthet på spill.

Kampen begynner 5. mars kl 17:45 UTC, med gjenværende økter 8. mars, 10. mars og 12. mars. De to poker-superstjernene vil spille på $ 100 / $ 200 No Limit Hold’em-bord, sittende med 100 big blind-stabler.

Alt av handlingen vil bli streamet eksklusivt på GGPoker.TV med en forsinkelse på 30 minutter, med ekspertkommentarer til rådighet, eksklusive intervjuer, spesielle gjester og gaver. GGPoker sosiale medier vil også følge kampen, med tilleggsinnhold og konkurranser gjort tilgjengelig.

“Denne har vært en stund i begynnelsen, men vi tror at det er den perfekte tiden for disse to titanene av spillet å kollidere, og det er ikke noe bedre sted for all handlingen å utfolde seg enn på GGPokers prisbelønte programvare,” sa John Scanlon, direktør for Live Events & sponsing hos GGPoker.

Spill på GG Face-Off Challenge vil være tilgjengelig direkte i GGPoker-appen og på PokerShares.

Ingen konto hos GGPoker ennå?

Med GGNetwork finner du 24/7 handling på alle grenser og alle varianter. Enten du spiller vanlige kontantspill, rask folding av poker eller den populære Super Turbo-jackpotten Spin & Gold Sit & Go-spill, er GGPoker det perfekte stedet for online pokerfans.

Registrer deg for GGPoker med bonuskoden YPD og nyt vårt eksklusive $ 50.000 GGPoker Rake Race, vårt $ 500 velkomstfreeroll, $ 2000 GGMasters freeroll og mange flere eksklusive kampanjer og turneringer fra YourPokerDream.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10