GGPoker har skapt et fantastisk produkt, men det er fortsatt rom for forbedringer

Etter å ha samlet betydelige tilbakemeldinger fra samfunnet vårt de siste månedene, har vi oppsummert hva GGPoker-spillere vil ha i fremtiden, og årsakene til at noen fremdeles spiller på PokerStars eller andre online pokerrom. GG følger en tydelig definert forretningsvei og har også en veldig presis ide om sammensetningen av spillermassen. Det er helt greit, og å få på plass visse justeringer vil ikke gjøre noe for å hindre dette. resultatet ville være at GGPokers spillermass ville fortsette å vokse, og det ville gi GG sjansen til å lansere et bud på å overta nummer et som har vært okkupert så lenge av PokerStars. GGPoker gjør mye riktig, noe som forklarer hvorfor den har hatt så utrolig rask vekst de siste to årene. Vi i YourPokerDream støtter også GGPoker som en absolutt premiumpartner, ikke minst fordi vi er overbevist om at produktet er utmerket, og at GG går i riktig strategisk retning for å opprettholde og forbedre dette fortreffelighetsnivået. Det er virkelig en realistisk sjanse for at GG blir nummer 1, men det vil likevel kreve litt innsats, samt visse justeringer i fremtiden.

Vår mening er at spørsmålet om hvem som vil sitte på den elektroniske pokertronen i fremtiden vil avgjøres av de som spiller poker regelmessig, det være seg profesjonelle eller ambisiøse fritidsspillere. Det er en grunn til at PokerStars for en stund har tilbudt profesjonelle spillere som genererer konsistent rake hver måned. Det er ikke slik at alle vanlige som spiller 25 dager hver måned automatisk er en stor vinner. Det er mange spillere fra forskjellige land som genererer mye rake og presser opp trafikken bare for å ende opp med bare $ 1000 i fortjeneste.

Det kjedelige temaet PVI

Vi har snakket om PVI mange ganger, og temaet er en torn i siden for mange spillere. Selve systemet, og den generelle ideen, er greit. De fleste spillere setter pris på dette, men problemet her er heller at det absolutt ikke er gjennomsiktig, og i mange tilfeller ganske urettferdig. Hvordan kan det være at en profesjonell spiller bare kan ende opp med 30% av raken hvis han har en PVI på 0,3? Dette er faktisk uakseptabelt, og spillerne er med rette misfornøyde med det. I teorien kan en spiller ha en PVI mellom 0,1-2. Hvis PVI var over 1, ville mer rake telles, og spilleren ville også samle Fish Buffet-poeng raskere. Imidlertid viser virkeligheten at PVI aldri er høyere enn 1, selv med en veldig sterk tapende spiller. Dette faktum møter vantro blant mange spillere i samfunnet, og hvis du tror at vi bare snakker om profesjonelle spillere, tar du feil! Det må gjøres sammenligninger med konkurransen. Hos PokerStars, partypoker / bwin, Unibet, Winning Poker Network (WPN) eller til og med i Chico Network er det ikke noe som heter PVI. Bare i iPoker-nettverket er det sammenlignbare SBR. Men det er stor forskjell her, fordi minst 50% av den genererte raken telles for en spiller, noe som vil bety en PVI på 0,5 for GG. Uansett hvor god en spiller er, eller hvor mye fortjeneste han tjener, telles alltid minimum 50% av raken som genereres.

Kommentar fra YPD: GG kan gjøre en enkel justering og følge iPoker-modellen ved å si at en spiller har et minimum PVI på 0,5 som, selv om det fremdeles ikke er perfekt, ville være et skritt i riktig retning, og noe som alle kunne leve med. Vi deler også oppfatningen fra pokerspillmiljøet og lurer på hvorfor det er lett mulig for en ‘normal’ spiller å ha en PVI på 0,3-0,5, mens en dårlig spiller aldri mer enn 1!

Rake er veldig høy

Det er et faktum at det ikke er noe annet pokerrom i verden som raker så høyt som GGPoker. Selvfølgelig er det også en rekke kampanjer og et interessant cashback-program, men det gjør det ikke bedre for mange spillere. Hvis det ikke var PVI, kunne spillerne fortsatt leve med det, men PVI og high rake gjør absolutt ikke livet enklere.

Kommentar fra YPD: Det ville definitivt være en fordel om enten riven ble redusert eller PVI-justert.

Definer husregler og retningslinjer på en mer forståelig måte – spesielt når det gjelder bumhunting

Det er betydelig forvirring med hensyn til temaet ‘bumhunting’ og bordvalg. Det har vært mange diskusjoner om dette emnet, inkludert i 2 + 2 forumet. En årsak til forvirringen er at det ikke er klart definert hva som er tillatt og ikke, og mange spillere er forståelig nok redd for at GG ender opp med å tolke reglene på en måte som passer dem best. Spillere har allerede rapportert advarsler om bumhunting som refererer til mål som selv er såkalte haier! Det ville være forståelig om “offeret” var en svak (er) spiller, men det gir selvfølgelig ingen mening for en god spiller å målrette mot en annen god spiller. Derfor er det naturlig å mistenke at disse advarslene blir gitt automatisk, basert på at systemet gjenkjenner noe som i virkeligheten er fullstendig tull. Spillere foretrekker åpenbart at disse forholdene blir sjekket manuelt for å sikre at alt er riktig, men det mangler kommunikasjon for å avklare og diskutere slike ting i detalj.

Kommentar fra YPD: Vi har adressert det tydelig mange ganger, og vi gjør det nå igjen: GGPoker suspenderer ikke vinnende spillere eller holder penger uten grunn, som noen har hevdet. Dette er rykter, men ganske usanne. Vi godtar at visse ting kan ha skjedd tidligere som vi ikke kan bedømme i dag, men vi har jobbet med GG i 3 år, og IKKE ER EN ENKELT SPILLER BLOKKERT SÅ LANGT! Vi har noen store vinnende spillere i samfunnet vårt, og generelt sett mange spillere på GG, så vi er klar over fakta og vet om hva vi snakker. Vi har aldri abonnert på rykter, og foretrekker heller å dømme basert på fakta, som vi nøye sjekker! Ikke desto mindre forstår vi fellesskapets tenkning og ønsket om å se reglene tydeligere og forklart, samt forbedringer i kommunikasjonen mellom disse og andre emner med spillerne.

Ingen konto hos GGPoker ennå?

Bruk vår bonuskode: YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å nyte vår eksklusive VIP-avtale. Delta i vårt 60.000 $ GGPoker Rake Race og få tilgang til våre 2.000 $ GGMasters og 500 $ Welcome Freeroll Turnering.

Vi har også 6.000 $ i private YPD-turneringer og vårt fantastiske 5.000 YPD Masters Leaderboard!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10