$ 20K GGSF FLIP Gjennombruddsturnering og eksklusivt DJ-sett åpent for alle

GGPoker arrangerer en spesiell GG Spring Festival festkveld lørdag 17. april for å feire partnerskapet med Fantastic Ladies In Poker (FLIP), verdens fremste kvinnefokuserte pokerspillermiljø. En $ 20K GGSF FLIP Breakthrough-turnering er planlagt til 18:00 UTC, med et eksklusivt sett av superstjernen DJ Kim Lee som blir arrangert på GGPoker.TV samtidig.

Turneringen er en del av GGPokers rekordstore $ 150 millioner garanterte GG Spring Festival og er åpen for alle, men for å blidgjøre potten for sin partner GGPoker tildeler hvert kvalifisert FLIP-fellesskapsmedlem en gratis $ 10-billett til arrangementet.

I tillegg vinner FLIP-spillerne som er i topp, eksklusive premier, med en luksuriøs Saint Laurent Leather Shoulder Bag (verdsatt til $ 2.450) tildelt den best plasserte spilleren og en GG Spring Festival Main Event $ 1500-billett tildelt neste FLIP-finisher.

“Å samarbeide med Fantastic Ladies In Poker, ledet av Daiva Byrne, har vært en fryd fra første dag,” sa John Scanlon, leder for sponsing og live events. “Vi er glade for å være vertskap for nok en festkveld som en del av GG Spring Festival, med den fantastiske Kim Lee som gir beats og forhåpentligvis mange av GGPokers beste spillere, både kvinnelige og mannlige, som liker musikken og turneringen!”

Nye GGPoker-spillere er berettiget til å gjøre krav på pokerroms velkomstbonus, tjene enda flere belønninger med Honeymoon for Newcomers-kampanjen og automatisk bli med i GGPokers lojalitetsprogram for Fish Buffet, med vanlige pengepremier som tilbys.

For mer informasjon om GG Spring Festival FLIP-fest, besøk GGPoker-nettsiden

Ingen konto hos GGPoker ennå?

GGPoker er et av verdens ledende pokerrom på nettet, med en global spillerbase. Den tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som den patenterte Rush & Cash poker, All-In eller Fold, Flip & Go, Spin & Gold, integrert staking-plattform, SnapCam-videomeldinger, muligheten til å klemme på hullkortene dine, PokerCraft, og Smart HUD, alle designet for å forbedre spillopplevelser og gjøre poker morsommere enn noensinne. I 2020 var GGPoker vert for WSOP-turneringer, inkludert verdensrekord WSOP Online main event og WSOP 2020 Main Event.

Bruk vår bonuskode: YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å nyte vår eksklusive VIP-avtale. Delta i vårt 50.000 $ GGPoker Rake Race og få tilgang til våre 2.000 $ GGMasters og 500 $ Welcome Freeroll Turnering.

Vi har også 6.000 $ i private YPD-turneringer og vårt fantastiske 4.000 YPD Masters Leaderboard!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10