29. mai vil det øverste FLIP-fellesskapsmedlemmet kreve en eksklusiv ring på 1500 dollar

GGPoker & the Fantastic Ladies In Poker (FLIP), verdens fremste kvinnefokuserte pokerspillfellesskap, kunngjør i dag at en spesiell $ 20 000 garantert turnering er lagt til World Series of Poker Super Circuit Online Series-tidsplanen.

Turneringen vil finne sted kl 18:30 UTC lørdag 29. mai, og mens arrangementet er åpent for alle spillere, vil en unik $ 1,500 Tiffany-ring bli tildelt den toppspilleren fra FLIP-samfunnet.

Alle elsket FLIP-festkvelden vi arrangerte under GG Spring Festival, så å gjøre noe lignende for samfunnet under WSOP Super Circuit er en no-brainer,” sa Paul Burke, PR-sjef hos GGPoker. “Denne turneringen er åpen for alle spillere, kvinner og menn, men det er noe spesielt lagt til på toppen bare for våre fantastiske FLIP-partnere!”

“Etter den enorme suksessen med den siste FLIP-turneringen, er jeg begeistret over at en unik FLIP-begivenhet er lagt til WSOP Super Circuit Online Series-timeplanen. Det lover å bli nok en hard og morsom kamp mellom alle de fantastiske medlemmene i samfunnet,” la Daiva Byrne, grunnlegger av FLIP og GGPoker Outreach & Community Advocate, til.

Nye GGPoker-spillere er berettiget til å kreve pokerroms velkomstbonus, tjene enda flere belønninger med Honeymoon for Newcomers-kampanjen, og automatisk bli med i GGPokers lojalitetsprogram for Fish Buffet, med vanlige pengepremier som tilbys.

For mer informasjon om World Series of Poker Super Circuit Online Series, besøk GGPoker-siden.

Om GGPoker

GGPoker er et av verdens ledende online pokerrom, med en global spillerbase. Det tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som den patenterte Rush & Cash poker, All-In eller Fold, Flip & Go, Spin & Gold, integrert staking-plattform, SnapCam-videomeldinger, muligheten til å klemme på hullkortene dine, PokerCraft, og Smart HUD, alle designet for å forbedre spillopplevelser og gjøre poker morsommere enn noensinne. I 2020 var GGPoker vert for verdensrekord WSOP Online hovedarrangement og WSOP 2020 Main Event, mens GGPoker vert i mai 2021 den $ 100 millioner garanterte WSOP Super Circuit Online Series.

Bruk vår bonuskode YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å nyte vår eksklusive VIP-avtale. Delta i vårt $ 80.000 GGPoker Rake Race og få tilgang til våre $ 2.400 GGMasters og $ 500 Velkomstfreeroll-turnering.

Vi har også $ 6000 i private YPD-turneringer og vårt fantastiske $ 20.000 YPD Summer Masters Leaderboard!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10