Programvare brukt av online pokergiganten GGPoker sertifisert som sikker administrasjon av informasjonsmidler

NSUSLAB Korea, en ledende utvikler av online spillprogramvare, kunngjør i dag at de har mottatt en internasjonal organisasjon for standardisering (ISO) 27001-sertifisering for sin online spillplattform.

ISO 27001 er en internasjonal standard som er anerkjent globalt for å håndtere risiko for sikkerheten til informasjon som en organisasjon har, og gir et sett med standardiserte krav til et ISMS (Information Security Management System).

NSUSLAB Koreas programvare driver det verdenskjente GGPoker pokerrommet, som er vert for hundretusenvis av spillere og spill hver uke. GGPoker opererer i en rekke regulerte markeder, og har blant annet Storbritannia Gambling Commission og Isle of Man Gambling Supervision Commission lisenser.

“NSUSLAB er stolt over å ha sikret denne ISO 27001-sertifiseringen, ettersom vi alltid har satt informasjonssikkerhet i forkant av vår innsats,” sa Daniel Lim, administrerende direktør i NSUSLAB Korea. “Vi håper at nyheten ytterligere forsikrer GGPoker, dets spillere, partnere og regulatorer om vår forpliktelse til å opprettholde sikkerheten til informasjonen deres.”

Om NSUSLAB Korea

NSUSLAB Korea spesialiserer seg på utvikling av spillprogramvare, fremtredende den verdensledende GGPoker programvareplattform. NSUSLAB kan også skryte av omnichannel bordspill, proprietære spillplattformer og business intelligence-systemer som en del av utviklingsporteføljen. Med over 200 dyktige utviklere er NSUSLAB Korea kjent for sin kvalitet, hastighet og innovasjon.

Om GGPoker

GGPoker er et av verdens ledende online pokerrom, med en global spillerbase. Det tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som den patenterte Rush & Cash poker, All-In eller Fold, Flip & Go, Spin & Gold, integrert stakingplattform, SnapCam-videomeldinger, muligheten til å klemme hullkortene dine, PokerCraft, og Smart HUD, alle designet for å forbedre spillopplevelser og gjøre poker morsommere enn noensinne. I 2020 var GGPoker vertskap for verdensrekord WSOP Online hovedarrangement og WSOP 2020 Main Event, mens GGPoker vert i mai 2021 den $ 100 millioner garanterte WSOP Super Circuit Online Series.

Bruk vår bonuskode YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å nyte vår eksklusive VIP-avtale. Delta i vårt $ 80.000 GGPoker Rake Race og få tilgang til våre $ 2.400 GGMasters og $ 500 Velkomstfreeroll-turnering.

Vi har også $ 6000 i private YPD-turneringer og vårt fantastiske $ 20.000 YPD Summer Masters Leaderboard!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10