Pokerstars er foreløpig bare på andreplass når det gjelder antall spillere i kontantspillet

I mange år har Pokerstars vært det ubestridte nummer 1 når det gjelder spillertall i online poker. Nå vil noen se overrasket ut når du ser på den nåværende rangeringen på pokerscout.com. IDNPoker-nettverket opptar nå topplasseringen med et 7-dagers gjennomsnitt på 6600 kontantspillere. Like bak er Pokerstars med 6.400 spillere, og så kommer GGPoker med for øyeblikket 5400 spillere.

Nå lurer alle på hvordan denne overraskende endringen kom, da IDN kjempet om andreplassen med GGPoker for en snau uke siden og nå er på tronen. Svaret er relativt enkelt. Spillere fra andre land er tillatt i IDN-nettverket, men 85% av spillerne kommer fra Malaysia, og bordene er også i valutaen “Malaysian ringgit”. Mens den tredje bølgen av CVOID-19 har brutt i mange land rundt om i verden, er Malaysia på vei opp igjen, og det er grunnen til at regjeringen går inn i landsdekkende lockdown til 6. juni 2021. Som i andre land tidligere har dette en sterk innvirkning på antall spillere, ettersom folk bruker mer tid på datamaskinen. Det kan derfor antas at dette bare er en midlertidig betingelse, og at antall spillere vil normalisere seg igjen etter at låsingen er avsluttet.

Pokerstars er ikke på langt nær så sterke som de var for noen år siden

Men du bør ikke glemme at antall spillere på PokerStars har falt i mange år, og mange spillere er tiltrukket av konkurransen. En av hovedårsakene er eliminering av VIP-systemet / rakeback-programmet, som ikke har blitt godt mottatt av samfunnet. I tillegg ble noen land ekskludert fra spill, som spiller inn i kortene til konkurransen. Spesielt GGPoker drar nytte av dette og er realistisk sett den eneste sanne konkurrenten til Pokerstars som klarer å konsolidere sin plass i solen på lang sikt.

Hvem er IDNPoker Network?

Som allerede nevnt, er IDN-nettverket hjemme i Malaysia og er kjent for det veldig myke feltet av spillere med mange uformelle spillere. Dette skyldes delvis at det knapt er noen spillere fra Europa, og også fordi du bare kan sette inn / trekke ut normalt fra Malaysia. Spillere fra andre land har ikke de vanlige betalingsmetodene tilgjengelig, og kan bare sette inn / ta ut via en agent / tilknyttet agent som YourPokerDream. Det fungerer greit og vi kan for eksempel tilby Neteller / ecoPayz eller Bitcoin som betalingsalternativ, men det er selvfølgelig litt rart for spillere.

Spillerfeltet er definitivt veldig mykt, og du kan finne handling selv ved de høye grensene, men du kan bare spille ett bord om gangen via nettleseren på PCen eller mobiltelefonen. På PC-en har du muligheten til å spille lovlig med to forskjellige kontoer ved å bruke to eller til og med tre forskjellige nettlesere.

Du må oppgi dine personlige data når du registrerer deg, men ingenting blir sjekket og det er ingen bekreftelse som du vet fra andre pokerrom. Når det gjelder de tilgjengelige landene, er du veldig fleksibel her. Enkeltland er blokkert på grunn av IP-adressen, men du kan enkelt omgå denne blokken ved hjelp av en VPN uten at noen stiller spørsmål. Dette betyr at spillere fra hele verden kan delta i spill i IDNPoker-nettverket.

Hvis du vil ta en titt på nettverket, kan du gjøre det hos vår partner ShenPoker, IDNs største hud. Vårt team vil gjerne hjelpe deg med innskudd når som helst.

Selv om IDN ikke kan etablere seg på toppen på lang sikt, og dette er en midlertidig situasjon, kan spillere som leter etter et veldig mykt felt av spillere og ikke ønsker å multitere, alltid komme innom. Raken for alle spill er 3% uten hette!

YourPokerDream tilbyr alle spillere 100% opp til $ 500 velkomstbonus + opptil 50% ukentlig rakeback.

Logo ShenPoker
500 $ bonus / opptil 50% tilbakebetaling

Verdensomspennende pengespillspillertall topp 15 (per 10. mai 2021)