Ikke alle tilknyttede selskaper som bringer nye spillere er automatisk et godt tilknyttet selskap

Pokerverdenen endrer seg mer og mer, og mange leverandører har også endret strategien når det gjelder samarbeid med tilknyttede selskaper. Det er ingen hemmelighet at de gyldne dagene med poker for lengst er borte. Det betyr ikke at markedet er dødt, det betyr bare at mye har endret seg de siste 10 årene.

På grunn av forskjellige regler er ikke spillermassen lenger så stor, og det er ikke så mange nye spillere. Tidligere var hver spiller fortsatt gull verdt, og rakeback-tilbudene ble kastet vilt rundt. Det var utrolig høye tilbud for tilknyttede selskaper, og det handlet egentlig bare om å få inn så mange nye spillere som mulig. I dag er en annen tid, og ikke alle spillerne er like. I noen år har trenden vært å lete etter uformelle spillere i stedet for profesjonelle spillere som genererer mye rake.

Etter hvert ble forskjellige tiltak innført for å filtrere kvaliteten på et tilknyttet selskap og belønne eller straffe dem deretter. Fra de fleste tilknyttede selskapers synspunkt er dette selvfølgelig ikke så bra, men sett fra pokerrommene er det definitivt fornuftig.

Avtalen og provisjonen avhenger av kvaliteten og antall spillere som blir henvist

De store tilknyttede selskapene har vanligvis en prosentandel i en spillers nettrake. Hvor høy denne prosentandelen avhenger av ulike faktorer. Selvfølgelig handler det om å få inn så mange nye spillere som mulig, men det må også være en sunn balanse mellom spillertyper. Alle som bare formidler vinnende spillere som genererer mye rake, men som også konsekvent får penger fra systemet, vil ikke motta en spesiell avtale fra pokerrommet. Det er bare noen få pokerrom igjen som ikke bryr seg, og hvor du ikke tar hensyn til kvaliteten på spillerne.

Spesielt GGPoker, 888Poker og Chico-nettverket har fulgt nøye med på kvaliteten på spillerne et tilknyttet selskap i noen tid. Såkalte rakeback-tilknyttede selskaper er ganske uønskede og får en veldig lav avtale eller ingen i det hele tatt.

Vi fortsetter å motta henvendelser fra spillere som har registrert seg i et pokerrom gjennom et annet tilknyttet selskap, men er nå der uten noen ekstra insentiver fordi tilknyttede selskaper helt har mistet avtalen eller er blitt forkortet på en slik måte at den ikke lenger er tilgjengelig for spillerne kan tilby. Rene rakeback-tilknyttede selskaper dør helt klart ut siden det er en annen tid. Noen har ikke klart å justere strategien i god tid og mister nå tydeligvis terreng.

Mange tror hos YourPokerDream er et av de tilknyttede selskapene som er 100% fokusert på rakeback og profesjonelle spillere. Men denne tanken er langt fra virkeligheten. Selvfølgelig har vi gode tilbud for profesjonelle pokerspillere, og avhengig av pokerrommet, fantastiske rakeback-tilbud. Imidlertid fokuserer vi på et helt annet publikum, og vi gjør mye for å sikre at trafikken vår har en sunn balanse, og det er nettopp derfor vi vanligvis kan tilby tilbud / kampanjer i nesten alle pokerrom enn andre tilknyttede selskaper.

Raken generert av en spiller vurderes annerledes

Raken bestemmer hvor mye pokerrommet og tilknyttet selskap tjener til slutt. Her må du nevne at $ 100 rake er $ 100 rake, men til slutt er det kanskje ikke for tilknyttet selskap eller pokerrommet. Ulike nettverk bruker et spesielt system og beregner raken avhengig av spillertype. Slike modeller bruker iPoker-nettverket, GGNetwork og også Mircogaming (MPN) brukte det på den tiden.

Det vil gå utover omfanget av denne artikkelen å gå i for mye detalj, så bare en kortversjon. Partneren og pokerrommet straffes, for å si det sånn, hvis en spiller vinner for mye og tar for mye penger ut av systemet. Det er veldig enkelt å forklare ved hjelp av iPoker. SBR-beregningsmodellen har eksistert her siden 2015, som sier at en god spiller har mindre rake enn han faktisk genererte. Men minimum 50%! Erfaringen har vist at det faktisk bare er 50-55%.

Et ekte eksempel: En spiller genererer $ 1000 i rake og har en 30% flat rakeback-avtale. Nå har han fortsatt en velkomstbonus som tilsvarer 20% rakeback og da er det fortsatt 10% av rake-jakten.

Nå vurderer iPoker bare 50% av raken som faktisk genereres for pokerrommet og tilknyttet selskap, så beregningen er som følger: $ 500 rake – $ 300 rakeback – $ 200 velkomstbonus – $ 100 rake chase = -100 $ Netrake. Det var bare en grov beregning, for i virkeligheten trekkes bare transaksjonsgebyrer og muligens administrasjonsgebyrer. I vårt eksempel er Netrake -100 $, og det betyr at vi må betale noe til leverandøren, eller at det motregnes direkte mot kommisjonen for andre spill. Så vi og pokerrommet tjente ikke noe her, og alle mistet det, bortsett fra iPoker selv.

Velkommen til iPoker-nettverket :) Nå kan alle forestille seg hvorfor YPD ikke er spesielt begeistret for å markedsføre iPoker-skinn

Hos GGPoker er det likt, men ikke så ille som hos iPoker, men prinsippet og ideen er den samme, bare implementert mye bedre. Mange profesjonelle spillere ser det definitivt annerledes og er slett ikke fornøyd med PVI-modellen fra GG. Selvfølgelig vil vi også foretrekke det hvis det ikke var noen PVI, men ideen bak og implementeringen er forståelig fra et forretningsperspektiv.