100x 3 $ billetter til de nye Battle Royale SNG-ene på GGPoker

Vi er glade for å kunngjøre at totalt 20 småpakker til en verdi av $ 15 (5x 3 $ buy-ins) er tilgjengelig eksklusivt for YPD-samfunnet for å prøve de nye actionfylte SNG-ene. Det er ikke alt, de tre første spillerne som klarer å vinne en turnering vil motta en ekstra premie verdt $ 10, $ 30 eller til og med $ 100. 10 ganger innkjøpet av turneringen du vant. Det spiller ingen rolle om du vinner en turnering med en av YPD-billettene eller betaler buy-in selv.

Så snart du har vunnet en turnering, må du kontakte oss via e-post, Skype, Discord, Twitter eller Telegram. Vi vil holde dette innlegget oppdatert og kunngjøre når alle de tre ekstra prisene har blitt tildelt vinneren av en turnering.

Hvordan kan jeg få en av de 20 gratis pakkene?

Kontakt oss via e-post på info@yourpokerdream.com hvis du er interessert i en Battle Royal-pakke. Vi gir de første 15 pakkene til de 15 spillerne som kontakter oss raskest. Hvis du tilhører de første 15, vil vi svare deg og bekrefte seieren. Hvis du ikke får svar, var du dessverre litt for treg og hadde ikke hell. Du har frist til søndag 27. juni til å kontakte oss. Billettene blir deretter kreditert til alle vinnerne mandag 28. juni.

Viktig: Ta med e-posten din GGPoker-e-post i tilfelle hvis e-posten du skriver ikke er din registrerte e-postadresse på GG. Det er forståelig at bare spillere som er merket til YourPokerDream kan delta i denne kampanjen og motta gratis billetter

Vi vil deretter lodde 5 pakker internt blant alle andre interesserte spillere, som dessverre ikke var blant de 15 første spillerne.

Tilgjengelige premier for de tre første turneringsvinnerne: 3 pakker