Erik Seidel er et konsolideringsselskap for en av de største pokerspillerne ved å vinne sitt niende WSOP -armbånd på Super MILLION $. 61-åringen er en berømt high roller og er et stolt medlem av Poker Hall of Fame, noe som gjør ham til en levende legende. I løpet av årene som spilte poker, klarte Erik å samle rundt $ 38,915,859 i turneringsgevinster eller 29 turneringstitler. Til syvende og sist kan vi dele en gruppe på 624 selskaper og beløp på $ 977.842, og vi kan også levere et resultat. Les videre for mer informasjon i artikkelen.

Bunn

Denne seieren har tillatt Seidel å gå i uavgjort med Johnny Moss om det tredje høyeste armbåndstallet i WSOP -historien med ni armbånd. Doyle Brunson, Phil Ivey og Johnny Chan vinner bare et armbånd for det nest høyeste armbåndstallet. Phil Hellmuth vil gjøre totalt verdiskapasitet på 15 forskjellige størrelser.

Seidel var også i stand til å bli den første spilleren med mer enn fem WSOP-armbånd som vant et WSOP-armbånd online, etter å ha vunnet den første i 1992 da han beseiret Phil Hellmuth i heads-up på Event # 4: $ 2500. Limit Hold’em for 168 000 dollar. Erik Seidels siste seier i series med på eventball på lavpris på $ 5000, – for på WSOP -verdi på 2007.

Med suiter i viktorien kan vi se $ 6,7 millioner totalt i WSOP, som utgjør 280 000 dollar for en hovedrolle for 1988 i underkampen.

Arrangement # 11: $ 10.000 Super MILLION $ Resultat av de siste sesongene for High Roller

PLASS

SPILLER LAND

RESULTAT

1 Erik Seidel Canada $977,842
2 Francisco Benitez Uruguay $759,419
3 Thomas Muehloecker Austria $589,785
4 Shyngis Satubayev Montenegro $458,043
5 Chin-Wei “davidchien88” Chien Taiwan $355,729
6 Joachim Haraldstad Norway $276,269
7 Claas Segebrecht Austria $214,558
8 Isaac Baron Mexico $166,632
9 Rui Ferreira Brazil $129,410

Blant de ni spillerne som var igjen på finalebordet, var Erik Seidel bare sjuende når det gjelder sjetonger. Francisco Benítez hadde den største bankrollen. Rui Ferreira var den første spilleren som ble eliminert og mottok $ 129.410 for sin niendeplass. Hans A-K løp inn i Thomas Muehloeckers Pocket Jacks.

Isaac Baron var den neste spilleren som ble eliminert. En tidligere armbåndsvinner mistet en stor del av bunken da lommekontaktene kolliderte med lommedronningene til Chin-Wei Chien og droppet ham til bunnen av topplisten. Det var ikke lenge før han møtte Chien igjen. Denne gangen gikk Barons Q-J mot Chiens lomme-ess, og eliminerte ham fra turneringen. Isaac Baron mottok 166 632 dollar for sin åttendeplass.

Neste knockout var Seidel med lommekongene. Han kom opp fra midtstilling og Claas Segebrecht bestemte seg for å trykke 9-9 for mer enn 10,5 BB og Seidel ringte. Selv om begge motstanderne klarte å score et sett ved elven, var Seidels konger sterkere og slo Segebrecht av bordet. Han endte på en sjuende plass med 214 558 dollar i premiepenger.

Joachim Haraldstad var den neste deltakeren som ble eliminert. Hans A-8 møtte Benítez’s A-K, som var i stand til å opprettholde og øke sjetongledelsen. Haraldstad endte på sjetteplass med 276 269 dollar.

Chien ble deretter eliminert i et utmerket eksempel på et pre-flop-løp. Chien flyttet alt i preflop med 4-4 av Muehloeckers AJ. Dessverre for Chien slo Muehloecker et sårt tiltrengt ess på floppen. Chien mottok 355 729 dollar for sin femteplass.

Neste knockout ble utført igjen av Benítez. Denne gangen ble Shyngis Satubayev et offer for uruguayanerne. Satubayev, med en hånd på ti, dyttet Benitez fra small blind. Benítez betalte imidlertid raskt med sine par dronninger. Shyngis Satubayev endte på fjerdeplass og dro hjem med $ 458.043.

På dette tidspunktet var Benitez fremdeles sjetongleder med nesten 35,1 millioner sjetonger. Muehloecker hadde 16 millioner, mens Seidel hadde 11,4 millioner. Benitez bestemte seg for å øke til 1.200.000 fra knappen med sin Q. Som svar bestemte Muehloecker seg for å skyve fra big blind med A 10 for 17.306.728. Benitez ringte og tabellen viste 7 4 2 K J. Som et resultat av dette flotte oppgjøret ble Muehloecker eliminert. Han mottok $ 589.785 for sin tredjeplass, som også er den nest største seieren i karrieren. Følgelig utgjør hans totale turneringsgevinster 8,2 millioner dollar.

Legge merke til

Benítez gikk heads-up med 50.202.779, mens Seidel bare hadde 12.197.221. Head-up varte bare 20 minutter, men det var fullt av action. Det tok ikke lang tid før Seidel fant en flott dobbel med dronningene sine mot Benitez sine knekter, derfor traff han et sett og utslettet Uruguays ledelse. Seidel kom tilbake til spillet og ble en reell trussel mot Benitez. Etter noen få hender klarte Seidel å få en 2: 1 -ledelse.

I løpet av den siste hånden satset Francisco Benítez på trippel-innsats til 2,8 millioner med A-K. Erik Seidel, med sin A-8, bestemte seg for å gå all-in etter en kort pause. Benítez måtte betale sine siste 26 millioner (omtrent 35 BB) og bestemte seg til slutt for å gjøre nettopp det. Seidel klarte å floppe et flush draw med 4 10 Jacks med to hjerter. Turn var esset. De tre hjerter på elven sementerte seieren og eliminerte Benitez.

En av de beste

Det er vanskelig å si at Seidels seier overrasker oss. Det ligger i deres natur å vinne store turneringer og andre arrangementer. Imidlertid er denne seieren spesielt. Først og fremst er det hans største seier online og på WSOP. Han vant sin første WSOP i 1992, da de fleste av rivalene hans fortsatt var født. Vanligvis kunne den ydmyke Erik Seidel ikke inneholde følelsene sine og har tweetet følgende:

“Takk alle for de fine ordene, jeg er helt spent! Det overrasket meg virkelig fordi jeg er så ute av elementet mitt på nettet. Jeg håper jeg får sove. “