GGPoker har den største Short Deck Action

Short Deck Hold’em, også kjent som 6+ Hold’em eller Short Deck, er en valgfri pokervariant i turneringer og cash games med høyeste innsats. Selv om det er ekstremt likt klassisk Texas Hold’em, er det noen avgjørende forskjeller som gjør dette spillvalget like actionfylt som det er. Short Deck tilbys i mange pokerrom, men GGPoker tilbyr den største mengden bord i denne pokervarianten av noen annen operatør. Hundrevis av spillere maler Short Deck Hold’em på GGPoker døgnet rundt. I denne artikkelen vil vi diskutere alle de nødvendige tingene du trenger å vite før du blir med på et Short Deck Hold’em -bord.

Regler for korte dekk

Som nevnt tidligere er Short Deck Hold’em ekstremt lik den tradisjonelle Hold’em. For eksempel, i begge varianter, mottar spillerne to kort, og fem felleskort legges på brettet. Hovedforskjellen, som endrer resten av spillet, er at Short Deck spilles med en kortstokk på 36 kort, derav navnet. Alle kort fra deuces til femmere fjernes fra kortstokken. På grunn av dette er håndrangeringene endret. Det er allment akseptert at flushes rangerer over fullt hus, mens tre like er over straight. Imidlertid kan håndrangeringer være forskjellige i forskjellige pokerrom. For eksempel, på PokerStars, er ranke høyere enn tre like. Denne typen Short Deck kalles Triton. Men i dag vil vi fokusere på GGPoker, der en original håndrangering brukes. Spillet mangler også Small Blind -posisjonen, og alle betaler en ante før de mottar kortene sine. Spilleren ved knappen betaler en dobbel ante. Alle spillerne har tre alternativer: ring, høy eller fold. Disse reglene gjør spillet mye mer dynamisk ved å tvinge spillere til å spille svake hender mye oftere. Generelt tillater kun ante-formatet mye større potter på preflop enn i tradisjonell hold’em, noe som gjør spillet mer underholdende å spille og se. Du kan finne enda mer action på GGPoker Short Deck-bordene, ettersom de alle er spiller med fem hender. Til tross for sin popularitet, er det ikke mye veiledende litteratur og assisterende programvare i Short Deck Hold’em. På den ene siden tiltrekker mangel på informasjon mange spillere til dette mystiske formatet. På den annen side krever det mer forberedelse og mer forskning på potensielle strategier.

Spesifikasjoner for Preflop Play

Preflop -diagrammer i Short Deck Hold’em vil være forskjellige fra den tradisjonelle varianten på grunn av de forskjellige håndrangeringene. Preflop -diagrammer varierer også i Hold’em 6+ og Triton. Det er også viktig å forstå at ess kan være høye eller lave i Short Deck. Dette betyr at A-6-7-8-9 er den laveste rette mulig. Derfor, hvis motstanderen din har 10-9 og det er 6-7-8 på floppen, vil din A-9 være svakere. I et standard Hold’em -spill er det 1 326 mulige starthender, men i Short Deck reduseres dette tallet til bare 630, noe som er mindre enn halvparten. Det er 169 starthåndsalternativer i standard Hold’em og bare 81 i Short Deck hvis vi forsømmer de forskjellige draktene. Det er ikke vanskelig å gjette at du vil bli utdelt en krafthånd i Short Deck dobbelt så ofte enn i vanlig Hold’em. For å være mer nøyaktig, en gang i hver 105 hender. Du vil også motta Broadway -kort mye oftere i Short Deck. Håndaksjer er nærmere i Short Deck enn i tradisjonell poker. For eksempel vil A-A slå J-10 78% av tiden i vanlig Hold’em, men i Short Deck er dette tallet mellom 63% og 67%. Dette gjør spillet mer konkurransedyktig.

Postflop -spesifikasjoner

Postflop -spillet i Short Deck er praktisk talt det samme som i tradisjonelle Hold’em, på grunn av det faktum at det er færre fortsettelsesspill, ettersom færre potter ser en preflop -høyning (det vil bli flere halte potter). Etter floppen er det din største bekymring å beregne de forskjellige oddsene og sannsynlighetene i tillegg til å bestemme motstanderens hender, eller i det minste deres rekkevidde. Det er også avgjørende å ta hensyn til flerveis potter, da de vil være ganske vanlige i Short Deck. Ikke glem å ta notater om hendene som spillerne avslører under oppgjøret. Dette lar deg analysere deres halte vaner og forutsi hendene mer nøyaktig. Å ha mer informasjon og vite hvem som har et sterkere haltende område i en treveis pot vil øke sjansene dine for å vinne drastisk.

Short Deck Hold’em på GGPoker

GGPoker er sannsynligvis et av få rom der Short Deck Hold’em faktisk er populær blant spillerne. Den har en rekke innsatser og rundt 60-70 bord er tilgjengelig hele tiden med over 300 spillere. Du har også muligheten til å fjerne flere sjetonger hvis stabelen din når 100 big blind. Bare GGPoker og partypoker har denne funksjonen, som er kjent som “å gå sørover”.

Fordeler og ulemper med Short Deck Hold’em

Fordeler:

  • Mye action
  • Mange myke spill (på grunn av mangel på kunnskap om dette formatet)
  • Spesielle daglige leaderboards med $ 5000 i premiepenger for de beste spillerne
  • Spillere med tilleggsprogramvare vil ikke kunne bruke den i dette formatet

Ulemper:

  • Mangel på guider/pedagogisk litteratur
  • Oppgjøret er vanskeligere å forutsi
  • Siste tanker

Selvfølgelig er det mye mer dybde og detaljer når det gjelder Short Deck Hold’em enn det som ble beskrevet i denne artikkelen. Det bør imidlertid gi deg en generell oversikt over hva du kan forvente ved disse bordene og hvordan du kan bli en bedre spiller i denne varianten av poker. Det er rimelig å si at Short Deck raskt vinner popularitet, og mange PRO -pokerspillere har allerede utropt det som “fremtiden for online poker”.

Ingen konto hos GGPoker ennå?

Bruk vår bonuskode YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å nyte vår eksklusive VIP-avtale. Delta i vårt $ 80.000 GGPoker Rake Race og få tilgang til våre $ 2.400 GGMasters. Vi har også $ 6000 i private YPD-turneringer og vårt fantastiske $ 20.000 YPD Summer Masters Leaderboard!

Og selvfølgelig vår store 20,000 $ WSOP -kampanje!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10