Et annet tilbakestående skritt hos GGPoker får spillerne til å føle seg mindre enn fornøyd

Det er virkelig ingen hemmelighet at når det gjelder åpenhet, er GGPoker definitivt ikke et av de ledende online pokerrommene. En grunn til dette er PVI – Player Value Index. Dette brukes til å skille mellom gode og dårlige spillere, og bestemmer hvor raskt eller sakte en spiller samler poeng, ikke bare for Fish Buffet -belønningsprogrammet, men også for rake -løpene til tilknyttede selskaper, for eksempel vårt $ 80.000 GG rake -løp.

Problemet er ikke PVI selv, men mangelen på åpenhet i utførelsen, og det er dette som har vært årsaken til betydelig kritikk fra spillere. Det ville fortsatt være forståelig for alle hvis en vinnende spiller samler 20% -30% færre poeng for Fish Buffet, men at den kan være 50% -65% mindre er ikke akseptabelt for noen. Selv iPoker -nettverket – den eneste leverandøren som bruker en lignende beregningsmodell – evaluerer minimum 50%av raken som er generert, og den skal nå tilsynelatende økes til minimum 60%-65%. Hos GG er dette helt klart en plage! På den ene siden vil du tjene penger og ha fulle bord; for det trenger du de profesjonelle spillerne som fyller bordene i timevis hver dag og som genererer rake. Mesteparten av inntekten kommer ikke av tilfeldige spillere som spiller litt her og der, men de spillerne som sitter ved bordene omtrent hver dag i lengre perioder – vanligvis opptil åtte timer per dag. Hvis disse spillerne ikke var der, ville bordene være døde!

Et annet kritikkpunkt for mange spillere er selve fiskebuffeten, som annonseres med 60% cashback. Det høres selvfølgelig veldig bra ut først, men virkeligheten viser at minst de faste får bare 30% -40% til slutt på grunn av PVI-fradraget. Igjen, det store problemet er ganske enkelt mangel på åpenhet! Som vi allerede har nevnt, bruker iPoker-nettverket et lignende system som PVI, men det er mer åpenhet her, i hvert fall med hensyn til VIP-systemet/Rakeback, som er annonsert med 30% -35% ekte rakeback og, så langt som spillere er bekymret, med alt som er klart forståelig. 60% ser bedre ut ved første øyekast, men til syvende og sist er det faktisk akkurat det samme som med iPoker.

GG går et skritt videre

Det har vært standard lenge at datterselskaper kunne se PVI -detaljene og deretter kunne kommunisere dette til spillere på forespørsel. Denne informasjonen har nylig blitt fjernet fra rapportene for tilknyttede selskaper, slik at vi dessverre ikke lenger kunne gi spillerne slik informasjon. Begrunnelsen bak dette tilbakestående trinnet er bare klar for GG, men det ser ut til at logikken er å ganske enkelt unngå at spillerne vet hvor mye GG trekker fra. Det er synd at denne utviklingen kom i det hele tatt, fordi en spiller faktisk har rett til å motta denne informasjonen på forespørsel; det er mulig å spørre om dette via kundestøtte, som vi ikke kan få tilgang til på dette tidspunktet. Vær oppmerksom på at selv om Support nektet å gi denne informasjonen, kunne spillerne uansett utføre beregningene selv.

Uberettigede advarsler om Bumhunting

Igjen og igjen mottar spillere advarsler om påstått bumhunting. Dette er virkelig et ekte problem som må tas opp når det skjer, men interessant nok får mange profesjonelle spillere advarsler der brukernavnene til andre profesjonelle spillere er gitt! Dette gir selvfølgelig ingen mening i det hele tatt, og absolutt ikke med de som spiller 8-14 bordene samtidig. Du trenger ikke å være et geni for å forstå at noe er ganske galt her. Det er svært sannsynlig at disse advarslene ikke er basert på manuelle kontroller, for hvis det var slik det var gjort, ville det umiddelbart være klart at slike advarsler ikke gir mening og dermed er uten begrunnelse.

Det absurde med disse bumhunting -advarslene er at spillerne som faktisk ikke gjør noe annet fra morgen til kveld, og som noen kan kjenne igjen, kan fortsette å spille uten problemer og ikke motta noen advarsel – spesielt ved VIP -bordene, med 95 % av spillernes vaner godt synlig. Men også her er det en logisk forklaring. Hvis GG strengt skulle håndheve sine egne retningslinjer, måtte de blokkere alle profesjonelle high rollers, og VIP -bordene ville være døde. Også her er gjengangerne den avgjørende faktoren for hvorfor disse bordene i det hele tatt kjører.

Selvfølgelig er det veldig vanskelig å forklare – og begrunne – kriteriene bak hvorfor advarsler er eller ikke gis, og her er et annet eksempel på hvordan nødvendig åpenhet og klarhet rett og slett mangler.

GGPoker kan gjøre mye mer med åpenheten til Pokerstars eller partypoker

Når det gjelder produktet og potensialet, er utsiktene for GGPoker store. Så mye har blitt gjort veldig bra, og det nye stedet på toppen av bunken med online poker er velfortjent – som vi har rapportert flere ganger. Det ville imidlertid være dumdristig å ikke huske at tidevannet kan snu veldig raskt hvis det blir gjort feil og tilliten til samfunnet går tapt som en konsekvens.

Det er ikke lenger forventet at fokuset skal være så sterkt på profesjonelle spillere – det ville definitivt være feil vei å gå. Kjernetanken og strategien er helt ok, men et pokerrom som prøver å skille seg ut fra konkurransen med sikte på å sementere deres langsiktige fortrinn, trenger likevel en viss grad av åpenhet, og for at dette skal være på alle nivåer, med alle i tankene.

Det er verdt å nevne den andre store fisken her, nemlig Pokerstars. Igjen, navnet fremkaller forskjellige meninger – ikke alle positive. Det er sikkert sant at en rekke beslutninger har blitt tatt i løpet av de siste årene som ikke har blitt godt mottatt av pokermiljøet. Interessant, først nå (langsomt) innser man at noen aspekter av strategien deres kanskje ikke har gitt de ønskede resultatene, og som et resultat blir det igjen søkt harmonisk samarbeid med tilknyttede selskaper. Når det gjelder spørsmålet om åpenhet, har Stars imidlertid alltid oppført seg eksemplarisk, og spillerne har aldri vært i mørket om hvordan dette eller det elementet i mekanikken utføres. Det er likt med partypoker.

Betydelig, når de vurderer potensialet for den ellers fremtidsrettet GGPoker, hvis de hadde sørget for å opprettholde et nivå av åpenhet og kommunikasjon med spillere langs (klare) linjer som Pokerstars eller partypoker, ville GG nå være milevis foran konkurransen.