Det er ubestridelig at poker blir mer og mer populært for hvert år. Vi elsker å se kjendiser spille poker og kjempe mot hverandre i potter målt i 6 eller til og med 7 figurer. Takket være PRO -er som Phil Ivey, Gus Hansen, Tom Dwan og Patrick Antonius, ble begrepet “neseblødning” introdusert i pokerverdenen. Black Friday og den midlertidige nedleggelsen av Full Tilt Poker har utvilsomt forårsaket at high roller -arrangementer har truffet, det er fortsatt mange muligheter for å spille på høye innsatser.

Det er uvanlig at innsatser når $ 1000 i de fleste pokerrom, da du vil finne at persienner vanligvis beløper seg til $ 50/$ 100. Typiske innkjøp for disse spillene er $ 10.000, så innsatsen er fortsatt ganske høy for de fleste av oss. Selv om profflisten endres regelmessig – med nye ansikter som dukker opp hele tiden – er det fortsatt mye å lære ved å se på disse spillene. For ikke å snakke om de stadig økende garantiene i mange verdensberømte turneringsserier. Alle disse faktorene tilsammen betyr at poker med høy innsats lever og lever. Vi har allerede diskutert de beste rommene for poker med lav innsats. Denne gangen har vi bestemt oss for å ta en titt på nettstedene med den beste innsatsen, både for amerikanske og internasjonale spillere.

TOPP 5 pokersider med høy innsats

  • 888 Poker – et pokerrom med nesten to tiår på markedet. Tilbyr et stort utvalg av MTT og SNG, samt bonuser og kampanjer for alle typer spillere. Kompatibel med HUD.
  • Intertops – et pålitelig pokerrom med et utmerket rykte. Godtar spillere fra USA. Tilbyr HUD -støtte og 36% fast rakeback.
  • PartyPoker – et annet pålitelig merke med fleksibel rakeback, høy trafikk og pålitelig programvare.
  • PokerStars – uten tvil det beste pokerrommet i verden. Høye garantier i MTT og et stort utvalg av pengespill. Stor trafikk og et relativt mykt felt på lave innsatser. HUD -kompatibel.
  • Bet365 – verdensberømt britisk bookmaker med et godt rykte og en stor spillerbase.
    High Roller Action for internasjonale spillere

PokerStars har blitt go-to-place for high rollers helt siden de kjøpte Full Tilt Poker, som var deres største rival. Sammenslåingen av disse to nettstedene hjalp PokerStars til å bli det beste pokerrommet i verden. Derfor foretrekker de fleste spillere med høyere innsats denne pokersiden. Der finner du et stort utvalg av mellomstore til høye innsatser med buy-ins fra $ 1000 og mer.

Pot-Limit Omaha og Fast-Fold poker fans vil ikke bli skuffet over dette pokersiden, ettersom spillutvalget deres med høy innsats ikke er begrenset til No-Limit Hold’em. PokerStars er også kjent for sine turneringer, ettersom de gir de høyeste garantiene på markedet med buy-ins fra $ 10 000 og mer.

High Roller Action for amerikanske spillere

Amerikanske spillere står overfor bankrestriksjoner når det gjelder online poker, derfor vil alle pokerrom som aksepterer amerikanske spillere være basert offshore. En av de beste mulighetene for amerikanske spillere til å spille online poker er Ignition Poker. Det er det største offshore -stedet som ønsker amerikanske spillere velkommen og var i stand til å utvikle solid trafikk. I denne klienten vil du kunne finne spill med relativt høy innsats. No-Limit Hold’em-bord vil ha persienner på opptil $ 10 / $ 20 med innkjøp på $ 2000. Spillene er ganske myke, ettersom spill er helt anonyme (ingen skjermnavn) og bruk av HUD (eller annen programvare) er forbudt.

Dette nettstedet har alle betalingsmetodene som trengs for en amerikansk spiller. Den mest brukte måten å få pengene ombord er Bitcoin. Det samme kan sies om uttak (du kan til og med ta ut penger ved hjelp av papirsjekker).

Grunner til å se High Stake Games

Underholdning er åpenbart hovedgrunnen til å se spill med høy innsats. Imidlertid kan det også brukes som et pedagogisk verktøy. Ved å se pokermestrene spille, kan du analysere hendene og tankeprosessene deres. Dette vil definitivt hjelpe deg i din egen grind. Du vil bli imponert over deres fryktløse og kaldhodede spillestil.

Å se spill med høy innsats kan også være motiverende. Alle spillerne du ser har startet fra de laveste innsatsene og klatret seg opp til enorme turneringer og premiepotter.

Du kan også ta et skudd i hendelser med høy innsats via satellittkvalifiseringer. Innkjøp som er høyere enn din vanlige bankrulle, vil vanligvis bli innledet med en serie kvalifiserende turneringer. Disse er ofte delt inn i etapper, og gir deltakerne en sjanse til å vinne en billett til et innkjøpsspill på $ 500 for så lite som noen få dollar.

Din vei til spill med høy innsats er sannsynligvis utfordrende. Du har det beste skuddet, det er avgjørende å ha en solid bankrulle. Du kan øke avkastningen din ved å velge et pokerside med gode belønnings- og rakeback -systemer. Å spille mot fisk vil også øke gevinstene dine.

Siste tanker

Pokerspill med høy innsats kommer alltid til å bli morsomt å spille på grunn av høy risiko og påfølgende høy belønning. Det er alltid underholdende å se high roller -proffene gå mot hverandre med over $ 100 000 stabler i en turnering. Det er enda mer underholdende å delta i en selv. Hvis du vil prøve lykken ved bord med høy innsats, anbefaler vi at du kontakter supportteamet for pokerrom. Mange betalingsmetoder begrenser mengden penger du kan overføre i en bestemt tidsperiode. Kundesupport kan potensielt øke innskuddsgrensen eller tilby andre metoder. Uttak håndteres på samme måte. Noen pokerrom vil be om bevis på din identitet, noe som er helt forståelig når det gjelder store summer.