Det kan være ganske vanskelig å finne et godt rom for en nybegynner på nettet. I mange tilfeller blir folk bokstavelig talt overveldet av mengden tilgjengelige online pokersider. For ikke å snakke om at du også velger et sted hvor du vil sette inn dine hardt opptjente penger, derfor må dette stedet være pålitelig. Når det er sagt, har vi besluttet å sette sammen de 3 beste pokersidene for nybegynnere i 2022. Vi vil diskutere deres påmeldingsbonuser, lojalitetsprogrammer, trafikk, pålitelighet og hvilken type spiller som vil ha størst utbytte av det gitte pokerrommet .

GGPoker

GGPoker er uten tvil det beste pokerrommet i verden. Selv om GGPoker er en relativt nykommer innen online poker, har den vist enorm vekst (og fortsetter å vokse) og utvikling de siste årene. Det er mest kjent for sin vanvittige trafikk, myke pengespill og det beste lojalitetsprogrammet på markedet. Det er noe for enhver smak. Regulars vil sette pris på det myke feltet med høye utbetalinger, mens uformelle spillere vil dra nytte av rakeback -programmet.

Perfekt for: Alle

Som nevnt tidligere er GGPoker et flott pokerrom for både uformelle spillere og faste. Lojalitetsprogrammet deres er bygget på et prinsipp om at hver spiller vil få anstendig belønning, uansett om de vinner eller taper. I et nøtteskall oppfordrer GGPoker svakere spillere til å fortsette å spille, samtidig som de gir mange bonuser til de som er dyktigere og vinner mer.

Velkomstbonus: 100% opptil $ 600, eller $ 100 gratis

GGPoker tilbyr to alternativer som en velkomstbonus til alle nykommere. Den første er en standard første innskuddsbonus på 100% opptil $ 600. Du vil motta $ 5 for hver $ 20 du betaler i rake, og generere en anstendig 25% rakeback. Denne bonusen har en omsetningstid på 90 dager, noe som betyr at du må fullføre den i denne tidsrammen.

Det andre alternativet er en $ 100 gratis belønningspakke. Den har et minimumsinnskudd på $ 20, og du vil motta 60 Spin & Gold -billetter i løpet av 6 dager som utgjør en verdi av $ 40. Det er også mulig å tjene opptil $ 35 i kontanter ved å spille All-in eller Fold hver dag. Hvis du klarer å fullføre alle 6 All-in eller Fold-utfordringene, vil du bli tildelt en turneringsbillett på $ 15. Vi anbefaler at nykommere velger dette alternativet, da det første innskuddet innebærer ganske mye sliping og setter en tidsbegrensning.

Lojalitetsprogram: Fiskebuffet

GGPokers lojalitetsprogram heter Fish Buffet. I et nøtteskall, når du spiller kontantspill og betaler rale, vil du tjene Fish Buffet Points (FP). For å være presis, mottar du 1 FP for hver $ 0,01 i rake og gebyrer betalt i Sit & Go og MTT. Lojalitetsprogrammet er delt inn i forskjellige rekker. Du kan klatre opp i disse gradene ved å tjene nok FP -er i løpet av en bestemt tidsperiode. Jo høyere rang, jo høyere rakeback. Du vil også ha muligheten til å bytte til et 20% fast rakeback -program hvis du tjener nok FP. Gjennomsnittlig cashback varierer fra 15% helt opp til 60%. Som nevnt tidligere gir dette belønningsprogrammet noen anstendig avkastning for alle slags spillere. Det er derfor det regnes som et av de beste lojalitetsprogrammene på markedet.

Trafikk: Utmerket

GGPoker er et av de mest populære pokerrommene. Mange tror at det bare er et spørsmål om tid til GGPoker stivner sin første plass på PokerScout -rangeringen. Den har rundt 100 000 gjennomsnittlige daglige tilkoblinger på tvers av nettverket. I dette pokerrommet kan du alltid finne et hvilket som helst spill til enhver innsats.

Troverdighet

Som nevnt tidligere er GGPoker et relativt nytt pokerside. Det startet virksomheten i 2014 og fokuserte hovedsakelig på det asiatiske markedet. Imidlertid har de nylig vokst i Europa og Amerika også. Totalt sett er GGPoker kjent for sin pålitelighet og nettstedskvalitet. Det er også vert for WSOP online serier, som også fremhever påliteligheten.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10

Unibet

Unibet er en av de mest kjente pokersidene med et ypperlig rykte gjennom historien. Det er kjent som et pokerrom for uformelle spillere, ettersom det hovedsakelig fokuserer på europeiske amatører. Dette er tydelig i slagordet deres, “av spillere, for spillere”. På toppen av det har den en utrolig lav rake og noen gode kampanjer.

Perfekt for: Alle

Det er rimelig å si at Unibet vil passe godt for de fleste pokerspillere på grunn av deres gode påmeldingsbonus og gode kampanjer. Imidlertid kan kampanjen deres appellere til amatører mer ettersom belønningene ikke gis basert på mengden rake, men for å fullføre oppdragene. Mer om det senere.

Velkomstbonus: € 200 fra € 10

Unibet Poker tilbyr en bonus på 200 € for første innskudd til alle nykommere. Det er ingen kampanjekode påkrevd. Det eneste kravet er å sette inn minst € 10. Denne bonusen har en omsetningstid på 60 dager og blir automatisk kreditert spillerens konto. For å slette insentivet fullt ut må du rake € 761, som gir deg litt mer enn 25% rakeback totalt. Vær oppmerksom på at i stedet for at den blir belønnet med en fast rente, vil du først tjene høy rakeback som deretter reduseres etter hvert som bonusen utvikler seg.

Lojalitetsprogram: Oppdrag, utfordringer, rake løp

Som nevnt tidligere har Unibet ikke et tradisjonelt lojalitetsprogram der belønningene dine er avhengige av raken. I stedet tilbyr den en rekke rake -løp og kvartalsvise utfordringer med månedlige oppdrag. Selv tilfeldige spillere som klarer å fullføre utfordringene og oppdragene, kan stole på en enorm rakeback som ofte overstiger 100%. For ikke å snakke om at Unibet har en anstendig mengde freerolls.

Trafikk: OK

Den eneste ulempen med Unibet Poker er det faktum at den ikke har mye trafikk. Det er for tiden 12. i verden ifølge PokerScout og har rundt 500 daglige forbindelser med det meste av trafikken som samles ved lave innsatser. Dette skyldes sannsynligvis at Unibet ikke tilbyr kontantspill i full ring. Men hvis du bare starter reisen din i online poker, vil denne mengden trafikk være nok til å komme i gang.

Troverdighet

Unibet startet sin virksomhet i 1997. Siden den gang har dette selskapet kunnet gjøre en stor innsats for å gjøre pokerrommet sitt vennlig for nybegynnere og uformelle spillere. Dette er en av grunnene til at de ikke tillater tredjepartsprogramvare og har mange kampanjer rettet mot nykommere. Foreløpig er det et sterkt merke med et utmerket rykte i pokermiljøet.

Logo Unibet
Opptil 60% rakeback / YPD Rake Race
6.2/10

Siste tanker

Før du begynner å spille poker online, er det noen retningslinjer du må huske på. For eksempel må du finne et pokerrom med den beste registreringsbonusen for deg. Selv om de fleste nettsteder vil tilby en slik bonus, vil noen få en bedre avtale. Du bør også finne et rom med nok online trafikk. Vær spesielt oppmerksom på når trafikken topper seg, da den kanskje ikke korrelerer med timeplanen din. Med god trafikk vil du enkelt kunne finne et bord på enhver innsats. Og viktigst av alt, finn et pokerrom med god sikkerhet og rykte. Tross alt vil du sette inn pengene dine der, og det siste du vil er å miste dem på grunn av dårlig pålitelighet.

Alle pokersidene nevnt ovenfor inneholder alt en nybegynner trenger fra et pokerrom. Og nå er valget opp til deg. Lykke til!