Verdensmesterskapet i online poker i 2021 på PokerStars ble avsluttet 16. september. Alle vinnerne fikk sine premier med den største i WCOOP 91-H: $ 5.200 NLHER Main Event. En russisk pokerspiller Sergey “CrazyLissy” Denisov har klart å gå imot oddsen og vinne Main Event for en toppremie på $ 1.499.942. Dette var “CrazyLissys” andre WCOOP-seier, med den første som kom i 2019. For å få denne tittelen måtte “CrazyLissy” overvinne Stevan “random_chu” Chew som dominerte dag 3, og komme tilbake fra en betydelig ulempe under heads-up mot Pascal “Pass_72” Lefrancois. Les videre for mer detaljert dekning og de endelige tabellresultatene.

Sluttbord

WCOOP 91-H: $ 5,200 NLHER Main Event var i stand til å samle et felt på 1 965 totale bidrag og danne en imponerende premiepott på 10 000 000 dollar. Dessuten hadde de 239 beste som hadde fullført pengene, og alle de åtte beste spillerne hadde avsluttet med minst seks-sifret utbetalinger. Det var bare ni spillere igjen den siste dagen av arrangementet. Stevan “random_chu” Chew fra Australia kom inn på finalebordet som chip -leder.

Tyler “Juicy_J_93” Jardine var den første spilleren som ble eliminert fra finalebordet. Han ble slått ut av “Rebel FishAK” og hans A K mot A 4 av Jardine. Tyler “Juicy_J_93” Jardine ble eliminert med 99 997 dollar for sin niendeplass.

Den neste deltakeren som ble eliminert var “necgaidziai” fra Litauen da hans A J gikk opp mot K K i Stevan “random_chu” Chew. Lommekongene hans kom på toppen og “necgaidziai” ble eliminert med $ 140 180 for hans åttendeplass.

Linus “LLinusLLove” Loeliger var den neste som falt. En stjerne av online turneringer ble slått ut av Pascal “Pass_72” Lefrancois. Loeliger og hans A J ble slått av A 8 av Lefrancois på sving. Loeliger gikk all-in med A J high, men Lefrancois har klart å få et par åttende. Dessverre for Loeliger endret ikke elven noe for ham, og han ble eliminert med 196.792 dollar for sin sjuendeplass.

Den neste knockouten ble utført nok en gang av Stevan “random_chu” Chew. Markus “playboy99999” Prinz gikk all-in med sine 7 6 og en K Q 6 på floppen. I mellomtiden hadde Chew A 10 og hadde en klar ulempe, men han ringte fortsatt. Turnen ga Chew en sårt tiltrengt J for en straight og befestet sin posisjon som vinner. Markus “playboy99999” Prinz ble eliminert med $ 276 069 for sin sjetteplass.

Ikke overraskende ble den neste eliminasjonen utført av Stevan “random_chu” Chew. Denne gangen ble Marco “marcozevola5” Zevola hans offer. Zevola har klart å få et topppar på floppen og et flush -draw. Imidlertid klarte han ikke å slå triple sixes of Chew da han gikk all-in på elven. Marco “marcozevola5” Zevola ble eliminert med 387 284 dollar for sin femteplass.

Sergey “CrazyLissy” Denisov har startet klatringen til toppen med et par avgjørende dobbel-ups under firhendt spill. Først klarte han å floppe et sett med treere og slå pocket nines av Chew. Etter det klarte “CrazyLissy” å snappe en stor pott fra Chew etter at han gikk all-in med sin A 2. Denne seieren har gitt Denisov muligheten til å ta topplassen på det siste tabellen. Det hele kulminerte snart nok da “CrazyLissy” fikk lommekontakter og bestemte seg for å gå mot “Rebel FishAK” og deres A 10. Denisov klarte å komme på topp i løpet av den hånden og “Rebel FishAK” ble eliminert med $ 543,301 for deres fjerde- plassering.

Den siste knockouten før heads-up-spillet ble utført av Pascal “Pass_72” Lefrancois. Stevan “random_chu” Chew har bestemt seg for å skyve fra small blind (rundt 24 big-blind) med lommefemmene. Lite visste han, men Lefrancois hadde i big-bling hatt lommeåttere. Lefrancois klarte å utvide ledelsen da han floppet en åtte for å få et sett. Turen gjorde ikke situasjonen bedre for Chew, og han ble eliminert med $ 762 169 for sin tredjeplasser.

Med bare to spillere igjen var det nå tid for et heads-up-spill mellom Sergey “CrazyLissy” Denisov og Pascal “Pass_72” Lefrancois. Lefrancois hadde en trygg chip -ledelse med 309 873 684 mot Denisovs 181 376 316. På toppen av det klarte Lefrancois å trekke seg unna tidlig i oppgjøret. Det hele endret seg imidlertid da Denisov klarte å doble med A 2 mot Lefrancois A 8 for å bli i spillet og holde det siste håpet i live. Det bestemte vendepunktet for Denisov i denne duellen kom snart nok. Den russiske pokerspilleren var i stand til å hoppe inn i en enorm ledelse etter at lommetierne beseiret Lefrancois A J. Head-up-spillet avsluttet i neste hånd. Lefrancois gikk all-in med sin Q 10 mot J 6 fra Denisov. Styret viste J 4 4 7 8, noe som ga Denisov et par og WCOOP Main Event -tittelen i 2021. Pascal “Pass_72” Lefrancois tjente 1.069.210 dollar for sin andreplass og Sergey “CrazyLissy” Denisov vant 1.499.942 dollar for sin førsteplass.

Det var definitivt en spennende seier for Denisov og for tilskuerne som så på. I begynnelsen av den siste dagen trodde ingen virkelig at “CrazyLissy” har en sjanse til å beholde plassen ved bordet lenge, enn si komme seirende ut. Det var virkelig en underdog -historie verdig TV -skjermer.

Her er 2021 WCOOP 91-H: $ 5,200 NLHER Main Event finalebordresultater:

Place Player Country Winnings
1 Sergey “CrazyLissy” Denisov Russia $1,499,942
2 Pascal “Pass_72” Lefrancois Canada $1,069,210
3 Stevan “random_chu” Chew Australia $762,169
4 “Rebel FishAK” Romania $543,301
5 Marco “marcozevola5” Zevola Argentina $387,284
6 Markus “playboy99999” Prinz Germany $276,069
7 Linus “LLinusLLove” Loeliger Switzerland $196,792
8 “necgaidziai” Lithuania $140,180
9 Tyler “Juicy_J_93” Jardine Canada $99,997