Det er vanskelig å tro, men Daniel Negreanu har vært i en nedtur i over 8 år hvor han ikke klarte å vinne en eneste turnering. Uten tvil den mest populære pokerspilleren akkurat nå og en hall of famer presterte bra i live pokerturneringer gjennom denne perioden og ville fullføre med penger, men ønsket førsteplass ville alltid unnslippe hans skjebne i det mest avgjørende øyeblikket. Det hele endret seg imidlertid 12. september da Daniel Negreanu vant Poker Masters Event #5: $ 10,000 No-Limit Hold’em og hentet $ 178 200 i premiepenger.

Under denne buy-in-hendelsen på $ 10.000 klarte Negreanu å beseire et felt på 66 bidrag og tjene sin andre tittel i år. Med denne triumfen er turneringsinntektene hans for livet over 42,7 millioner dollar, noe som setter ham på tredjeplass på pokers all-time pengeliste.

Dessuten rykket Daniel Negreanu også opp på ganske mange pokerrangeringer. For eksempel ble han tildelt 360 Card Player Player of the Year -poeng som plasserer ham på 42. plass i årets spiller av 2021 sponset av Global Poker. Han ble også tildelt 179 poeng av PokerGo for sin seier som tillot ham å flytte inn på 13. plass på PokerGo Tour leaderboard. Det samme antall rangeringspoeng ble oppnådd i Poker Masters -løpet. Daniel Negreanu leder også for tiden i løpet om den lilla jakken.

Negreanu fortalte følgende til PokerGO -reporterne om sin topplassering i seriens spiller:

“Det er stort, Poker Masters betyr mye for meg fordi jeg husker det første de hadde. Jeg husker at det var det første øyeblikket jeg skjønte: ‘Herregud, disse gutta er bare bedre enn meg.’ Det fikk meg til å innse at jeg må tilbake til laboratoriet og jobbe. Da er det fantastisk å se arbeidet lønne seg i PokerGO Cup. For å gå tilbake til rygg, med en sjanse nå til å gå rundt og vinne jakken, føler jeg virkelig ikke bare at jeg kan, men jeg føler at jeg kommer til å vinne den. Jeg føler at jeg løper bra og at alt går bra. ”

Oppsummering av siste tabell

Daniel Negreanu gikk inn på den siste dagen av Poker Masters Event #5 med en chip -ledning. Det var definitivt et selvtillitsøkning og et godt tegn på at ting skal komme. Med fem deltakere igjen var Jeffrey Trudeau, en ni ganger WSOP Circuit gullringvinner, den første som falt. Trudeau hadde den korteste stabelen da den siste dagen begynte og ble eliminert av Negreanu. Trudeau gikk all-in med lommeåtterne mot Q 10 i Negreanu. En ti på floppen ga Negreanu et forsprang som han beholdt til slutten av hånden og til slutt reduserte spillefeltet til bare fire. Trudeau ble eliminert med 52 800 dollar for sin femteplass.

Imidlertid varte ikke Daniel Negreanus chip -ledelse lenge. Den neste knockouten ble utført av Nick Petrangelo. Jake Daniels og hans A J klarte ikke å slå lommekonger av Nick Petrangelo. Med denne eliminasjonen overtok Nick Petrangelo Negreanu og ble brikkeleder. Daniels ble eliminert med $ 66 000 for sin fjerdeplass.

Med bare tre spillere igjen hadde Vikenty Shegal minst antall sjetonger. I løpet av dette trehendte spillet kunne Shegal unngå skjebnen hans i over en time, men snart nok gikk han all-in med sin K 10. Med dette trekket møtte han Negreanu og hans 10 7. Daniel Negreanu klarte å få en syv på floppen som satte ham i spissen for duellen. Dessverre for Vikenty Shegal klarte han ikke å få noe på svingen eller elven og. Vikenty Shegal ble eliminert med 85 800 dollar for sin tredjeplass.

Med bare to spillere igjen, gikk Nick Petrangelo inn i heads-up-spillet med en komfortabel 5: 3-ledelse med hensyn til Daniel Negreanu. Hans ledelse varte imidlertid ikke lenge ettersom Negreanu raskt skulle ta igjen Petrangelo. Dette skyldtes i stor grad at Negreanu gjenkjente et bløff fra Petrangelo og ringte stort. Etter dette trekket var Negreanu i stand til å bygge en liten flisledning. Like etter denne hånden kunne Daniel stjele en stor pott med sin A Q mot Petrangelos A 7 og A Q J 4 4 på brettet. Denne hånden ga Negreanu en behagelig 9: 1 chip -ledelse og økte definitivt selvtilliten da ønsket seier ikke var langt unna. Overraskende nok viste den neste hånden seg å være den avgjørende. Nick Petrangelo gikk all-in med sin Q 10 etter at Daniel Negreanu hevet seg fra knappen med pocket-ess. Styret viste seg å være K 5 4 6 6 som ga Negreanu sin etterlengtede live-turneringstriumf. Nick Petrangelo ble eliminert med 132 000 dollar for sin andreplass, og Daniel Negreanu dro hjem med 178 200 dollar.

Her er Poker Masters Event #5: $ 10.000 No-Limit Hold’em-resultater:

Place Player Country Winnings
1 Daniel Negreanu Canada $178,200
2 Nick Petrangelo United States $133,000
3 Vikenty Shegal United States $66,000
4 Jake Daniels United States $69,000
5 Jeffrey Trudeau United States $52,800

Daniel Negreanu Forbereder seg på WSOP i 2021

Gitt at Denial Negreanu kommer til å delta i WSOP 2021, som starter 30. september i Las Vegas, er denne seieren i live -turnering akkurat det han trenger for å ha en riktig tankegang og god spillform. Med 6 WSOP -armbånd til navnet hans, kommer hver live -turnering med ganske mye press. Likevel er det godt å se at Negreanu klarte å komme seg ut av denne 8 år gamle nedgangen og til slutt vinne et live-arrangement. Forhåpentligvis vil vi se flere seire fra ham under WSOP i 2021, hvor Daniel vil delta i $ 50 000 pokerspillermesterskap og $ 250 000 Super High Roller No-Limit Hold’em-arrangementet.