Ultra-rimelige turneringsserier inkluderer funksjonsarrangementer med innkjøp fra $ 2,50

GGPoker kunngjør i dag at neste iterasjon av den stadig populære GGSOP online turneringsserien vil løpe fra 23. oktober til 7. november, med visse dag 1-flyvninger allerede i gang.

GGSOP garanterer minst $ 7,25 millioner i pengepremier på 54 arrangementer, med innkjøp fra $ 2,50 til $ 150. GGSOP-timeplanen gjenspeiler den som nylig ble arrangert av WSOP Online 2021, med innkjøp satt til en brøkdel av de i den enormt populære serien.

GGSOP -overskriftshendelser inkluderer:

  • $5 The Return NLH – $5 buy-in – October 23 [Final Day] – $100K guarantee

  • FLIP Ladies Championship – $25 buy-in – October 24 – $100K guarantee

  • $50 GGSOP MILLION$, $1M GTD – $50 buy-in – October 24, 31 & November 7 [Final Days] – Day 1s from Oct 17

  • $15 MILLIONAIRE MAKER Jr – $15 buy-in – October 30 [Final Day] – $250K guarantee (at least $50K for winner)

  • $50 GGSOP MAIN EVENT – $50 buy-in – November 6 – $200K guarantee

“GGSOP er en turneringsserie designet for alle slags pokerspillere, med rimelige buy-ins og mange arrangementer å velge mellom,” sa Paul Burke, PR-sjef i GGPoker. “Med millioner av pengepremier å vinne, vet vi at GGPoker -spillere vil glede seg over sjansen til å ta ned en GGSOP -tittel!”

Om GGPoker

GGPoker er et av verdens ledende online pokerrom, med en global spillerbase. Den tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som den patenterte Rush & Cash poker, All-In eller Fold, Flip & Go, Spin & Gold, Dan Bilzerians Battle Royale, integrert innsatsplattform, SnapCam-videomeldinger, PokerCraft og Smart HUD , alt designet for å forbedre spillopplevelsene og gjøre poker morsommere enn noensinne. I 2020 var GGPoker vertskap for det verdensrekordstore WSOP Online-hovedarrangementet og WSOP 2020 Main Event, og nylig var det WSOP Online 2021.

Ingen konto hos GGPoker ennå?

Bruk bonuskoden vår: YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å nyte vårt eksklusive VIP -tilbud. Delta i vårt 80.000 $ GGPoker Rake Race og få tilgang til vår 2.400 $ GGMasters Freeroll -turnering.

Vi har også 6.000 $ i private YPD -turneringer og vårt fantastiske 20.000 YPD Masters Leaderboard!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10