Jason Koon slutter seg til GGTeam som den nyeste globale ambassadøren

Poker superstjerne vil fungere som en talsmann for VIP og spillere med høyt volum. GGPoker kunngjør i dag at Jason Koon, en av verdens mest suksessrike pokerspillere, har sluttet seg til online pokerroms GGTeam som sin siste globale ambassadør.

Koon kommer fra West Virginia, og er på 10. plass på All Time Money List, med over $ 32 millioner i turneringskontanter, inkludert flere seirer med høy rulleturnering.

Han vil slutte seg til andre GGTeam Global Ambassadors, inkludert Daniel Negreanu, Bertrand ‘ElkY’ Grospellier, Dan Bilzerian og Fedor Holz, for å representere GGPoker live og online.

Koon vil fungere i en spesiell kapasitet hos GGPoker. Hans globale ambassadørs fokus vil være å styrke pokerroms sikkerhet og innsats for spillintegritet, samt å fungere som en talsmann for high roller, VIP og høyt volum. GGPoker ser på dette som avgjørende for å sikre at VIP -behov til enhver tid blir tatt hensyn til av ledelsen.

“Jeg er veldig spent på å bli med i GGPoker, spesielt så snart etter at de har tatt en ledende rolle i pokerverdenen,” sa Jason Koon, GGPoker Global Ambassador. “Jeg er også begeistret for å være i stand til å hjelpe med spillsikkerhet og advokatspiller, noe som gjør GGPoker til et enda bedre sted å spille vårt favorittspill!”

John Scanlon, direktør for sponsing og live -arrangementer hos GGPoker la til: “Hos GGPoker ser vi på ambassadører som en del av vårt overordnede team. Vi ønsker dem som kjøpt for å beholde GGPoker som nummer 1 i verden slik vi er. Jasons rykte og hvordan han håndterer seg personlig og profesjonelt gjør ham til en ideell global ambassadør. Å ha en spiller av sitt kaliber som gir råd og veiledning, og representerer det mest engasjerte segmentet i spillermiljøet vårt, er uvurderlig for oss.”

Om GGPoker

GGPoker er et av verdens ledende online pokerrom, med en global spillerbase. Den tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som den patenterte Rush & Cash-poker, All-In eller Fold, Flip & Go, Spin & Gold, Dan Bilzerians Battle Royale, integrert innsatsplattform, SnapCam-videomeldinger, PokerCraft og Smart HUD , alt designet for å forbedre spillopplevelser og gjøre poker morsommere enn noensinne. I 2020 var GGPoker vertskap for det verdensrekordstore WSOP Online hovedarrangementet og WSOP 2020 Main Event, og nylig var det WSOP Online 2021.

Ingen konto hos GGPoker ennå?

Bruk bonuskoden vår: YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å nyte vårt eksklusive VIP -tilbud. Delta i vårt 80.000 $ GGPoker Rake Race og få tilgang til vår 2.400 $ GGMasters Freeroll -turnering.

Vi har også 6.000 $ i private YPD -turneringer og vårt fantastiske 20.000 YPD Masters Leaderboard!

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10