Det er rettferdig å si at flere og flere online pokerrom fokuserer på tilfeldige spillere i dag og derfor har forbudte HUDs og annen pokersporingsprogramvare for å gjøre spillet online poker enklere og mer attraktivt for dem. Men, som vi alle vet, er de fleste vanlige spillere og grinders fans av HUD-er og kan ikke forestille seg å spille uten dem. Med det i tankene har vi bestemt oss for å samle all den mest avgjørende informasjonen angående poker HUDs og sporingsprogramvare. Vi vil også gi deg en liste over de beste HUD-vennlige pokersidene. Du vil også dra nytte av våre eksklusive rakeback-avtaler på pokerrommene nevnt i artikkelen. Derfor inviterer vi deg til å lese videre og finne ut hvilket pokerrom som passer deg best.

De beste HUD-vennlige pokerrommene

Betsafe Poker

Betsafe Poker er en europeisk hud av iPoker-nettverket som ble lansert i 2006. Betsafe Poker fokuserer spesifikt på Norge og Danmark, men det har også klart å utvide seg til Storbritannia, påsken og Sentral-Europa. Dessuten har den også startet sin markedsføring i Canada. Deres rakeback-program er ganske tradisjonelt. Du kan få en tradisjonell velkomstbonus og få litt ekstra rakeback fra lojalitetsprogrammet (opptil 30%). Imidlertid er det også tilfeldige kampanjer som gjør spillet mer underholdende for uformelle spillere.

Logo Betsafe
1.000 € Bonus/30% Rakeback
7.3/10

Betsson Poker

Betsson er en stift i gamblingindustrien. Selskapets historie strekker seg over utrolige 5 tiår og sporer helt tilbake til 1963 da det ga spilleautomater til svenske restauranter. For øyeblikket er Betsson Poker en del av iPoker-nettverket. Det ble med i dette nettverket etter nedleggelsen av Microgaming. Dette trekket har resultert i en betydelig trafikkøkning for Betsson, som har gjort det til et av de største online pokerrommene i Europa. Den har et utmerket rykte og er kjent for sin pålitelighet og pålitelighet. Betsson Poker tilbyr en imponerende velkomstbonus og god rakeback.

Logo Betsson
1.000 € Bonus/30% Rakeback
7.2/10

Hva er Poker HUD?

HUD står for Heads-Up Display. HUD-er er tillegg til pokersporingsprogramvare som PokerTracker eller Holdem Manager. Hovedformålet med HUD er å gjøre det mulig å vise statistikken fra databasen til pokersporingsprogramvaren direkte på pokerbordet. Det er i stand til å gjøre det ved å lese håndhistoriene i sanntid og lage flere HUD-tilstander basert på disse dataene. Vanligvis kan du få tilgang til denne informasjonen direkte på pokerbordet, enten over eller rett ved siden av avataren til motstanderen din.

Gir HUD en fordel?

Online poker blir tøffere og mer komplekst hver dag. Derfor, hvis du har en mulighet til å bruke en HUD, bør du gjøre det. HUD vil være veldig fordelaktig for deg siden det vil gi deg svært nøyaktig informasjon og leses direkte ved pokerbordet ditt i sanntid. Det er bokstavelig talt umulig for en menneskelig hjerne å samle inn og analysere så mye data. Ved å bruke HUD vil du kunne se nøyaktig hvordan en viss motstander spilte tidligere på akkurat dette stedet. Denne programvaren vil gi deg deres tendenser og innsatsmønstre. HUD-er er også et must for spillere som liker multi-table. Når du er multi-table, er det bare for mye informasjon å analysere på egen hånd. HUD-er vil gjøre denne jobben enklere for deg, slik at du kan spille flere bord uten problemer. Å bruke en HUD er imidlertid noe som krever litt læring. På slutten av dagen er alt HUD gjør å vise deg tall, men det er opp til deg å tolke dem og ta en utdannet beslutning.

Noen mennesker vil også prøve å argumentere for at bruk av HUDs i online poker er juks. Men når du bruker en HUD i et pokerspill, er alt du gjør bare å gjøre analyse- og tankeprosessen raskere. HUD tar kun data fra hendene du allerede har spilt. Alt det gjør er å analysere dataene raskere enn det ville blitt gjort manuelt. Uansett hvor mye data HUD samler inn, vil den ikke være i stand til å “fortelle fremtiden” og vinne deg spill helt av seg selv.

Den viktigste HUD-statistikken

Som nevnt før, er det avgjørende å vite hvordan man tolker data presentert av HUD. Her er den mest grunnleggende statistikken som brukes av HUD-er og hva de betyr.

  • VPIP – Frivillig sette penger i potten. Forteller deg prosentandelen av hendene denne motstanderen spiller. Sannsynligvis den viktigste delen av HUD, da den kan gi et godt bilde av spillerens stil.
  • PFR – Pre-flop høyning. Gir deg en prosentandel av tiden spilleren høynet under pre-flop. Hjelper deg med å finne ut om motstanderen din er tett-aggressiv, tight-passiv, løs-aggressiv eller løs-passiv.

Siste tanker

HUD-er har blitt en viktig del av online poker i dag. Nesten alle vanlige spillere og grindere bruker HUD-er eller har brukt dem på et tidspunkt. Hvis du har en mulighet til å bruke en HUD, bør du definitivt gjøre det. Ellers setter du deg selv i en urettferdig ulempe for andre spillere. Å bruke HUD-er er imidlertid også en ferdighet som må læres. Du må lære å tolke data presentert av programvaren og ta dine egne beslutninger. Hvis du er interessert i å spille med en HUD, bør du velge fra listen over de beste online pokerrommene som tillater HUD i begynnelsen av artikkelen.