Trender kan ta alle former og påvirke alle aspekter av livet, hvor noen er mer betydningsfulle og har større innvirkning enn andre. Mote er åpenbart, men en spesiell trend i løpet av de siste par årene har vært den gradvise økningen av offentlig bevissthet om kryptovaluta.

Hva er kryptovaluta?

Ledetrådene ligger i selve ordet – ‘krypto’ betyr ‘skjult’ eller ‘hemmelig’, så betalinger mellom brukere er sikre takket være teknologien som i hovedsak eksisterer elektronisk, med alt som gjøres peer-to-peer i stedet for via en mellomagent som f.eks. som bank eller annen tredjepart.

En gang domenet til nerdete typer som resten av befolkningen ville sett på som å lage for mye oppstyr når de foretar finansielle transaksjoner på nettet, har kryptovalutaens verden i løpet av de siste par årene begynt å etablere seg i et “normalt” liv. Aksepten har vært gradvis, hjulpet på vei av det økende antallet store navn, populære selskaper som, den ene etter den andre, stakk hodet over den velkjente brystningen for å gi slike som Bitcoin – navnet de fleste uinnvidde kjenner til – en plass i betalingsalternativene som et alternativ til de vanlige metodene vi kjøper kaffe, badebomber eller stekt kylling med… Starbucks, Lush, KFC, Microsoft, Amazon, Pizza Hut – listen fortsetter å vokse og vokse etter hvert som vi blir mer vant til idé. I Storbritannia, hvis du har hatt en god måned ved online pokerbordene, kan du nå til og med donere til veldedighet ved å bruke Bitcoin – ja, hvis du vil hjelpe en god sak som RNLI (Royal National Lifeboat Institute) kan du donere til dem via kryptovaluta-ruten.

Det følger derfor at fans av poker og online gambling nå velger å gjøre transaksjonene sine ved å bruke Bitcoin, for eksempel. I følge en rapport fra SOFTSWISS – det første programvareselskapet for nettgambling som begynte å bruke kryptovaluta – har det vært en betydelig økning i denne siste formen for transaksjoner på tvers av nettbaserte gamblingplattformer sammenlignet med denne tiden i fjor. Dette er av flere grunner, blant annet at COVID-19 induserte nedstengninger som førte til en slags boom i nettpoker og andre nettgamblingsektorer tiltrakk seg flere kvinnelige og flere unge kunder som i hverdagen vanligvis bruker kryptovalutaer og derfor er mer tilbøyelig til å velge det samme alternativet med online gambling.

Men trenden mot Bitcoin og andre har ikke vært begrenset til kvinner og den yngre generasjonen! Det er ganske normalt i dag å se i papiraviser og media generelt i Storbritannia, for eksempel, guider til kryptovaluta og annonser for varer og tjenester som eksklusive tilbud kun er tilgjengelige for de som betaler på den “nye” måten. Jo flere kryptovalutaer får en fot innenfor døren, jo mer mainstream blir de, og sammenlignet med pre-COVID-tiden er vi allmennheten – hvorfra det store flertallet av nåværende og fremtidige online pokerfans kommer – nå langt mer interessert i (eller, mer nøyaktig, mindre mistenksom overfor) å endre våre økonomiske vaner.

Vi kan forvente at dette skiftet vil fortsette ettersom både klienter og selskapene som søker deres tilpassede bevegelser med tiden. Legg merke til at mange nettpokerleverandører, for eksempel, i utgangspunktet ikke hadde anlegget – eller tilbøyelighet – til å akseptere kryptovalutaer, så ganske enkelt på grunn av dette fremtidsrettede aspektet av industrien som ble introdusert, vil landskapet fortsette å endre seg tilsvarende.

Det som en gang var et tilsynelatende moteriktig middel for å “hemmelig” betale for noe, er satt til å bli en akseptabel og til og med ønskelig norm. Med dette i tankene vil du oppdage at hos YourPokerDream er vi stolte av å være i forkant i slike saker, og vi hjelper gjerne pokerfans som er interessert i å bruke kryptovalutaer for å administrere pokertransaksjonene deres med å navigere seg nedover det som til syvende og sist er en ønskelig vei!