Nøkkelspørsmål og svar om GGPoker (FAQ)

Siden GGPoker har hatt en økning i popularitet og spillertall i løpet av det siste året eller så, tenkte vi her på YourPokerDream at det ville være en god idé å gi en oversikt over hva spillere kan forvente når de blir med i vårt fantastiske partner online pokerrom.

Forhåpentligvis svarer vi på hovedspørsmålene nedenfor, men hvis du har noe eget om GGPoker eller faktisk andre anbefalte nettsteder våre, ikke nøl med å ta kontakt med supportteamet vårt.

Er det Rakeback hos GGPoker?

Ja! GG-nettverket har et Rakeback-program som ganske morsomt kalles Fish Buffet. Alle skins i GG-nettverket – og dermed alle spillere – deltar automatisk. I tillegg tilbys det interessante kampanjer hver måned, så det er alltid noe ekstra for å gjøre tiden ved bordene enda mer givende.

Det er ingen flate eller noen form for fikse rakeback-avtaler via tilknyttede selskaper hos GGPoker!

Kan YourPokerDream tilby spesielle Rakeback-tilbud for GGPoker?

NEI! GGPoker ønsker ikke at tilknyttede selskaper tilbyr noen form for alternative Rakeback-avtaler, så dette vil bryte reglene for nettverket. Imidlertid har vi noen ganger lov til å kjøre noen eksklusive kampanjer, så det er fortsatt mulig for oss å tilby spillerne våre litt ekstra motivasjon og verdi gjennom disse kampanjene.

Vi har for eksempel vår fantastiske 2.000$ velkomstfreeroll for alle nye innskuddsspillere og vår ukentlige 1.000$ private turnering, eksklusiv for YPD-spillere.

Hvorfor er det ikke flere tilknyttede rakerace hos GGPoker?

Siden 1. februar 2022 har det dessverre ikke vært flere tilknyttede rakerace hos GGPoker. Dette kan endre seg igjen i fremtiden, men foreløpig er disse forbudt.

Grunnen til dette er at GGPoker ønsker å fokusere mer på de vanlige uformelle spillerne og ikke for mye på profesjonelle grinders som fokuserer på kampanjer som rakerace. Imidlertid tilbyr GGPoker selv daglige rakerace for alle spillere på nettverket.

Kan YPD merke eksisterende spillerkontoer på nytt?

Dette er dessverre ikke mulig hos GGPoker

Er alle skinnene til GG-nettverket det samme?

For det meste, ja. Alle spillere og skins deltar i Fiskebuffeten, har samme nettverkskampanjer og samme spillerpool. Spesielle VIP-bord er kun tilgjengelig på GGPoker og kanskje ikke for alle GG Skins

Det kan også være forskjeller mellom de enkelte skins når det gjelder betalingsalternativer. Det er viktig å vite at hvert av skinnene er et individuelt selskap til tross for at de tilhører samme nettverk.

Er profesjonelle spillere ekskludert og blokkert hos GGPoker?

Nei selvfølgelig ikke! Alle spillere er velkomne til å spille på GG-nettverket. Det er imidlertid en PVI faktor på plass hos GG. Dette sikrer en sunn balanse når det gjelder spillerpoolen, og har en innvirkning på vinnende spillere fordi de samler Fish Buffet-poeng mindre raskt og mindre rake telles.

Kan jeg bruke HUD og andre hjelpemidler mens jeg spiller?

NEI! Bruk av HUD eller andre programvareverktøy/hjelpemidler er ikke tillatt mens du spiller på GG-nettverket. Begrunnelsen bak dette er at det jevner spillefeltet og derfor hjelper alle spillere – uavhengig av deres erfaring, bankroll og ressurser og så videre – til å føle at de har en god sjanse til å konkurrere. Det er viktig å merke seg at GG har NULL-toleranse i denne saken!

Kan spillere åpne mer enn én konto hos GGPoker?

Nei! Du har kun lov til å ha én konto hos GGPoker. Vær advart: forsøk på å åpne en annen konto uten tillatelse kan føre til forbud!

Må spillerkontoen min verifiseres?

Absolutt! Som med alle andre pokerrom, må en spiller bekrefte kontoen sin. For å gjøre dette må du laste opp en gyldig form for identifikasjon og et tilleggsbevis på adresse (f.eks. strømregning, kontoutskrift, offisielt brev osv.).

Prosessen er enkel. Logg inn på pokerklienten, klikk på Cashier og der kan du laste opp dokumentene dine. Det er fornuftig å gjøre dette rett i begynnelsen for (for eksempel) å unngå ekstra ventetid for uttak.

Alle spillere må også bekrefte e-posten sin, som også fungerer via kassen. Du vil motta en kode på e-post som du deretter må legge inn i Kassen.

Er GGPoker et trygt sted å spille?

Selvfølgelig! GG har en rekke offisielle spillelisenser, inkludert fra Malta, Nederland, Romania, Tyskland og Storbritannia.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10