Kjære fellesskap,

Etter å ha mottatt mange forespørsler fra spillere, er her en kort offisiell uttalelse om Natural8 og GG-nettverket.

Som du kanskje vet har ikke GGPoker holdt rakerace siden februar, men det er fortsatt mulig på Natural8. På dette tidspunktet vet vi imidlertid ikke om eller hvor lenge rakeracet på Natural8 vil fortsette, det er nok å si at det foreløpig fortsatt kan holdes et rakerace. Skulle det skje endringer her, vil vi selvsagt informere deg umiddelbart.

GGPoker og Natural8 er forskjellige skinn til tross for at begge tilhører samme nettverk. Vi setter pris på at det kan være forvirrende at vi måtte avslutte det store rakeracet for alle spillere på GG fordi de ikke lenger har lov til å delta, men som det skjer, alle spillere i Natural8 er det. Denne avgjørelsen er imidlertid ikke opp til YPD, og ​​vi følger kun retningslinjene som er gitt oss. Til syvende og sist setter GG-nettverket reglene for alle skinn i nettverket.

Vi får også mange forespørsler om våre private ukentlige turneringer hos GGPoker. Dette er turneringer som er eksklusivt tilgjengelige for våre GGPoker-spillere, men ikke for de på Natural8. For å delta i disse turneringene trenger du en YPD-tilknyttet spillerkonto hos GG.

Vi vil igjen påpeke at på Natural8, som hos GGPoker, er det strengt forbudt å tilby faste rakeback-avtaler til spillere. Som tidligere vil alle forespørsler om slike avtaler bli avvist! Du er imidlertid velkommen til å delta i vårt eksklusive Natural8 Rake Race og alle andre offisielle kampanjer som bidrar til å generere ekstra penger til bankrollen din.

Vi ber om forståelse for at vi er forpliktet til å følge retningslinjene til våre partner pokerrom. Hvis du har spørsmål, står vi alltid til din disposisjon.

 

Med vennlig hilsen

YourPokerDream Team