Pokerlegender som representerer online pokerrom både på og utenfor filten

GGPoker avduker i dag de to nyeste medlemmene av sitt GGTeam, Jeff Gross og Ali Nejad.

Begge vil representere online pokerrommet både live og online, Gross som Voice of GGPoker og Nejad som GGPoker Media Ambassador, sammen med andre globale ambassadører Daniel Negreanu, Bertrand ‘ElkY’ Grospellier, Jason Koon og Fedor Holz. De nye ambassadørenes primære fokus vil være å skape nytt og spennende innhold, som vil engasjere seg i nye spillerfellesskap og bidra til å vokse poker.

Opprinnelig fra Ann Arbor, MI, deler Gross tiden sin mellom Miami, FL, Las Vegas, NV og Brasil. Han spilte poker først som 14-åring, og kan skryte av over $5 millioner i karriereinntekter fra turneringer, og har gjort syv WSOP-finalebord så langt.

Gross er en ivrig podcaster og streamer, og engasjerer seg i sitt store og støttende fellesskap av fans på tvers av flere sosiale medieplattformer.

Kaliforniske Ali Nejad er den mest kjente pokerkringkasteren i verden, etter å ha kommentert programmer inkludert NBCs Poker After Dark og National Heads-Up Poker Championship, ESPNs World Series of Poker-dekning, The Ultimate Poker Challenge TV-serier og World Poker Tour-sendinger.

Nylig har Nejad vært vertskap for Triton Super High Roller-sendinger, kommentert live-actionen samt intervjuet spillere borte fra bordet.

“Jeg er henrykt over å bli med i GGPoker. Det er en fantastisk tid akkurat nå for poker, og GG leder an,” sa Jeff Gross, Voice of GGPoker. «Jeg ser frem til å være en merkevareambassadør i tillegg til å være vertskap for den beste turneringen på internett; den ukentlige $10 300 Super MILLION$, med finalebord som sendes hver tirsdag!”

Daniel Negreanu, GGPoker Global Ambassador la til, “GGPoker er verdens største online pokerrom, men det betyr ikke at vi ikke er fokusert på å vokse enda større! Å legge til to av pokers beste konkurranseskapende personligheter til GGTeam betyr at vi vil underholde våre eksisterende kunder bedre samtidig som vi utvider spillet for å nå nye.”

Nye GGPoker-spillere er kvalifisert til å kreve pokerrommets velkomstbonus, tjene enda flere belønninger med Honeymoon for Newcomers-kampanjen og automatisk bli med i GGPokers Fish Buffet-lojalitetsprogram, med vanlige pengepremier på tilbud.

Om GGPoker

GGPoker er verdens største pokerrom, med en global spillerbase. Den tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som patentert Rush & Cash poker, All-In eller Fold, Flip & Go, Spin & Gold, Battle Royale, GGCare & GGCheers, integrert innsatsplattform, SnapCam videomeldinger, PokerCraft og Smart HUD, alt designet for å forbedre spillopplevelser og gjøre poker morsommere enn noen gang. I 2020 var GGPoker vertskap for den verdensrekordbrytende WSOP Online hovedbegivenheten og WSOP 2020 Main Event. I 2021 vant GGPoker PokerListings ‘Best Poker Software Overall’-pris og ble i 2022 verdens største online pokerrom.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10

Bruk bonuskoden YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å motta vår eksklusive VIP-avtale samt tilgang til vår spesielle $2000 GG Welcome Freeroll$1500 YPD Summer Masters pluss $4000 i private turneringer …pluss flere flotte og eksklusive kampanjer og turneringer.