Pokerturneringer med lavt innkjøp som kjøres fra 19. juni til 3. juli

Dublin, Irland (16. juni 2022) – GGPoker avslører i dag detaljer om sin kommende microMILLION$ online turneringsserie, som lanseres 19. juni og varer til og med 3. juli. Event buy-ins starter fra $1,05, med ingen høyere enn $25 Main Event . Totalt vil mer enn $5 000 000 i premier vinnes over hele microMILLION$.

Serien er ledet av tre spesielle begivenheter:

  • $25 microMILLION$ Main Event – 3 x dag 1-flyvninger 3. juli, dag 2 4. juli – $1 000 000 GTD
  • $5 Mini Global MILLION$ – dag 1 fra 19. juni, dag 2 27. juni – $250 000 GTD
  • $10,50 Mystery Bounty MILLION$ – Dag 1 fra 23. juni, dag 2 4. juli – $1 000 000 GTD

Tusenvis av gratis mikroMILLION$-billetter vil bli tildelt deltakere i bonussjanse freerolls to ganger daglig. Spillere som avslutter utenom pengene i seriearrangementer vil automatisk bli registrert i freerolls som kjører neste dag. Over $100 000 i gratisbilletter vil bli gitt bort.

“Hvis du er lei av den samme gamle turneringsserien, så er den nye microMILLION$ for deg!” sa Sarne Lightman, global sjef for GGPoker. “Vi har som mål å sette moroa og spenningen tilbake i poker, og med innkjøp fra rundt $1 og over $5 millioner å vinne, er microMILLION$-turneringer for alle å nyte.”

Nye GGPoker-spillere er kvalifisert til å kreve pokerrommets velkomstbonus, tjene enda flere belønninger med Honeymoon for Newcomers-kampanjen og automatisk bli med i GGPokers Fish Buffet-lojalitetsprogram, med vanlige pengepremier på tilbud.

Om GGPoker

GGPoker er verdens største pokerrom, med en global spillerbase. Den tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som patentert Rush & Cash poker, All-In eller Fold, Flip & Go, Spin & Gold, Battle Royale, GGCare & GGCheers, integrert innsatsplattform, SnapCam videomeldinger, PokerCraft og Smart HUD, alt designet for å forbedre spillopplevelser og gjøre poker morsommere enn noen gang. I 2020 var GGPoker vertskap for den verdensrekordbrytende WSOP Online hovedbegivenheten og WSOP 2020 Main Event. I 2021 vant GGPoker PokerListings ‘Best Poker Software Overall’-pris og ble i 2022 verdens største online pokerrom.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10

Bruk bonuskoden YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å motta vår eksklusive VIP-avtale samt tilgang til vår spesielle $2000 GG Welcome Freeroll$1500 YPD Summer Masters pluss $4000 i private turneringer …pluss flere flotte og eksklusive kampanjer og turneringer.