Ny SuperRanking leaderboard introdusert med enorme fordeler – GGPoker samarbeider med Triton Poker og andre live-operatører for å utvide Super MILLION$ til live-events

GGPoker avslører i dag en rekke forbedringer til sine stadig populære Super MILLION$-turneringer, ukentlige $10 300 high-roller-arrangementer som tiltrekker seg både entusiastiske amatørspillere og de beste pokerproffene.

Den viktigste introduksjonen er en SuperRanking-ledertavle, som vil rangere spillerne utelukkende på deres resultat-og-tap resultater i alle online og live Super MILLION$-arrangementer og vise de tjue beste spillerne. Spilleren som avslutter året på toppen av SuperRanking-ledertavlen vil bli kronet som SuperPro og kan legitimt bli anerkjent som pokerens beste spiller.

SuperPro vil motta følgende:

  • Tildelt Super Platinum-nivå i GGPokers Fish Buffet-lojalitetsprogram og motta tilsvarende 100 % cashback på GGPoker og i alle online og offline Super MILLION$-arrangementer
  • Motta en tilpasset GGPoker-spilleravatar
  • Ytterligere fordeler som vil bli avslørt i løpet av 2023

Spillerne som havner på 2. og 3. plass på SuperRanking-ledertavlen vil motta de samme fordelene, bortsett fra den spesielle SuperPro-avataren. Spillere må delta i minst fem Super MILLION$-arrangementer per kalenderår for å være kvalifisert for vurdering.

Videre samarbeider GGPoker med Triton Poker og andre live-operatører for å introdusere live Super MILLION$-turneringer til deres respektive arrangementer. Den første Super MILLION$ Live-turneringen er planlagt til 1. mars under det kommende Triton Super High Roller Series-stoppet på Hoiana Resort & Golf resort i Vietnam.

Nye måter å kvalifisere seg til Super MILLION$ online-arrangementer på vil bli introdusert. Satellittene vil bidra til å sikre at nesten alle spillere, uansett bankroll, vil ha en mulighet til å vinne seg inn i online pokers mest prestisjefylte turneringer.

Først ut vil være en massiv Super MILLION$ 2023-satellitt 29. januar, med ti $10 300 Super MILLION$-billetter garantert og innkjøp satt til kun $10.

“Denne nye utgaven av Super MILLION$ vil virkelig være eksepsjonell, inkludert et nytt SuperRanking-format som vil være basert på rent vinn-tap, for første gang i pokerhistorien. Vinnerne vil bli anerkjent som de beste pokerspillerne i vår tidsalder, og kronet til GGPokers første SuperPros,” sa Bertrand ‘ElkY’ Grospellier, GGPoker Global og Super MILLION$ Ambassador. «Vi utvider også LIVE og bringer Super MILLION$-opplevelsen over hele verden til alle; Jeg gleder meg til å se noen nye ansikter i verdens beste high-roller-spill!»

Super MILLION$-uken ble nylig avsluttet på GGPoker, med serien som fremhever en $10.000.000 garantert Main Event, som ga over $11.5M i premiepenger, den største premiepotten hittil i en $10K online turnering. Siden oppstarten den 14. juni 2020, har mer enn $300M blitt tildelt i Super MILLION$-turneringer, noe som gjør Super MILLION$ til den dominerende high-roller-serien innen online poker.

Nye GGPoker-spillere er kvalifisert til å kreve pokerrommets velkomstbonus, tjene enda flere belønninger med Honeymoon for Newcomers-kampanjen og automatisk bli med i GGPokers Fish Buffet-lojalitetsprogram, med vanlige pengepremier på tilbud.

Om GGPoker: GGPoker er verdens største pokerrom, med en global spillerbase. Den tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som patentert Rush & Cash poker, All-In eller Fold, Flip & Go, Spin & Gold, Battle Royale, GGCare & GGCheers, integrert innsatsplattform, SnapCam videomeldinger, PokerCraft og Smart HUD, alt designet for å forbedre spillopplevelser og gjøre poker morsommere enn noen gang.

I 2020 var GGPoker vertskap for den verdensrekordbrytende WSOP Online hovedbegivenheten og WSOP 2020 Main Event. I 2021 vant GGPoker PokerListings ‘Best Poker Software Overall’-pris. I 2022 ble GGPoker verdens største online pokerrom og ble tildelt prisen for årets nettpokeroperatør ved SiGMA Americas Gaming Awards.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10