PokerStake tiltrer som offisiell samarbeidspartner for Triton Poker

Las Vegas, NV (20. februar 2023) – PokerStake kunngjør i dag at det har blitt utnevnt til den offisielle samarbeidspartneren for estaking av Triton Poker, den ledende high-roller pokerturneringsserien.

PokerStakes brukere vil kunne kjøpe eller selge action i den neste Triton Super High Roller Series-arrangementet, som er planlagt på Hoiana Resort & Golf i Vietnam fra 1. til 13. mars, sammen med andre Triton Poker-stopp i 2023.

Som verdens største plattform for estaking gir PokerStake brukerne muligheten til å kjøpe action i både live- og nettbaserte turneringer. Noen av de største og mest kjente spillerne i spillet tilbyr sin action på plattformen, inkludert Daniel Negreanu, Shaun Deeb, Fedor Holz og Galen Hall.

“Jeg er begeistret for å inngå dette partnerskapet med Triton Poker og gi PokerStake-brukere eksklusiv tilgang til å kjøpe eller selge poker-action i verdens beste high-roller-turneringer,” sa Josh Arieh, leder for PokerStake. “Hvis du ikke har bankroll for å blande deg opp på høye innsatser, er å kjøpe en del av andres action det nest beste – alle har sjansen til å være en del av et vinnende lag gjennom PokerStake!”

Om PokerStake: Grunnlagt i 2005, er PokerStake.com verdens største online poker-community og den fremste autoriteten på online poker-rangeringer. PokerStake har bygget opp et fellesskap på nesten 200 000 brukere, og lanserte i 2021 en portal for estaking av pokerspillere, som tillater brukere å kjøpe og selge action i både live- og nettbaserte turneringer.

Bruk bonuskoden YPD når du registrerer deg hos GGPoker for å motta vår eksklusive VIP-avtale samt tilgang til vår spesielle $2000 GG Welcome Freeroll$1500 YPD Summer Masters pluss $4000 i private turneringer …pluss flere flotte og eksklusive kampanjer og turneringer.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10