Minst $100M på spill fra 2. juli til 31. juli

Dublin, Irland (27. juni 2023) – GGPoker avduker i dag årets WSOP Summer Circuit online pokerturneringsserie, som sparkes i gang denne søndag, 2. juli og varer til mandag, 31. juli.

Som i tidligere WSOP Circuits som er holdt hos GGPoker, er serien hovedattraksjonen 18 ringarrangementer, hvor hver av dem tildeler vinneren med en ettertraktet WSOP Gullring samt løveparten av premiepengene for den turneringen.

Serien highlights inkluderer:

#2 $54 Secret Bounty NLH Kick-Off – $100K Top Bounty – $54 buy-in – $1M GTD – Søndag, 2. juli

#6 $210 Mystery Bounty, $2M GTD [Final Stage] – $210 buy-in – Mandag, 10. juli

#10 Global MILLION$ Mini Main Event, $1M GTD [Final Day] – $50 buy-in – Søndag, 16. juli

#14 $10,300 GGMillion$ High Rollers NLH [Day 2] – $10,300 buy-in – $5M GTD – Mandag, 24. juli

#18 WSOP Summer Circuit MAIN EVENT, $5M GTD [Day 2] – $525 buy-in – Mandag, 31. juli

Spillere kan vinne seg inn i mange WSOP Summer Circuit arrangementer via satellitt-turneringer, mens serien også inkluderer en full tidsplan for sidearrangementer.

Som i tidligere WSOP Circuit serier, vil alle WSOP ring arrangement vinnere snappe ekstra fordeler, inkludert en invitasjon til en eksklusiv WSOP Tournament of Champions $1M Freeroll event, en $1,500 inngang til Millionaire Maker (en del av GGPoker’s WSOP Online 2023 serie), full tilgang til GGPoker’s Platinum Lounge på WSOP i Las Vegas for både 2023 og 2024, samt en spesiell GGPoker merke som vil bekrefte din status som en WSOP Gullring vinner. Vinneren av WSOP Summer Circuit Main Event vil motta alt dette, pluss motta en ultra-eksklusiv invitasjon til å bli med i GGTeam Champions.

“WSOP Summer Circuit er en annen spillendrende poker serie fra GGPoker! Med millioner i kontantpremier på spill og de ikoniske WSOP Gullringene reservert for mesterne av de 18 hovedturneringene, er dette en gyllen mulighet til å hevde poker herlighet,” sa Daniel Negreanu, GGPoker Global Ambassador. “GGPoker spillere, det er på tide å ta et nytt skudd på storheten. Omfavne spenningen, ta setene dine, og bli med tusenvis av andre på denne spennende reisen!”

Nye GGPoker spillere kan også kreve pokerrommets velkomstbonus, tjene enda flere belønninger med Honeymoon for Newcomers-promoteringen og automatisk bli med i GGPokers Fish Buffet lojalitetsprogram, med regelmessige kontantpremier på tilbud.

Om GGPoker: GGPoker er verdens største pokerrom, med en global spillerbase. Det tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som det patenterte Rush & Cash poker, All-In eller Fold, Flip & Go, Spin & Gold, Battle Royale, GGCare & GGCheers, integrert staking-plattform, SnapCam videomeldinger, PokerCraft, og Smart HUD, alt designet for å forbedre spillopplevelser og gjøre poker morsommere enn noensinne.

I 2020 var GGPoker vert for det verdensrekordbrytende WSOP Online hovedarrangementet og WSOP 2020 Main Event. I 2021 vant GGPoker PokerListing’s ‘Best Poker Software Overall’ pris. I 2022 ble GGPoker verdens største online pokerrom og ble tildelt Online Poker Operator of the Year Award på SiGMA Americas Gaming Awards.