GGPoker-spillere kan vinne seg vei til arrangementer over hele landet

Toronto, Canada (28. juni 2023) – Verdens største online pokerrom, GGPoker.ca, og Live Nation Canada, verdens ledende live underholdningsselskap, kunngjorde i dag et spennende nytt partnerskap som vil gi enestående opplevelser for fans av både poker og live musikkarrangementer.

Som en del av dette samarbeidet kan nye og eksisterende GGPoker-spillere konkurrere om å vinne 5 000 dollar i Ticketmaster gavekort (10 x 500 dollar-kort) klokken 19 ET hver uke fra 2. juli via gratis å spille ‘GG x Ticketmaster Gavekort Freeroll’ online pokerturneringer.

Sarne Lightman, administrerende direktør i GGPoker, uttalte, “Vi er begeistret for å slå oss sammen med Live Nation Canada som deres offisielle online poker partner. Dette samarbeidet lar oss forbedre den totale opplevelsen for våre spillere ved å gi dem tilgang til utrolige live arrangementer sammen med deres favoritt pokerspill.”

Nye GGPoker-spillere kan også kreve pokerrommets velkomstbonus, tjene enda flere belønninger med Honeymoon for Newcomers-promotionen og automatisk bli med i GGPoker’s Fish Buffet lojalitetsprogram, med regelmessige pengepremier på tilbud.

Om Live Nation Entertainment:

Live Nation Entertainment (NYSE: LYV) er verdens ledende live underholdningsselskap bestående av globale markedsledere: Ticketmaster, Live Nation Concerts, Live Nation Advertising & Sponsorship og Artist Nation Management. For ytterligere informasjon, besøk www.livenationentertainment.com

Om GGPoker: GGPoker er verdens største pokerrom, med en global spillerbase. Det tilbyr en rekke innovative spill og funksjoner som det patenterte Rush & Cash poker, All-In or Fold, Flip & Go, Spin & Gold, Battle Royale, GGCare & GGCheers, integrert staking platform, SnapCam video melding, PokerCraft, og Smart HUD, alt designet for å forbedre spill opplevelser og gjøre poker mer moro enn noensinne.

I 2020 arrangerte GGPoker verdensrekordbrytende WSOP Online hovedbegivenhet og WSOP 2020 Main Event. I 2021 vant GGPoker PokerListing’s ‘Best Poker Software Overall’ award. I 2022 ble GGPoker verdens største online pokerrom og ble tildelt Online Poker Operator of the Year Award på SiGMA Americas Gaming Awards. I 2023 vil GGPoker sende minst 500 spillere til live WSOP 2023 Main Event via sine feirede Road to Vegas satellitt turneringer.