WSOP Online 2023 – Tilbyr Flere WSOP-armbånd og Millioner i Kontantpremier

Konkurransen starter 20. august og fortsetter til 2. oktober

Den største online pokerrommet på planeten, GGPoker, er begeistret for å kunngjøre den kommende WSOP Online, en aktet serie med virtuelle pokerkonkurranser med 33 ettertraktede WSOP Gold Bracelets og millioner i garanterte gevinster. Hendelsene skal finne sted hos GGPoker, og begynner 20. august 2023, og avsluttes 2. oktober 2023.

WSOP Online fungerer som en erklæring om GGPokers dedikasjon til å levere uovertruffen pokeropplevelser over hele kloden, og tilbyr en adrenalinfylt tur fylt med intens rivalisering, fantastisk mestring, og den øverste prestisjen som fremkommer som en WSOP Online-vinner.

Logo GGPoker
600$ Bonus/6k Freerolls+70k Race
8.7/10

Høydepunktene i WSOP Online-turneringsserien inkluderer:

Arrangement Dato
#28 WSOP Online Main Event [Siste dag] – $5,000 innskudd – $25M GTD Mandag, 25. september
#33 GGMillion$ Super High Roller [Siste dag] – $10,300 innskudd – $10M GTD Mandag, 2. oktober
#2 $300 Gladiators of Poker Opener [Siste dag] – $300 innskudd – $2.5M GTD Mandag, 21. august
#7 $210 Mystery Millions $1M Top Bounty [Dag 2] – $210 innskudd – $10M GTD Mandag, 28. august
#12 $500 Mini Main Event NLH – $500 innskudd – $2.5M GTD Mandag, 4. september
#17 $1,500 Millionaire Maker in Paradise [Siste 100] – $1,500 innskudd – $5M GTD Mandag, 11. september

WSOP Online Kvalifisering

Spillere kan sikre plassene sine i tallrike WSOP Online-arrangementer gjennom kvalifiseringsrunder, og serien vil også inneholde et komplett utvalg av tilleggs konkurranser.

Hver spiller hos GGPoker vil bli assosiert med en av fire kontinenter – Amerika, Europa, Middelhavet og Asia-Stillehavsområdet. WSOP Online vil vise intens konkurranse og kameratskap blant pokerentusiaster, uavhengig av deres plassering.

GGPoker har planlagt å organisere $2M i Continental Freerolls. Alle 33 freerolls (en per WSOP Online-armbåndskamp) vil tilby opptil $100K i WSOP Paradise-pakker og C$ i belønninger. Deltakelse i hver eksklusive freeroll vil være tilgjengelig for de som spilte i den tilsvarende WSOP Online-armbåndskonkurransen og kommer fra vinnerens kontinent; for eksempel, hvis en spiller fra Asia-Stillehavsområdet triumferer i WSOP Online-armbåndsbegivenhet #1, vil alle deltakere fra Asia-Stillehavsområdet i den turneringen automatisk bli påmeldt i freerollen planlagt en uke senere. Videre kan spesielle invitasjoner bli utvidet til utvalgte deltakere fra samme kontinent.

I den sanne konkurranseånden vil pokerentusiaster over hele verden konkurrere på de kontinentale topplistene, med de fire kontinentale mestrene som leder topplistene og mottar en $35K WSOP Paradise-pakke.

WSOP Online Uttalelse fra Daniel Negreanu

GGPoker Global Ambassador, Daniel Negreanu, delte sin entusiasme for den kommende WSOP Online, og sa “Jeg kan ikke vente på at GGPoker fornyer vårt innovative samarbeid med WSOP og lanserer en ny spennende sesong av WSOP Online”. Denne serien vil igjen engasjere pokerspillere fra hele verden, og gir ikke bare en sjanse til å kjempe om det ikoniske WSOP Gold Bracelet, men også forene spillere fra forskjellige regioner for å vise sine ferdigheter. Det er en enestående mulighet for pokerfellesskapet å komme sammen, delta i den mest fremtredende online pokerserien, og fremme en uovertruffen pokeropplevelse!”

WSOP Online 2023 Konklusjon

WSOP Online sikrer en inkluderende turneringsplan som passer til alle, fra poker-veteraner til lidenskapelige nykommere. Med forskjellige innskudd har alle muligheten til å delta og muligens sette sitt preg på pokerens verden.

Videre kan pokerfans fange all spenningen fra de største WSOP Online-kampene eksklusivt på GGPoker.TV.

Nye spillere hos GGPoker kan dra nytte av velkomstbonusen, delta i kampanjen Honeymoon for Newcomers, og automatisk bli en del av GGPokers Fish Buffet-lojalitetsskjema, med regelmessige kontantinsitamenter.