En serie i tolv deler som kombinerer poker med høye innsatser med overlevelsesdramaet fra reality-TV.

GGPoker er klar til å lansere “Game of Gold” under Poker After Dark-banneret, en banebrytende pokerserie som forener intensiteten i high-stakes-poker med reality-TVs tiltrekningskraft.

Premiereepisoden av “Game of Gold” er tilgjengelig for strømming på GGPoker.tvs YouTube-kanal onsdag 8. november 2023 kl. 12:00 UTC. Den andre episoden følger fredag 10. november 2023 til samme tid, og nye episoder slippes påfølgende mandager, onsdager og fredager frem til 4. desember 2023.

Programmet, som utspiller seg i Seoul i Sør-Korea og ledes av den erfarne pokerkommentatoren Ali Nejad, byr på en blanding av pokerutfordringer med høy innsats og dynamikken i en overlevelsesrealityserie. I løpet av tolv episoder skal de seksten deltakerne kjempe mot hverandre i ulike pokerdisipliner, som Sit & Go, Heads-Up, Indian Poker og klassisk turneringsspill, og de som ikke lykkes, blir eliminert.

I “Game of Gold” kjemper 16 deltakere om den heftige premien på 456 000 dollar:

 • Daniel Negreanu
 • Jason Koon
 • Fedor Holz
 • Kevin Martin
 • Kyna England
 • Josh Arieh
 • Daniel Cates
 • Lukas Robinson
 • Nikita Luther
 • Charlie Carrel
 • Johan “YoH ViraL” Guilbert
 • Olga Iermolcheva
 • David Williams
 • Andy Tsai
 • Michael Soyza
 • Maria Ho

Daniel Negreanu, GGPokers globale ambassadør, sier: “‘Game of Gold’ gjenskaper det klassiske pokershowet ved å tilføre nye, spennende elementer og reality-TV, og skaper dermed en virkelig innovativ seeropplevelse.” Han erter publikum: “For alle med en flik av interesse for poker er ‘Game of Gold’ et must. Hvem som vinner de 456 000 dollarene, må du se for å finne ut av!”