Bli med GGPoker, den ubestridte giganten i pokerverdenen, når vi presenterer våre spennende satellitt-turneringer til WSOP Circuit UK £1 100 Main Event. Dette elektrifiserende arrangementet finner sted på legendariske Dusk Till Dawn Poker Club i Nottingham fra 15. til 24. mars 2024. Dykk ned i et ambisiøst basseng med en svimlende garanti på 500 000 pund, der vinneren ikke bare får en prestisjetung WSOP-C Gold Ring, men også brorparten av premien.

Reisen mot heder og ære begynner med satellitt-turneringer med buy-ins på bare 1 pence, og går gjennom ulike faser for å kulminere i finalefasen. Her vil ikke mindre enn fem krigere vinne billetter til Main Event på 1 100 pund. Billettinnehaverne kjemper deretter mot hverandre i den eksklusive OnLive Day 1 den 19. mars, og de som klarer seg best, går videre til Dag 2 den 24. mars.

Angela Martin, visjonær markedssjef for Storbritannia og Irland hos GGPoker, er begeistret over å kunne fornye samarbeidet med World Series of Poker og Dusk Till Dawn, og dermed gi britiske og irske spillere en enestående mulighet til å jakte på heder og ære i Nottingham for bare én krone.

Begynn din GGPoker-odyssé med en overdådig velkomstbonus, ta del i Honeymoon for Newcomers-kampanjen og stig i gradene i lojalitetsprogrammet Fish Buffet, der du kan høste regelmessige pengepremier.

GGPoker har en lang rekke milepæler bak seg, blant annet som vertskap for det monumentale WSOP Online Main Event i 2020, som verdens største nettpokerrom i 2022 og som vinner av flere utmerkelser ved SiGMA Americas Gaming Awards og PokerListings’ Operator Awards. Som et bevis på vår enestående plattform ble over 750 spillere sendt til live WSOP Main Event i 2023, og mer enn 1000 eventyrere ble sendt til det paradisiske WSOP Paradise på Atlantis Paradise Island på Bahamas.